Şimdi Ara

AD Sion? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kağan_

quote:

Orijinalden alıntı: CoyoT31

quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

bi ad sion geldi takıma 1-2 hafta önce. ben dedim ya tank kas ya ap... dinlemedi. ie,pd bloodthirster falan kastı. işte son bi team fight ya oldu 3v1 kaldı o sion. 3ünüde kesip çıktı. adam bi vuruyodu çeyrek hpsi doluyodu...

%100 life steal veriyor attack speed veriyor daha ne olsun.

%100 lifesteal vermiyo bence %100 arttırıyo lifesteali öyle olsa ölmemesi lazım

%100 life steal veriyor. Yani 400dmg vurursa 400hp alıyor.

• Lanede güçsüz kalıyor baya.Takımın team fight yaparken sen kenarlardan hep farm yaparsan anca olur.Ama kastıktan sonra durdurulamıyor.
  • Sion ile 100e yakın oyun oynamışımdır bunlardan 30-40 tanesi ap dir, diğerleri ad-as
    ve kesinlikle ad-as build çok daha etkili oluyor, özellikle ulti ile birlikte durdurulmanız imkansız.
    Ap de shield açıp stun ettikten sonra kalkanı patlatmak squishy championları çok rahat öldürür ama onun dışında çok etkisiz kalırsınız, takım savaşlarında sadece stun iş yapar.
    Ad-As build sion inanılmazdır, canının her vuruşta 300-400 artması ne demek sen biliyor musun :)
  • iki türlüde çok sağlam olabilio.2 skili ap 2 skili ad için.ap ratioları 1.0 daha nolsun.en çok ap sion oynadım.lich bane +rebadon la cok tek kombo attım.stunu 2 saniyeydi nerflediler 1.5 sec oldu.ad sionun işini biraz zorlastırdılar.
  • az önce oyundayken ad sion vardı 2 phantom ,ie ve bloodthirstir aldığında nerdeyse pentaya gidecekti.ulti açtığında takımdakilerin hp'si anında fulleniyordu.
  • AD sion bence de daha iyi özellikle oyunun sonlarına doğru
  • apa odaklanın yinede beyler.ad sionu biterebilen skiller exhaust ignate.nerdeyse oyundaki 5 kisiden 4 unde var.o yuzden lifestealı yapabilmek çok zor.stunları saymıorum bile.cleanse alın illa ad oynicam diosanız

• not: HİÇ BİR ŞEKİLDE RUNE, MASTERY POİNT YAPILMAMIŞTIR, AYAKKABI İSTEĞİNİZE GÖRE SEÇİLEBİLİR (BEN speedi seçtim ama kişisel tercihim cooldown reductiondan yana ayakkabıda)
    şimdi bu itemleri yapabilirseniz; görüleceği üzere crit chance %100 oluyor.

damage 266 görünüyor fakat "E" skili ile canınını ortalama 400-500 arttıracağınızı (ki normalde çok daha fazla) düşünürseniz ve atma's implaer itemini de hesaba katarsanız dmg 290-300 gibi olacak.

%250 crit dmg düşünürseniz; (armorları hesaba katmadan elbette) sürekli 750 dmg vuracaksınız.. attack speed ise 1.45 göreceğiniz üzere

HP'niz 3600 görünmekte ama başta dediğim gibi "E" skili ile HP'nizin 4000-4200 olacağını hesap edebiliriz.

ŞİMDİ; zaten HP'niz sayesinde yarı tank olmuşsunuz, dmg'niz %100 crit sayesinde 750 olmuş ki 1000ap'yle bile kıyaslanamaz (1.45 attack speedi hesaba katarak)

tabi sion'un bu hale gelmesi ancak ve ancak late game'de olur ben de biliyorum toplamda 16000 gold ediyor... ama phanom>warmog>atma's, (arada da ayakkabı) üçlüsünü bağladıktan sonra bence zaten op olursunuz zira ultiyi de açınca NASIL öleceksiniz deyiverin bakem? (%40 dmg azaltma şansı olan pasifini ve "W" skilini de koruma amaçlı kullandığınızı varsayarsak)

hele bi de oyun uzarsa late game'de bu itemleri aldıktan sonra kim dayanabilir yawf söyleyin

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEr0nim0 -- 6 Eylül 2011; 15:50:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.