Şimdi Ara

AD Nidalee Build Solo Top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TPA Stanley'den aldığım build. Etkiliymiş denedim kendisine teşekkür ediyorum kırmadı anlattı, bende size anlataym.

Masteries olarak 21-9-0 veya 21-0-9 kullandığını söyledi rakibe bağlı olarak.Bence ikiside çok mantıklı.

Rune olarak +25 arp +13armor +12 Magic resist kullandığını söyledi ancak rakibi AD ağırlıklı ise Magic resist +24@18 kullanıyormuş.

Benim skill sırası: ilk olarak w ile başlıyorum adamın jungle a trap atıyorum.
    R max
    Q veya E max ( duruma göre)
    W max.

AD Nidalee Build Solo Top

brut rush yapınca +46+%10 arp oluyor sanırım . Daha sonra claice of harmony ve wriggle's lantern alıyorz. Bastığımız hp nin artması için verdiği cd ve magic resist olduğu için sprit visage Trinity Force sheen>phage>zeal sırası ile alıyoruz. Defans için Guardian Angel.

Son olarak late game de

lantern satıp bloodthirster veya madred's bloodrazor alabiliriz istersek.
    Sprit Visage satıp, hexdrinkder>mawofmalmortius veya wits end alabiliriz istersek.
    Brutilaser satıp, damage ihtiyacı varsa last whisper veya Frozen Hearth alabilirz.

Ben sadece buildi paylaştım rehber değil açıkçası, çünkü pek nidalee bilgim yoktur( anca duvardan zıplarım adam kovalarım)
    Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.Seviyeli bir şekilde tartışabiliriz.

• o adamı turnuvadı izledim çok güzel oynuyor zaten o oynadığından beri nidaleenin oynanış sayısı artmış
  • Nideleeyi hep ap olarak oynadım mızrak filan çok zevkli. Ad solotop oynamak istiyorum. rune olarak bende
    mark : atack speed ve atack damage
    seal : 1.41 armor, 19hp@18, 1,2 mana\5@18
    gylphs : magic resist

quiintenses : armor pen, armor, speed, ability power var. bunların hangilerini seçmeliyim?

bir de kaplan modunda mı yoksa insan modunda mı daha çok durmalıyım atack yaparken
  • ben olmasam zor alırdınız qnqlar xD
  • Teşekkürler dostum çok güzel oldu bu. Peki o itemlarda güzel damage atabiliyor muyuz ? Çünkü tam olarak ad itemları yok senin buildde. Kusura bakmayın hiç nidale oynamadım ad ı kedi olunca daha çok işe yaradıgını duydum. Peki o itemlarla güzel vurabiliyormuyuz cat formda ?
  • trinity şart
  • karşıda yorick olmadığı takdirde pek viable değil gibi geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben her soloya gittigimde trinity alıyorum ilk önce, yanlış mı yapıyorum?
  • Twitch ile keserim.
  • build güzel ama çok daha fazla sustain lazım oldugunda geçerli gibi yorick e dayanmak için chalice+spirit v. aldı.Yoksa bu builde gerek yok core item olarak t force brut guardian angel alınabilir ayrıca benim mastery lerde 14/7/9 offense ta magic pen+armor pen açıyorum utility de runic affinity veriyorum karşı jungler uzerinde buff varken kesince çok rahat domine edebiliyosunuz lane i
  • bu oyundada karşımda yorick vardı ve bu şekilde deneme fırsatım oldu. Ancak bir ad ye karşı wriggle rush yapılabilir damage ve sustain bakımından faydalı olur diye düşünüyorum.Dediğim gibi pek ad nidalee oynamadığım için bilgim yok tahmin üzerine kurulu yorumum.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.