Şimdi Ara

adalet mezunları ne iş yapar ? (2016 için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba konuyu yanlıs yere mı actim bilmiyorum arastirdim ama buna uygun yer bulamadım..benim sorum su ben bu yıl 2 yıllık adaletten mezun oldum (acık ögretim) ve kpss yede girdim eger kpss olmazsa ben özel sektörde nerelerde calısa bilirim yada kpss de tam olarak nerelere gidebilirim..söyle int arastırma yaptım ama cok bilgim yok bildiklerim

kpss ile = icra müdürlügü ve yardımcılıgı (bu eski bilgi sanırım artık olamıyorum tam bilmiyorum baska bise lazimmis) + yazı isleri ve müdürlügü ve yardımcılıgı + zabit katipligi ..bilgim bunlar baska yok mu ? bide özel sektörde neler var

2) bilgisi olanlar varsa hangileri daha iyidir hangileri daha cok maas alıyordur nlarıda söyleye bilir mi simdiden tskler

• Dgs denesene özelde falan hukuk kazanırsan okursun mis gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum onuda denicemde ben bunları simdilik bi ögrenmek istiyorum dgs ye 1 yıl var daha bide ben kpss ye girdim ama tahminem 70-80 arası gelecek oda zaten cok bi ise yaramıyor o yüzden soruyorum
  • Klavyen iyiyse adliyelerde katip olabilirsin. Kpss puanın çok önemli değil. 75 alsan yeter. Özel sektör nerdeyse yok. özel hukuk bürolarında katip vs olabilirsin. Katip veya mübaşirken sınavlara girip kalem müdürü veya icra müdürü olabiliyorsun ama ne yazıkki torpil çok işliyor. Bu konuda bu kadar biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    himm anladim tsk ederim intte vs ler var yada adalet bakalıgında calısır diyorlar..bide savci hakimin yanında calısarlar baya meslek var diyorlar ama hic biri içini acmiyor genel bilgi = zabit katibi bu kadar ):
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.