Şimdi Ara

AD mi AP mi Leblanc ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunda 9 levelim,free champ olarak Leblanc kasıyorum.Botlara karşı oynuyorum şuan için.Kendimi geliştirdiğimde PvP oynuyacam.Build olarak nasıl bir build öneriyorsunuz agresif oynamayı seviyorum karşıma çıkanı kesmek istiyorum bu yüzden Ability Power mı yoksa Atack Damage mi almam gerekiyor Leblanca ?

• ap kas. itemler sırasıyla dorans ring-sorcerers shoes-rod of ages-rabadons deathcap-archangels staff-zhonyas hourglass-daha çok ap dmg için bi şapka daha. zaten düşük levellerde pro oynarsan hpye ihtiyacın olmaz sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanfb1995

dalga mı geçiyorsun :D

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/leblanc-insane-mid-62761

Asıl sen dalga mı geçiyorsun? Adam yeni başlamış 9 level. Sen full tecrübeyle mi fırladın dünyaya?
  • Agresif oynayan herkes karşısına çıkanı kesse ohoo

Yeni olduğun zaten baya belli konundan.Mid oyna AP kas.

own3d.tv den stream izle.Turnuva yeni bitti streamler başlar.AP seversen ocelote izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 10 Mart 2012; 22:15:40 >
  • quote:

Yanlışım varsa kusra bakmayın,oyuna yeni başladım bilmiyorum öğrenmek için sordum.9 Level çok yüksek bir level olmasa gerek ordan anlamalıydınız

Verdiğin link yararlı oldu teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Yanlışım varsa kusra bakmayın,oyuna yeni başladım bilmiyorum öğrenmek için sordum.9 Level çok yüksek bir level olmasa gerek ordan anlamalıydınız

Verdiğin link yararlı oldu teşekkürler.

http://www.sobafire.com/#

Buradan bakabilirsin Türkçe hem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

Asıl sen dalga mı geçiyorsun? Adam yeni başlamış 9 level. Sen full tecrübeyle mi fırladın dünyaya?

Recommended Items diye bir şey var boşuna mı yapılmış acaba 9 lvle kadar farketmiştir heralde diye dedim.

linkte verdim arkadaşa yararlı olduğumu umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 10 Mart 2012; 22:20:04 >

• Arkadaşın attığı build yanlış, ilk olarak herkes stack ile başlıyıcak diye birşey yok. Oyunun iyi gidiyorsa alırsın. Ayrıca RoA'yı gereksiz buluyorum, hiç can verenlere falan girme. Direkt Rabadons al ben bir de Morellos alıyorum cooldownlar için. Ardından ikinci Rabadons, sonra karşı takımda AD varsa Zhonyas. Canı az karakterleri Q-R ile öldürürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Arkadaşın attığı build yanlış, ilk olarak herkes stack ile başlıyıcak diye birşey yok. Oyunun iyi gidiyorsa alırsın. Ayrıca RoA'yı gereksiz buluyorum, hiç can verenlere falan girme. Direkt Rabadons al ben bir de Morellos alıyorum cooldownlar için. Ardından ikinci Rabadons, sonra karşı takımda AD varsa Zhonyas. Canı az karakterleri Q-R ile öldürürsün.

direk mobafire daki ilk buildi verdim bencede yanlış ama oyuna çok kötü başlamadıysa mejai almalı.bence ya RoA yada rylai alınmalı.rabadon,void staff falanda mantıklı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Arkadaşın attığı build yanlış, ilk olarak herkes stack ile başlıyıcak diye birşey yok. Oyunun iyi gidiyorsa alırsın. Ayrıca RoA'yı gereksiz buluyorum, hiç can verenlere falan girme. Direkt Rabadons al ben bir de Morellos alıyorum cooldownlar için. Ardından ikinci Rabadons, sonra karşı takımda AD varsa Zhonyas. Canı az karakterleri Q-R ile öldürürsün.

direk mobafire daki ilk buildi verdim bencede yanlış ama oyuna çok kötü başlamadıysa mejai almalı.bence ya RoA yada rylai alınmalı.rabadon,void staff falanda mantıklı

RoA candır,manadır

• LeBlanc icin illaki AP kullanman gerekir. Nette birkac video var eger onlara aldanip AD mi AP mi diyorsan sakin aklini karsitirmasina izin verme onlarin. Onlar Tryndamare in ustune LeBlanc skini yukleyip milleti keklemeye kalkan birkac ezmenin urunu.
    East deysen Gurcell i ekle birkac taktik ve teknik ogretirim. West de yardimci olamam bende dusuk lvl im ama NA da yine Gurcell i eklersen yardimci olurum. 12 gibi bir aksilik olmazsa kutsal mekanim olan evimde olacagim :D
  • İlk olarak Warmog+Atma yap, hem canın fazla olur hemde armor/crit olur. Sonrasın da hafif tank kasarsın.

Şaka diyorum, üstte'ki arkadaşın dediği gibi yapabilirsin de, RoA çık sen yine de HP iyidir.
  • Selam. Ben "2 Rabodon mu? Oha! Wtf! Naptınız siz 2 Rabodon kasılır mı hiç pasifi bir kere işliyor omg!" diyen pro LoL oyuncusuyum. Küfürlerinizi alayım.
  • Bak, yeni başlamışsın o yüzden sana bir kaç bilgi vereyim. Eğer yanlış varsa (hani yoktur ama istisna vardır) düzeltin.

Skillerin üzerine imleci götürdüğünde kırmızı-turuncu vari rakamlar attack damage ile artan puanlardır. Her bir skillin belli ratio(oran) şeyi vardır.

http://mmohuts.com/wp-content/gallery/league-of-legends-overview/league-of-legends-bot-lane-main.jpg

bu resimde sol altta gözüken yer statülerin. Her karakterde değişiktir. Her karakter aynı puanlarla başlamaz.

Oyundaki kavramları öğrenmek için (Carry, Tank, support, baron, jungle, push vb.) league of legends sayfasında üst konulara bakabilirsin.

Skillerin üzerinde yazan yeşil rakamlar Ability Power ile artan puanları temsil eder. Ratio burda da geçerlidir.

Açık mavi renkteki rakamlar mana'yı temsil eder. Ne kadar çok manan olursa o kadar çok (skille) vurduğun anlamına gelir. Mesela blitzcrank ve Ryze.

Lacivert renkteki rakamlar stack (türkçesi biriktirmek) tabir edilen bir şeyle artar. Mesela Nasus'un Q skilli Siphoning Strike, on-hit skilldir. Tıpkı Gangplank'in Parrley skili gibi. Ama Nasus bunu her kullanıp bir düşmanı öldürdüğünde ekstra 3 saldırı puanı kazanır. Ama bu kalıcı olarak statüne etki etmez. Sadece Q bastığında vurduğun rakibe ne kadar biriktirdiysen o kadar fazladan vurur. Dediğim karmaşık gibi gelebilir ama Nasus Q stack diye internetten ararsan ne demek istediğimi anlarsın.

Oyunda Unique (Türkçesi benzersiz, eşi olmayan) tabir edilen nesneler vardır. Bunlardan 2 veya daha fazla alırsan, unique özelliği sadece 1 kere geçerli olur. Yani diyelim bir nesne 300hp veriyor, unique passive: %15 Cooldown Reduction veriyor. Sen bundan iki tane aldığında sana 600HP veriyor ama %30 CDR vermiyor, sadece %15 CDR veriyor. Onun gibi bir şey.

Daha çok var zamanla öğreneceksin. Kolay yoldan başla, Tryndamere, Master Yi, Ashe ve Ryze ile oyna. Hangisi hoşuna giderse ona benzer şampiyon al para biriktirip.

not: Cho'gath öneririm. Biraz ustalaşmak gerekir ama süper zevkli ve güçlüdür. Hem tank hem AD/AP Carry olarak oynanabilir.

editsel büdütasyon: Oyun çok çeşitli karakterler barındırıyor. Sadece AP,AD,Mana gibi özelliklerden istifade edilmiyor. Mesela rakiplerin sayısına ya da toplam HP miktarına göre fazladan vuran skill'ler var. 7 tane skill kullanabilen hero var (lee sin), aslana, kaplana, ejdere dönüşüp değişik skill kullananlar var. Var oğlu var.

Ayrıca resimde yukardan aşağıya doğru bonuslar:

Attack Damage
    Ability Power
    Attack Speed
    Movement Speed
    Armor
    Magic Resist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 10 Mart 2012; 22:45:05 >

• Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum,önerilerinizi dikkate alıyorum birazdan oyunda deniyeceğim.
    Ben kendim şuan bot+pot ile başlıyorum,param 700 küsür olduğunda yavaş yavaş rod of ages için gerekli olanları toplayıp oyunun hafif ortalarına doğru roa yı alıyorum.Sonrada o kırmızı şapkalı olanı alıyorum ikinci olarak.Oyunun sonlarına doğru aldığım item değişiyor daha defansif yada atağa yönelik olarak.

@Gurcellonline
    Maalesef,Westteyim lakin eastte birtane hesabım var ilk orda açmıştım sonra arkadaşlar westteymiş orada hesap alıp orda başladım oyuna.
    Knighttan vakit buluyor musun hocam lol'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Bak, yeni başlamışsın o yüzden sana bir kaç bilgi vereyim. Eğer yanlış varsa (hani yoktur ama istisna vardır) düzeltin.

Skillerin üzerine imleci götürdüğünde kırmızı-turuncu vari rakamlar attack damage ile artan puanlardır. Her bir skillin belli ratio(oran) şeyi vardır.

http://mmohuts.com/wp-content/gallery/league-of-legends-overview/league-of-legends-bot-lane-main.jpg

bu resimde sol altta gözüken yer statülerin. Her karakterde değişiktir. Her karakter aynı puanlarla başlamaz.

Oyundaki kavramları öğrenmek için (Carry, Tank, support, baron, jungle, push vb.) league of legends sayfasında üst konulara bakabilirsin.

Skillerin üzerinde yazan yeşil rakamlar Ability Power ile artan puanları temsil eder. Ratio burda da geçerlidir.

Açık mavi renkteki rakamlar mana'yı temsil eder. Ne kadar çok manan olursa o kadar çok (skille) vurduğun anlamına gelir. Mesela blitzcrank ve Ryze.

Lacivert renkteki rakamlar stack (türkçesi biriktirmek) tabir edilen bir şeyle artar. Mesela Nasus'un Q skilli Siphoning Strike, on-hit skilldir. Tıpkı Gangplank'in Parrley skili gibi. Ama Nasus bunu her kullanıp bir düşmanı öldürdüğünde ekstra 3 saldırı puanı kazanır. Ama bu kalıcı olarak statüne etki etmez. Sadece Q bastığında vurduğun rakibe ne kadar biriktirdiysen o kadar fazladan vurur. Dediğim karmaşık gibi gelebilir ama Nasus Q stack diye internetten ararsan ne demek istediğimi anlarsın.

Oyunda Unique (Türkçesi benzersiz, eşi olmayan) tabir edilen nesneler vardır. Bunlardan 2 veya daha fazla alırsan, unique özelliği sadece 1 kere geçerli olur. Yani diyelim bir nesne 300hp veriyor, unique passive: %15 Cooldown Reduction veriyor. Sen bundan iki tane aldığında sana 600HP veriyor ama %30 CDR vermiyor, sadece %15 CDR veriyor. Onun gibi bir şey.

Daha çok var zamanla öğreneceksin. Kolay yoldan başla, Tryndamere, Master Yi, Ashe ve Ryze ile oyna. Hangisi hoşuna giderse ona benzer şampiyon al para biriktirip.

not: Cho'gath öneririm. Biraz ustalaşmak gerekir ama süper zevkli ve güçlüdür. Hem tank hem AD/AP Carry olarak oynanabilir.

editsel büdütasyon: Oyun çok çeşitli karakterler barındırıyor. Sadece AP,AD,Mana gibi özelliklerden istifade edilmiyor. Mesela rakiplerin sayısına ya da toplam HP miktarına göre fazladan vuran skill'ler var. 7 tane skill kullanabilen hero var (lee sin), aslana, kaplana, ejdere dönüşüp değişik skill kullananlar var. Var oğlu var.

Attack Damage
    Ability Power
    Attack Speed
    Movement Speed
    Armor
    Magic Resist

Çok teşekkür ederim uzunca yazıp ilgi gösterdiğin için,bunları iyice öğrenmeye çalışıyorum vaktim olduğunda own3d.tv den oynuyanları izliyorum.
    3717 param var,Ashe alıcam yanına hangi heroları almamı önerirsin ? Birde tank nasıl olunuyor ve tank olduğumda yapmam gereken nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Bak, yeni başlamışsın o yüzden sana bir kaç bilgi vereyim. Eğer yanlış varsa (hani yoktur ama istisna vardır) düzeltin.

Attack Damage
    Ability Power
    Attack Speed
    Movement Speed
    Armor
    Magic Resist

Çok teşekkür ederim uzunca yazıp ilgi gösterdiğin için,bunları iyice öğrenmeye çalışıyorum vaktim olduğunda own3d.tv den oynuyanları izliyorum.
    3717 param var,Ashe alıcam yanına hangi heroları almamı önerirsin ? Birde tank nasıl olunuyor ve tank olduğumda yapmam gereken nedir ?

Tank olarak yapman gereken şey ölmemek...dersem yalan olmaz ama eksik olur. Ölmeyeceksin ama öldürTmeyeceksin de. Crowd-Control bir karater olman gerek en başta. Takımızda bir support olması gerek. Hayvan gibi Armor ve Magic Resist (MR) kasman gerek. Hayvan gibi HP kasmasan da olur. Taret altına girip milletin sana saldırmasını beklemen gerek. taret altına girmekten korkmaman gerek. Baron yaparlarken 5 kişinin arasına girip baronu çalıp kaçabilecek kadar güçlü olman gerek. Örnek veriyorum Rammus. Yani tank olarak yapman gereken şey bunlar belli başlı olarak.

Karakter önerim:

Shen al shen.

Taret altında bir taunt atarsın, FB garanti.

Sen West mi oynuyorsun east mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 10 Mart 2012; 23:02:09 >

• KO ya uzun zamandir bakmiyorum. Orada artik beni heyecanlandiran birsey kalmadigini dusunuyorum. Ama yinede guzel gunlerdi. Westde isende sorun degil 5 lvl im ama 9 lvl olanlarla kapisirim :D GurcellOnline oradaki ismim. Bu gece zaten westde lvl kasmayi planliyordum uyumazsan 00:00 dan sonra gelirim. Azicik lvl kasayim senin sayende bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

KO ya uzun zamandir bakmiyorum. Orada artik beni heyecanlandiran birsey kalmadigini dusunuyorum. Ama yinede guzel gunlerdi. Westde isende sorun degil 5 lvl im ama 9 lvl olanlarla kapisirim :D GurcellOnline oradaki ismim. Bu gece zaten westde lvl kasmayi planliyordum uyumazsan 00:00 dan sonra gelirim. Azicik lvl kasayim senin sayende bende.

2012 de hala gınayt oynayanlar yoktur umarım. Varsa da azalarak ya da yaşlanarak bitsinler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.