Şimdi Ara

Ad-Aware Se -- Güncelle me Problemi mi var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ad-aware'i güncellerken %45'de kalıyor öyle, her denememde..
    Problem yaşayan var mı?

• Bende bir sorun yok...

http://www.lavasoft.com/support/securitycenter/blog/ adresinden manuel olarak da güncelleme dosyalarını indirebilirsin...
  • Bende de bir sorun yok bazen netteki kesilmeler sebebiyle oluyor böyle hatalar
  • Bu konu daha önce tartışılmıştı.
    Ad aware se galiba tarih oldu.
    Yeni versiyonunu indirin o daha kapsamlı: Ad-aware 2007 pro
    Aslında nasıl bir işlevi olduğunu tam olarak anlıyamadım, eski versiyonda her taratmamda aynı sonuçla 2 düşük zararlı buluyordu ve siliyordu, yada bize öyle geliyordu.
    Belkide bilgisayarımda virüs, solucan,aware olmadığı içindir, bilemiyorum, tartışmaya açık bir konu.
  • bend esorun yok bi ara var dı ama düzeldi güncelleme yapıyo bi ara yüzde 5 te takılıyodu şimdilik sorun yok gibi ben 2007 versiyonunu hiç beyenmedim adaware se daha güzel benim için
  • yeni versiyonunu indirin Ad-aware 2007 pro

ben indirdim.baya kapsamlı bir program.ama buldukları doğrumu orası tartışılır
  • Kardeş Sendeki Ad-Aware Crackli Ve Full Versiyonunu İnternetten İndirdin İse Yapar . Aynı Sorunu Bende de Veriyordu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaas -- 9 Şubat 2008; 23:37:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam arkadaşlar.Bende de böyle bir sorun oluyordu.%60 a gelince duruyordu.Bende acaba bendenmi kaynaklanıyor diye birşeyler yapıyım dedim,prog.silindi.Ad-aware 2007 hakkında da olumlu şeyler okumadım.Eski sürümünü nereden yükleyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.