neptunus hala yollar kazılmış durumda,doğalgaz çalışması bitmemiş yani her yer toz,toprak
yollarda delikdeşik adada çalışanlarda...bu arada bikaç ada halkı ile konuştum yani bi kaç yaşlı teyze ile onlarda doğuluydu.Dogulu olması giç problem değil ama bu adamlar buraya bi iş yapmak için gelmemişler.(nasıl ist. geldilerse öyle gelmişler) ne iş olursa yaparız dercesine gelmişler sorunda burda.Tekrar ediyorum sorun oradkilerin doğulu olması değil genel ahlakında hatsafhada bozulmuş olması...
ne gunlere kalmissiniz bide avrupa birliyine giriyorsunuz peh
ARkadaşlar 2 sene önce bir salaklık yapıp kız arkadaşımı adalara denize götürmüştüm.Eskiden rumca konuşulan adalar o sıra kürtçe konuşuluyordu.Hesaplayın hali hemen toplandık geri döndük.Her yeri istila ediyorlar.(not sorun kürtçe konuşulması değil yaptıkları hanzoluklar ve dik dik bakmaları ona buna laf atmaları)
Maalesef durum böyle, bende aynı şeyleri İzmir de görüyorum ve ürperiyorum
kesinlikle sana katılıyorum dostum. ipini koparan izmir'e gelmeye başladı. çok acil şekilde izmir'i yabancı yerleşime kapatmak gerekiyor. yoksa kötü olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: kpngl
Arkadaşla bugun adalara gittim ve tam bir rezaletle karşılaştım.Başta belediye başkanı olmak üzere kaymakam ve emniyet amiri dahil bütün yöneticilerin adalar rezilliğine nasıl seyirci kaldığını gördüm.Yollar rezalet,faytonlar hertarafı toz duman ediyor bisikletlerin gidecek yeri yok ve fayton sürücüleri yayaları yok sayıyor.Bugun arkadaşla yürürken neredeyse arkadaş faytonun altında kalacaktı ve sorumlu tamamen fayton sürücüsü.Ayrı yeten faytonun pervasızca gidişini polis normal bir hadise olarak değerlendiriyor.Esnaf gelenlere yolunacak kaz gibi bakıyor.Bütün bu olanlara yöneticilerin seyirci kalması ise çok trajik...
Arkadaş bizde adalara gittik dün yol araları rezaletti ve boş fayton geçmiyordu bu yüzden piknik alanından merkeze kadar yürüdüm öldüm öldüm. Belki karşılaşmışımdır senle ama tanımamışımdır orda