Şimdi Ara

AD DİANA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Ad Diana Deneyen Var mı deneyen Varsa Nasıl Ap gibi iyi kesebiliyor mu ?

• Ad diana yapıcaksan skill kullanmayacaksın ad destekleyen skill yok.
  • Bence ad ve as gidersen tek vurmayla bile alırsın 3. vuruşta toplu vurduğu için
  • ad diana useless, pure ap de öyle. ap/as build ile 7 maç attım hepsi win.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqi

Bence ad ve as gidersen tek vurmayla bile alırsın 3. vuruşta toplu vurduğu için

40 Yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.
  • Açıkcası ben full ap pek hoşuma gitmedi. ( Gerçi şöyle bişey var full ap rune ile başlıyorum.) Ap rune ve doran's ring ile 59 ap başlangıcı oluyor. Bu şekilde sürekli (Q) Crescent Strike skıll 'i ile rakibe zarar veriyorum. Q ve W (Pale Cascade) fulleyerek, E (Moonfall) bi kere veriyorum. Ayakkabı olarak Resistance Botunu yapıyorum. Arkasına duruma göre Philosopher's Stone yada direk Sheen çıkıp Trinity Force arkasına da Hextech Gunblade‎ Yapıyorum. Son olarak da Karşı takıma göre Banshee's Veil veya Sunfire çıkıyorum bu şekilde hem ölümcül hemde off tank olarak iş görüyor. (Top olarak başlamakta yarar var.)

• AD DİANA !
    SOYAD SPENCER !

huzurlarınızda galler prensesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben jungle atarken ad rune ap mastry ile atıorum cok rahatlatıyo ama full ap oynamak biraz daha iyi yada jungledayken wrigle wits triforce denenebilir ama ne kadar ise yarar emin degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Beer

AD DİANA !
    SOYAD SPENCER !

huzurlarınızda galler prensesi.

imza-mesaj uyumu
  • quote:

Kafan güzelmiş güle güle kullan...
  • Çok çok gereksiz olur , %20 attack speed dışında ad yi destekleyecek hiç bir skilli yok.
    http://puu.sh/Q5kF Az önce oynadım , çok sağlam gankleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmettt

ben jungle atarken ad rune ap mastry ile atıorum cok rahatlatıyo ama full ap oynamak biraz daha iyi yada jungledayken wrigle wits triforce denenebilir ama ne kadar ise yarar emin degilim

mark: as
    seal: armor
    glyph: ap
    quint: ap bunlarla rahat jungle yapılıyor. trinity force gereksiz olur diana'ya ama wits end çok iyi.
    main buildim(jungle için): philosophers stone (takımınızda blue istemeyen ap champlar varsa gerek yok), rylai, wits end, rabadon, lich bane.
    (mid): 2x dorans ring, sustain sorununuz varsa hextech revolver, rylai, wits end, rabadon, lich bane.
    core itemler: rylai, rabadon, wits end. bunlar gerekli kesinlikle.
  • DİANA değil DIANA
  • ap teemoya aldıgım itemleri almayı denedim bence güzel oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlakeLorenz

ap teemoya aldıgım itemleri almayı denedim bence güzel oluyor :D

aynen öyle
  • KOnunu başlığını aDriana diye okudum :D
  • Birazdan deneyip sonucu yazıcam. :D

- Edit 1 -

Dakika 14 : 5/0/3
    Dakika 20 : 7/0/11
    Dakika 22 : 10/0/15 (köpek gibi ks yapiyorlar)

Oyun Bitti : 14/0/15 , 9.7k para kasmışım 96 adet minion öldürdüm , ve kastığım itemler şu , oyun biraz kısa sürdüğü için devam edemedim.

Berserker's Greaves , The Bloodthirster ve Phantom Dancer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x2124 -- 23 Ağustos 2012; 17:28:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Açıkcası ben full ap pek hoşuma gitmedi. ( Gerçi şöyle bişey var full ap rune ile başlıyorum.) Ap rune ve doran's ring ile 59 ap başlangıcı oluyor. Bu şekilde sürekli (Q) Crescent Strike skıll 'i ile rakibe zarar veriyorum. Q ve W (Pale Cascade) fulleyerek, E (Moonfall) bi kere veriyorum. Ayakkabı olarak Resistance Botunu yapıyorum. Arkasına duruma göre Philosopher's Stone yada direk Sheen çıkıp Trinity Force arkasına da Hextech Gunblade‎ Yapıyorum. Son olarak da Karşı takıma göre Banshee's Veil veya Sunfire çıkıyorum bu şekilde hem ölümcül hemde off tank olarak iş görüyor. (Top olarak başlamakta yarar var.)

o arada okadar nasıl basıyosun hayret valla

• Ap + as oynanırsa pasifiyle yardırabilen fakat nerften sonra pek tercih edileceğini zannetmediğim hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

quote:

40 Yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.