Bildirim
Ad carry ne demek ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
attack damage itemleriyle adam öldürmek için eğitilen ormanda çıplak bırakıldığında 7 gün dayanabilen eğitimli champiyonlara denir -
quote:
Orijinalden alıntı: arabacı99
attack damage itemleriyle adam öldürmek için eğitilen ormanda çıplak bırakıldığında 7 gün dayanabilen eğitimli champiyonlara denir
/>
-
quote:
attack damage itemleriyle adam öldürmek için eğitilen ormanda çıplak bırakıldığında 7 gün dayanabilen eğitimli champiyonlara denir
Yeah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Carry bir alan üzerine kurulmuş championlar yani AD ve AP yoğunluklu oyunda damage verme görevindeki championlar. AP Carry'ler Ability Power kasarken AD Carry ise AD Carry kasar ve bu ikisi de TF'de damage verme üzerine kurulu 2 roldür. Jungler'ın görevi nasıl takımı rahatlamak veya supportun görevi nasıl takıma destek olmaksa Carry'nin de görevi maximum damage'i vermektir. Bu ikisine kill bırakılmaz jungler, solotop, support killeri toplarsa kazanma şansınız azalır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri
quote:
Yeah
99 lu adama yeah denir mi? ayıp ayıp.
Edit: kendime soru: 99lu çocuğa ''adam'' denir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 30 Eylül 2012; 23:58:25 > -
quote:
/>
-
quote:
Orijinalden alıntı: ramstayn
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri
quote:
Yeah
99 lu adama yeah denir mi? ayıp ayıp.
Edit: kendime soru: 99lu çocuğa ''adam'' denir mi?
ılıksüt denir.
-
carry anlamı tasıyıcıdır damage verir zaten görmüşsündür hep damage dayalı itemler alır -
Ad carry demek ezreal demek şuanda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Ad carry demek ezreal demek şuanda.
hıhı vayne ölsün ozaman -
Ülkemizin yönetim şeklidir. -
deniz kıyısında yürürken bir anda ılık bir rüzgarın üstüne doğru estiğinde "bu ne lan eve gidiyim ozaman" dediğinde evin anahtarını kaybettiğini farkettiğin andır. -
Yılın çoğu zamanında sabah sana musallat olan sineğe ad carry denir. -
ulan şu postlara bak liseliler yarın derse geç kalıcak -
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
Carry bir alan üzerine kurulmuş championlar yani AD ve AP yoğunluklu oyunda damage verme görevindeki championlar. AP Carry'ler Ability Power kasarken AD Carry ise AD Carry kasar ve bu ikisi de TF'de damage verme üzerine kurulu 2 roldür. Jungler'ın görevi nasıl takımı rahatlamak veya supportun görevi nasıl takıma destek olmaksa Carry'nin de görevi maximum damage'i vermektir. Bu ikisine kill bırakılmaz jungler, solotop, support killeri toplarsa kazanma şansınız azalır.
fasmodey sanırım lol hakkında bilgili bir arkadaşımızsın ve lissandra kullanıyorsun rica etsem bana özel mesajla ulaşabilirmisin ben atamadımda sana bi kaç sorum olcak lissandra hakkında -
AD Carry değil, AD Carrier. Saldırı Gücü Taşıyıcısı demek. Hani böyle full ad as crit kastıklarımız varya boyuna 500 600 vuran işte onlar -
quote:
Orijinalden alıntı: gently weeps
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Ad carry demek ezreal demek şuanda.
hıhı vayne ölsün ozaman
caitlyn i söyleyen yok ama -
AD Carry atack damage üzerine buildi yapılmış "taşıyıcı" karakter anlamındadır.
ADC bir şekilde kastırılmalıdır, keza yanına uygun olan her zaman bir support herodur. Carry taşımak demek bir nevi oyunun kaderini belirlerler. Tabi dengeler gereğince fazla hasar verip, focusa gelmeyen karakterlerdir. TF 2 saniye geç girmeleri ve iyi yerde ultilerini kullanmaları kazanma ihtimalini artırır. Yoksa önden girerse öleceğinden esasında takım 1 değil 2 kayıp vermiş kadar dezavantajlı duruma düşecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exceldus
Belki bir çoğunuz dalga geçecek ama ad carry ne demek mesela? Ad attack damage fakat carry'i bilmiyorum.
Yardım edenlere çok teşekkür ederim.
Bende seni iyi oynuyor sanıyordum diyeceotim 2012 yazıyor vazgectim qnq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- troll nickler
- yonca yeşili malphite
- wild rift meta şampiyonları
- lole ne kadar yatırdım
- riot mmorpg
- ping düşürme
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X