Şimdi Ara

Adalar rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla bugun adalara gittim ve tam bir rezaletle karşılaştım.Başta belediye başkanı olmak üzere kaymakam ve emniyet amiri dahil bütün yöneticilerin adalar rezilliğine nasıl seyirci kaldığını gördüm.Yollar rezalet,faytonlar hertarafı toz duman ediyor bisikletlerin gidecek yeri yok ve fayton sürücüleri yayaları yok sayıyor.Bugun arkadaşla yürürken neredeyse arkadaş faytonun altında kalacaktı ve sorumlu tamamen fayton sürücüsü.Ayrı yeten faytonun pervasızca gidişini polis normal bir hadise olarak değerlendiriyor.Esnaf gelenlere yolunacak kaz gibi bakıyor.Bütün bu olanlara yöneticilerin seyirci kalması ise çok trajik...

• galiba balşlığın içerisinde "KIZ" lafı geçseydi çok patlama yapardı bu topic.Neyse sağlık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kpngl

galiba balşlığın içerisinde "KIZ" lafı geçseydi çok patlama yapardı bu topic.Neyse sağlık olsun...
    Bikere gittim adaya.oda subaylık sınavları için acayip at sidiği kokuyodu böööööööööööööööööööö
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeniÇeri03

Bikere gittim adaya.oda subaylık sınavları için acayip at sidiği kokuyodu böööööööööööööööööööö

Alıntıları Göster
    hangi ada
    büyük ada ise bugün bende oradaydım yeni geldim
  • evet abi büyük ada bende bugun oradaydım.Başta esnaf hekez milleti yolmak için bekliyor.Abi antalyalıyım antalyada böyle yapmıyorlar ya,adamlar aç aç...Bugun çocugun birini kullanmadıkları halde ,gazetelerini aldı diye dövmeye kalktı yahu...
  • quote:

evet abi büyük ada bende bugun oradaydım.Başta esnaf hekez milleti yolmak için bekliyor.Abi antalyalıyım antalyada böyle yapmıyorlar ya,adamlar aç aç...Bugun çocugun birini kullanmadıkları halde ,gazetelerini aldı diye dövmeye kalktı yahu...
    evet ya sömürüyorlar en küçük su 1 ytl
    kutu kola 2,5 ytl
    yollar berbat
    koku berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paysage

evet ya sömürüyorlar en küçük su 1 ytl
    kutu kola 2,5 ytl
    yollar berbat
    koku berbat

Alıntıları Göster
    buyuk ada degilde heybeliye gttik bizde fiyatlar aynıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_condoriye

buyuk ada degilde heybeliye gttik bizde fiyatlar aynıydı

Alıntıları Göster
    atların pisliği varya katı atıkları hani o fiyatları fahiş tutanların kafasını o mokların içine sokacaksın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurgokhan

atların pisliği varya katı atıkları hani o fiyatları fahiş tutanların kafasını o mokların içine sokacaksın....

Alıntıları Göster
    adalara 3 saatliine gittim gerçekten yollar kötü... bisikletle zor oluo
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ne tasadüfki bugun bende oradaydım faytona falan bindik adanın en üstündeki kilisenin olduğu yere çıktık
    Baktık yemekler çok pahalı gittik bakkala 1 er ekmek arası salam,kaşar yaptırdık birde yanına 2.5 litre kola aldık
    ALLAH'A çok şükür doyduk.
    Lokantada kutu kola 2.5 ytl biz 2.5 litreyi 2.5 ytl ye aldık

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraks23

Arkadaşlar ne tasadüfki bugun bende oradaydım faytona falan bindik adanın en üstündeki kilisenin olduğu yere çıktık
    Baktık yemekler çok pahalı gittik bakkala 1 er ekmek arası salam,kaşar yaptırdık birde yanına 2.5 litre kola aldık

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

bis alt taraflarda konak vardı orda yedik çok güseldi yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonRose

quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK

bis alt taraflarda konak vardı orda yedik çok güseldi yaa

Alıntıları Göster
    Fiyatların pahalı olmasından ziyade esnafın tutumu bana çok anormal geldi abi.Mesela söylemesi ayıp sabah giderken bostancıda bişeyler atıştırdık,oradaki esnafın tutumu ile adalardakiler arasında çok büyük fark var.Bostancı esnafı genele olarakda biliyorum.Ayrıca bu adamlar bütün kış ne yapmış ? Yolları neden halletmemişler ?Ayrıca oradaki polislerin görevi eşlerini pikniğe götürmek mi ?Bir polis minübüsü cümbül cemeat topplamış bayanları (ki o bayanların polis eşleri ve yakınları olduğunu düşünüyorum) pikniğe götürüyordu...
    gerçekten yazık.Güzelima adayı mahvediyorlar.....

• quote:

Fiyatların pahalı olmasından ziyade esnafın tutumu bana çok anormal geldi abi.Mesela söylemesi ayıp sabah giderken bostancıda bişeyler atıştırdık,oradaki esnafın tutumu ile adalardakiler arasında çok büyük fark var.Bostancı esnafı genele olarakda biliyorum.Ayrıca bu adamlar bütün kış ne yapmış ? Yolları neden halletmemişler ?Ayrıca oradaki polislerin görevi eşlerini pikniğe götürmek mi ?Bir polis minübüsü cümbül cemeat topplamış bayanları (ki o bayanların polis eşleri ve yakınları olduğunu düşünüyorum) pikniğe götürüyordu...
    gerçekten yazık.Güzelima adayı mahvediyorlar.....

Alıntıları Göster
    Bizde bir bisikletli adamla kadın gördük yanlışlıkla faytonun üzerine doğru gittiler bisikletle.Faytoncu adam demedik laf bırakmadı kadınla adama .

• quote:

Bizde bir bisikletli adamla kadın gördük yanlışlıkla faytonun üzerine doğru gittiler bisikletle.Faytoncu adam demedik laf bırakmadı kadınla adama .

Alıntıları Göster
    Yanlız birşeyi unutuyorsunuz.. ''Burası Türkiye''

• quote:

Alıntıları Göster
    heybeli iyi ya.ama cok kalabalıktı bugün o ayrı.içince sapıttım yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

heybeli iyi ya.ama cok kalabalıktı bugün o ayrı.içince sapıttım yine

Alıntıları Göster
    ARkadaşlar 2 sene önce bir salaklık yapıp kız arkadaşımı adalara denize götürmüştüm.Eskiden rumca konuşulan adalar o sıra kürtçe konuşuluyordu.Hesaplayın hali hemen toplandık geri döndük.Her yeri istila ediyorlar.(not sorun kürtçe konuşulması değil yaptıkları hanzoluklar ve dik dik bakmaları ona buna laf atmaları)

• quote:

Orijinalden alıntı: derkin

ARkadaşlar 2 sene önce bir salaklık yapıp kız arkadaşımı adalara denize götürmüştüm.Eskiden rumca konuşulan adalar o sıra kürtçe konuşuluyordu.Hesaplayın hali hemen toplandık geri döndük.Her yeri istila ediyorlar.(not sorun kürtçe konuşulması değil yaptıkları hanzoluklar ve dik dik bakmaları ona buna laf atmaları)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Maalesef durum böyle, bende aynı şeyleri İzmir de görüyorum ve ürperiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mTm

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Maalesef durum böyle, bende aynı şeyleri İzmir de görüyorum ve ürperiyorum

Alıntıları Göster
    banane derken iste içinde oldugumuz durum...

• quote:

Orijinalden alıntı: visualize

banane derken iste içinde oldugumuz durum...

Alıntıları Göster
    arkadaslar yılbasından bı-iki gun once buyukadaya gıtmıstık, yollar kazılmıstı savaş alanı gıbıydı.
    daha calısma bıtmemıs mı? yollar hala cukur mu?bu aralar bır daha gıdecez ama eger bıtmemısse ohaa dıyorum...

bi de adalar artık eskı adalar deıl..esnaf asırı derecede kaba, dıkkat cekecek kadar kabalar, ozellıkle mı yapıyolar nedır?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.