Şimdi Ara

Adak koyunum var, internetten bağış yapmak istiyorum hangi vakıf güvenilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bir adağım var, Ankara dayım ama çevremde böyle adak et dağıtılacak kimse yok, kestirip, ihtiyaç sahibi bulup dağıtma imkanım yok. O yüzden internetten bağış yapmak istiyorum, nereye bağış yapmamı önerirsiniz?

İhh, Lösev, Thy, Diyanet vakfı,Cansu, Mehmetçik vakfı, vs. gibi Vakıflar var, hangisi daha güvenilir yada başka tavsiyeniz olur mu?
    max.800-900 lira gibi bir koyun adağım var.

• Lösev tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen Şefkat Der derneğine verin, çok ihtiyaçları var.
    http://www.sefkatder.org/
  • En güvenilir Losev ve Mehmetçik.
    Losevdeki çocukların taze ete daha çok ihtiyacı var ama ona göre yap bağışını derim.
    Şimdiden Allah kabul etsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lösev

• İyi hatırlarım losev ve Mehmetçik vakıfları kendilerine kurban için verilen paraları iç etmişlerdi.

Çok zaman oldu ayrıntıları hatırlayamadım isteyen gider nette bakar doğruluğuna da ben daha farklı bir konuya değinmek istiyorum
    Adak nedir.
    Ne işe yarar.

Adak bir kişinin bir isteğinin gerçekleşmesi halinde gerçekleştirdiğine inandığı Allah a yada yüce varlığa hediye ettiği şey diyelim.

Bizim dinimizde biz biliriz ki kaderi degistiremezsiniz.
    Örneğin babanız kaza yaptı komada. Siz eğer ki adak açarsanız babam kurtusun diye Allah sizin adaginizi kabul edip eğer babaniz olecekse adaginizi dolayısı ile onu yaşayatmaz . Yada diyelim sınava gireceksiniz.adak adadiniz. Sizin kaderinizde onu kaybetmek varsa ( çalışma vs saymiyorum yani yani diyelim iyice çalıştınız) dünya kadar adak adayın kazanamazsiniz tam tersi eğer kaderinizde de kazanmak varsa adak adamasaniz da kazanırsınız.

Şimdi.bu örnekler ışığında bana tekrardan benim bilmediğim adak tanımı yapacak biri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mehmetcik vakfı kızılay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tümyada da bagislayabilirsiniz.

• Umut Deveciyoutube
    Deliler Kahvesi Balat
    https://www.youtube.com/watch?v=OBAKmOv3XAs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Denizci'yi yaşlı bir abimin gönderdiği üstteki vidoadan biliyorum Ali beyi bende çok takdir ettim hayatım boyunca duyduğum en iyi insanlardan biri onu çok tanımak istiyorum arkadaşın dediği gibi Ali beye gönderebilirsin çünkü Ali bey ve ekibinin tek derdi var oda engellilere ve fakirlere yardım etmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

İyi hatırlarım losev ve Mehmetçik vakıfları kendilerine kurban için verilen paraları iç etmişlerdi.

Çok zaman oldu ayrıntıları hatırlayamadım isteyen gider nette bakar doğruluğuna da ben daha farklı bir konuya değinmek istiyorum
    Adak nedir.
    Ne işe yarar.

Adak bir kişinin bir isteğinin gerçekleşmesi halinde gerçekleştirdiğine inandığı Allah a yada yüce varlığa hediye ettiği şey diyelim.

Bizim dinimizde biz biliriz ki kaderi degistiremezsiniz.
    Örneğin babanız kaza yaptı komada. Siz eğer ki adak açarsanız babam kurtusun diye Allah sizin adaginizi kabul edip eğer babaniz olecekse adaginizi dolayısı ile onu yaşayatmaz . Yada diyelim sınava gireceksiniz.adak adadiniz. Sizin kaderinizde onu kaybetmek varsa ( çalışma vs saymiyorum yani yani diyelim iyice çalıştınız) dünya kadar adak adayın kazanamazsiniz tam tersi eğer kaderinizde de kazanmak varsa adak adamasaniz da kazanırsınız.

Şimdi.bu örnekler ışığında bana tekrardan benim bilmediğim adak tanımı yapacak biri var mı ?
    Merak ettim

• İHH ve yeryüzü doktorları sağlamdır, güvenle bağış yapabilirsin.
  • uygun bir vakfa gidersin kesilirken yanında olursun niyetini yaparsın onlar keserler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.