Şimdi Ara

Adada Bisiklet Turu Tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
23.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adada bisiklet kiralayıp gezmek istiyoruz.
    Hangi adalarda bu aktiviteyi yapabiliriz ve hangi adayı tavsiye edersiniz?
    Teşekkürler..

• Ne güzel bir soru ve konu olacak kimse cevap yazmamış yokmu adadan arkadaşlar ya?
  • ben alanlara keriz diyorum.heybeide alma.orayı biliyorum sadece
  • Büyük adada yapabilirsin
    Doğalgaz yüzünden kazı çalışmaları var (bitti mi bilmiyorum)
    Dikkatli sürmen lazım sürekli fayton geciyo
    Tepede de kilise var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliManyakAdam -- 28 Mayıs 2006; 18:37:08 >
  • Maslak , Parkorman.

Ortamı çok iyi fakat fiyat olarak tuzlu.
  • Teşekkürler Arkadaşlar..
    Takribi bisiklet turu ne kadar sürüyor adada?
    Birde kontendoo maslak park ormanda tuzlu demişsin fiyatlar.Ne kadar saati acaba?
  • cumartesi buyukadaya gittik cok cok eglendik bisikletle. yollarin bi kismi bozuk ama cok etkilemiyor... buyuk tur yolundan gitmeni tavsiye ederim yaklasik 4 saat falan surmustu bizim ama cok durduk.. ii eglenceler...
  • heybeliadada kiraladık. gezdik, keyif aldık ve kendimizi nedense hiiiçç keriz gibi hissetmedik.. heybeliada büyük fayton otogarının (: karşısında günlük 5 ytlye kiralayan bi dükkan var ordan kiralamanı tavsiye ederim.. yoksa diger dükkanlar saatini 3ytlye falan kiralıyorlar..
  • Teşekkürler,
    Peki kendi bisikletimizi adaya götürebiliyormuyuz?
  • Tabiki götürebilirsin istanbul trafiğinde vapura kadar bisikletinle gitmeyi becerebilirsen..
  • ben de bu hafta gidecegim kız arkadaşımla umarım iyi geçer..Çok yararlı bir konu teşekkür ederim..
  • Bisiklet kullanmak için en uygun ada Büyükada. Kiraladıktan hemen sonra bir yokuş var yukarı tırmanacağınız, orayı geçtikten sonra yol çok keyifli. Yaklaşık 1-1.5 saatte çok rahat bir ada turu atabilirsin bu parkurdan. Virajlarda faytonlara ve faytonların yeni yaptığı dışkılara dikkat edersen iyi olur, kaygan olabiliyorlar. Son olarak karnını doyurup gitmenşi ya da yanında yiyecek birşeyler götürmeni tavsiye ederim çünkü herşey çok kazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Megavolt

Teşekkürler Arkadaşlar..
    Takribi bisiklet turu ne kadar sürüyor adada?
    Birde kontendoo maslak park ormanda tuzlu demişsin fiyatlar.Ne kadar saati acaba?

Maslak Parkorman'ın şu anda tam fiyatını bilmiyorum. Ben adalara gitmedim ve ortamını bilmiyorum fakat parkorman'da bisiklet turunu büyük bir ormanda atıyorsun ve çok zevkli. Hiçbir dezavantajı yok fiyatı dışında , zaten parkorman'ı bilenler ne denli zengin yeri olduğunuda bilirler , club partilerde falan Türkiye'nin en iyisi diyebilirim , havuz ve sabahlara süren partiler gerçekten mükkemmel oluyor. Bize 15 dakika olduğu için parkorman'ı seçmiştik , adalarda çok güzelmiş , eğer bize yakın olan parkorman değilde adalar olsaydı adalara giderdik , ayrıca parkorman'da paintball oynamakta inanılmaz zevkli oluyor tavsiye ederim.

• Biz de okul gezisiyle (1 ay önce) büyükadaya gittik. Güzeldi. bi Waffle'cı var çok güzeldi ya
  • Bnm adalı bi ark gen o yol kazılarndan düştü dizi fln yarldı çock çok kötydü bnce biraz ertelyn. Adam dağda sürüyo o sırad asfalta gelnce kasketi vs. çıkarı snra düşüo oalya bak ya
  • ya ben heybeliada da yapmıstım ama gidiosun ordan kiraliosun saati 3 milyon falandı heralde gecen sene...
    cok guzel yer zaten ufacık kafana gore gec 1 saatte basladıgın yere donersin :)
  • Büyükada bisiklet turu hiç de gözde büyütülecek zorlukta bir tur değil. Vapurdan indikten sonra; ilk önce Aya Yorgi kilisesi ziyaret edilmek suretiyle kaslar açılır (çok dik bir rampa olduğu için kasları terbiye olmayanların zorlayarak çıkmaya çalışmaları ciddi sakatlıklara ve kazalara sebebiyet verebilir. Benden söylemesi.) ve dönüş yolunda 'Büyük Tur' tabelası takip edilerek turu çok rahat bir şekilde meydanda tamamlayabilirsiniz. Faytonların çok sık geçmesi ve haliyle sebep oldukları kirlilik dışında çok keyifli bir tur diyebilirim. Sadece bir defa yük kamyonetiyle karşılaştım. Pek sorun teşkil etmedi. Tur tamamlandıktan sonra, meydandaki Starbucks'ın limanı gören terasında filtre kahvenizi yudumlayarak turun kritiğini de yapmak baya keyifli oluyor. Tavsiye ederim.

Yemek olayına da gelince öyle pahalı-ucuz polemiğine girmeden benim tur anlayışıma uygun düşen 'kendi azığını kendin götür' özdeyişinden :) yola çıkarak yemeklerinizi ( benim tercihim sandviç) sırt çantalarınızda bulundurmanızı tavsiye ederim. Yarı piknik havasında turlamak tura ayrı bir dramatik duygu katıyor kanımca.

Pedalınızda kuvvet zihninizde muhabbet eksik olmasın!
    İyi turlar olsun'

(Bunca yıldır da bu başlık boş ya alacağınız olsun:)

• 22 şubat ta oradayım ilk kez gideceğim umarım güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatacağım ama burgazada da bisiklet işi zor.Hem yolları dik hem de 2 tane bisikletçi var saati 7,5 tl burunlarından kıl aldırmıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.