Şimdi Ara

Ad or ap tryndamere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar çok tryndamere konusu acıyorum farkındayım k.byın tryna sardımda bu aralar :D

top laneinde ap mi ad mi daha kullanıslı?

• Ap tryandamare eskiden güzeldi fakat q skilli nerf gelince pek tercih edilmiyor artık ad si daha kullanışlı top lanede
  • AD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tryndnmere komple viable olmayan bir karakter hiç bir şekilde metaya sokamazsın en başta görevi yok adamın top lane gittin ne yapıcan? 5 saniyelik ultini basıp takım mı tanklıycan? Ya ccleri sıralı bir şekilde kullanırlarsa?
  • marjinalleğie gerek yok.... Diz ad ve as itemleri tamamdır
  • AP Trynda ölü artık

• try'nin meta da yeri yok artık, eski carry'liği kalmadı.
  • geçen ap oynadım pekte kötü değil, q ile can atıp eyle gidip gidip geliyosun kolay değil ama hala oynanır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

tryndnmere komple viable olmayan bir karakter hiç bir şekilde metaya sokamazsın en başta görevi yok adamın top lane gittin ne yapıcan? 5 saniyelik ultini basıp takım mı tanklıycan? Ya ccleri sıralı bir şekilde kullanırlarsa?

Tr sunucusu oyuncusu olarak gülümsedim düşünsenize adamlar kill almak harici skill falan atıyolar sırf takıma yardım için oha ne güzel bişey..

• Tryna sarma bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

Tryna sarma bile.

dediğin gibi olmadı hocam oynamadan duramıyorum
  • Ad iyidir apsi şuan iyi degil

• quote:

tryndnmere komple viable olmayan bir karakter hiç bir şekilde metaya sokamazsın en başta görevi yok adamın top lane gittin ne yapıcan? 5 saniyelik ultini basıp takım mı tanklıycan? Ya ccleri sıralı bir şekilde kullanırlarsa?

Adamlarin rakibi sadece tryn degilki bunun adcsi var apcsi var bunlara cc atmiyacaklar sadece trynami aticaklar diyelimki oyle yapacaklar cleanse bugunler icin var zehpry bugunler icin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie Walkér -- 31 Mart 2013; 11:47:10 >
  • Ad daha iyi ap öldü bence bi life steal alsan aynı kapıya çıkıcak
  • İkiside useless.

Ad ile BD yapın çok op Ulti sayesinde.
  • illa tirindimir oynayacaksan ap oyna suan useless apsi nerf yemeseydi kullanilirdi daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkér

quote:

Adamlarin rakibi sadece tryn degilki bunun adcsi var apcsi var bunlara cc atmiyacaklar sadece trynami aticaklar diyelimki oyle yapacaklar cleanse bugunler icin var zehpry bugunler icin var

En son ne zaman Solo topta flash ignite teleport harici spell aldın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkér

quote:

En son ne zaman Solo topta flash ignite teleport harici spell aldın?

Ben tryna flash almam cleanse bariyer ignite veya teleport ya ne var su flash ile ignite ta anlamiyorum her champa aliyorlar ve mid degil sem genelde ghost alirim zaten mid top jungle oynuyorum bir kersinde barier + heal ile girdim tryn ile karsimdaki adam bana sovuyodu olmuyon diye

• quote:

Orijinalden alıntı: _fizz_

quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

Tryna sarma bile.

dediğin gibi olmadı hocam oynamadan duramıyorum

Bari almışken Fatih Tryn oyna.

• Tryndamare mi kaldı artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.