Şimdi Ara

ad vs ad rün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar henüz ranked atmamamış olmam ve ilk 10 maçımda tam takır bir performans sergilemek istiyorum ve oyun başlarında runler lane de etkisini göstermekte. Bende top lane de genelde darius alırım . Standart ad ve ap runlerim bulunmakta . 3. Ve 4. Run sayfalarını özel olarak düzenlemek istiyorum. Bunlardan biriside en çok sevdiğim şampiyon olan darius a ait olucak.
    Kafamda şöyle bir sayfa var ;

Kırmızılar: ad
    Sarılar:zırh
    Maviler:bekleme süresinde azalma
    Büyükler:zırh delme ve/veya ad (büyükler ad bakımınsan f/p si düşük zırh delme daha cazip olabilir diye düşünüyorum)

Sizin önerileriniz nelerdir.
    Ciddi konu trollememenizi rica ediyorum, çilingirsiniz şüphem yok!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Armor Pen. Runes yaz google'a oradan bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik ad guzel oluyor darius icin bence gerek yok. ben senin yerinde olsam ,

9x ad
    9x hp
    9x m resist per lvl
    3x armor girerdim.
  • ulti true vuruyor denmemeli ad pen iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malphite

ulti true vuruyor denmemeli ad pen iyidir

Zırh delme i istememin amacı genelde jax , shy gibi off tanklarda zorlaniyorum , işi 6 lvl e bırakmamak . Düz vuruşlarda dari ye fayda sağlıyor.

Jax ,shy gibi off tanklara karşı ad full ad yerine biraz zirh delme daha iyi olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoheiwa

quote:

Zırh delme i istememin amacı genelde jax , shy gibi off tanklarda zorlaniyorum , işi 6 lvl e bırakmamak . Düz vuruşlarda dari ye fayda sağlıyor.

Jax ,shy gibi off tanklara karşı ad full ad yerine biraz zirh delme daha iyi olmaz mı?

kırmızılara hybrid pen koy o zaman kanatma ap vuruyor
  • quote:

quote:

quote:

Aslında büyükler ad de f/p düşük , ap de yüksek. Büyüklere 1 ad 2 ap denicem

Maviler asıl beni düşündüren . bekleme süresinde azalma 7,5 oluyor 9 tane koyunca. Peki bu 7,5 ile kabiliyetlerdeki 7,5 bir araya gelince bana ne kadar fayda sağlar. Bunun hakkında ne tür yorum yaparsınız.

• CDR glyph koyarsan karşıya ap gelirse sıkıntı. 5 cdr 4 mr koy.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında büyükler ad de f/p düşük , ap de yüksek. Büyüklere 1 ad 2 ap denicem

Maviler asıl beni düşündüren . bekleme süresinde azalma 7,5 oluyor 9 tane koyunca. Peki bu 7,5 ile kabiliyetlerdeki 7,5 bir araya gelince bana ne kadar fayda sağlar. Bunun hakkında ne tür yorum yaparsınız.

Dariusun pasif ad ile artıp ap vuruyor büyüklere 2 ap saçma olur,7.5le kabiliyette ki 5 toplanır 12.5 olur

• Ad f/p düşük olması ratiolarla alakalı.Apdeki 10 direk etkilemiyor ap ratio %60 ise 6 vuruyor mesela.Düz vuruşlar %100 ad ratiosu olduğundan aynısını vurur.Şampiyonların skill ratiolarına lol wikiden bakabilirsin.

• 22 ocak 27 ocak arasi yada o tarihlerde run ve run sayfalari indirimde olcak iple alimda tavsiyem 10k civari ip biriktir git 2 sayfa run al o sayfalarida doldur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.