Şimdi Ara

AD Nidalee Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ranked'da genellikle offtank olarak oynanıyor Nidalee, ben AP sevdiğim için normal oyunda oynuyorum hep. Offtank denemek istiyorum, build ne şekilde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Beyler Ranked'da genellikle offtank olarak oynanıyor Nidalee, ben AP sevdiğim için normal oyunda oynuyorum hep. Offtank denemek istiyorum, build ne şekilde?

İlk defa senden duydum.Şu ana kadar sadece hybrid nideli gördüm arada onun dışında çok saçma olur hadi support desen neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

quote:

Beyler Ranked'da genellikle offtank olarak oynanıyor Nidalee, ben AP sevdiğim için normal oyunda oynuyorum hep. Offtank denemek istiyorum, build ne şekilde?

İlk defa senden duydum.Şu ana kadar sadece hybrid nideli gördüm arada onun dışında çok saçma olur hadi support desen neyse.

yok artık.
  • Wringle-mercury treads-frozen mallet-atmas- tanky itemler
  • quote:

quote:

Müthiş bir nidalee oyuncusu değilim öylesine almıştım ilk denediğim build olmuştu. Ayrıca ap build mızraklar dışında müthiş bir damage i yokken-ki dikkatli ve koordine olabilen bir takım genelde kurtuluyor.- ad tanky build çok iyi. Ayrıca ad bile kasmana gerek yok çünkü kedi formundaki asıl damage zaten kediden geliyor. Tank bile kasabilirsiniz. Ancak cc siz birisi olduğu için offtank lığa mahkumsunuz tank kassanız bile. Denemenizi öneririm. Tercihimdir.

• Wriggle, Trinity , Warmog , Atmas. Botunu atackspeed yap derim. Karşı takımda çok cc varsa Mercury yaparsın. Diğer kalan itemleride karşı takıma göre yorumlayıp çıkarsın magic resist armor felan.
  • Peki skilleri ne şekilde kullanayım, adama nasıl saldırmam gerektiğini bilmiyorum AD ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabbit.es

Wriggle, Trinity , Warmog , Atmas. Botunu atackspeed yap derim. Karşı takımda çok cc varsa Mercury yaparsın. Diğer kalan itemleride karşı takıma göre yorumlayıp çıkarsın magic resist armor felan.

Bot attack speed botuna gerek yok onun dışında build uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Wriggle, Trinity , Warmog , Atmas. Botunu atackspeed yap derim. Karşı takımda çok cc varsa Mercury yaparsın. Diğer kalan itemleride karşı takıma göre yorumlayıp çıkarsın magic resist armor felan.

Atack speed bot'da benim stilim ^^
  • quote:

quote:

quote:

Cat form ağırlıklı olarak kullanılıyor ad nidalee'de attack speed botu kasman biraz gereksiz olucaktır belki 6 level olana kadar sana yardımcı olur karşıdakini domine etmen açısından ama dediğim gibi 6 leveldan itibaren biraz gereksiz oluyor attack speed
    ps:Heal skillin var ayrıca attack speed veren onu basıp dalabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 15 Nisan 2012; 18:31:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cat form ağırlıklı olarak kullanılıyor ad nidalee'de attack speed botu kasman biraz gereksiz olucaktır belki 6 level olana kadar sana yardımcı olur karşıdakini domine etmen açısından ama dediğim gibi 6 leveldan itibaren biraz gereksiz oluyor attack speed
    ps:Heal skillin var ayrıca attack speed veren onu basıp dalabilirsin :)

Saydığım build ile (as bot ile) 1.4 atack speed oluyor 18 levelde. skillden gelen as ile 2.0 üzerine çıkıyor (Yani haklısın kasılması pek şart değil ama denemenizi tavsiye ederim). Karşıdaki adamı domine ediyosun , wriggle ve cat form skilleri ile hızlı bi şekilde push atıp karşı takımın jungle' sabote ediyosun yada diğer lanelere yardıma gidiyosun. Nida AD offtank oynadığın için sürekli milletin içinde bulunmalısın tanklamalısın diye bi koşulda yok. Cat form'da gerçek bi yırtıcı gibi düşünüp, bekleyip sürünün en zayıflarını ( AD Carry , Ap Carry , Support ) avlamanı tavsiye ederim ^^

Edit : Bu kadar anlattım birde başlangıç itemlerini sayiyim :)

Bot 3 pot , 2 dorans blade ( buda şart değil ama iyi gider ) , Wriggle, Trinity , warmog , atmas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbit.es -- 15 Nisan 2012; 19:14:07 >

• Runelar bu arada;
    Marklar: Armor pen
    Seal : Flat armor
    Glphy : Magic resist per level
    Quint : Movement speed veya Attack damage
    Almanı öneririm, ben movement speed kullanıyorum cc olmadığından movement speed sağolsun adamı yakalayabiliyorum
  • Wriggle's Lantern
    Ninja tabi ya da mercury
    Trinity force
    Warmog ya da Frozen
    Atma
    son item olarak Last whisper,Fon ya da Ga

Bir de Wriggle çıkmadan direk Trinty de çıkabilirsin lane de zorlanmıyorsun bir süre sonra.Trinity çıkarken önce Phage almalısın bu arada
  • quote:

Peki skilleri ne şekilde kullanayım, adama nasıl saldırmam gerektiğini bilmiyorum AD ile.

kendin as buffunu basıp cougar formuna geç ardında adama cougar form ile saldır

build:wriggles-mr botu-trinity-warnog-atmas-fon yada randuin
  • quote:

quote:

Mağrada ateş yakmayı öğrendinmi ?
  • Duzgunce soru soranlara trollce cevap verenler ne zaman son bulacak.h

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim build şu şekilde;

bot + 3 pot ilk skill heal.

ardından
    tamamlıyorum.

sonrasında bot olarak
    seçiyorum.

geri kalan itemlar şu şekilde;

son item karşındaki rakibe göre değişir.

• trinity force core, gerisini sen bilirsin.
  • O değilde Nidaleenin mızrağı OP
  • quote:

quote:

şaka falanmı bu ?

OFFtank nidalee = OP. wriggle + frozen mallet + atmas + warmog işini görür,son itemı MR veren yeni itemi yapabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.