Şimdi Ara

ACYL YARDIM LÜTFEN BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 saat önce bilgisayarymy açty?ymda bir kere uzun 3 kere kysa biiip sesi geldi ve ekran görüntüsü gelmedi , ama bilgisayar görüntü olmamasy dy?ynda gayet normal çaly?yyodu windows açyly? sesi falan hepsi geldi . Kasayy açyp biraz baktyk i?lemcinin macununu de?i?tirdik ekran kartyny falan her yeri temizledik ama yine ayny sorun oldu kasayy televizyona ba?ladyk yine ayny sorun oldu ekran kartynyn yandy?ynyndan ?üphelendik ama ?u an bilgisayardan yazyyorum açmayy ba?ardyk . fakat bu sorunun tekrarlanmasyndan veya ekran kartynyn yanmasyndan korkuyoruz ne yapmamyz gerek bilgi verebilir misiniz ?

• xfreek0wz X kullanıcısına yanıt
    http://www.tr-portal.net/pc-teknik/bilgisayar-acilirken-cikan-bip-sesleri-ve-anlamlari.html
    Ekran kjarty aryzasy oldu?unu söylüyor.
    güç giri?i soketini kontrol edip tekrar tak
    aynyzamanda ekran kartyny söküp tekrar tak ve ba?lanty kablolaryny kontrol et temassyzlyk bvarmy diye
  • Çok büyük bir ihtimal ramlerden olduğunu düşünüyorum ya başka ram dene yada yerlerini değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGameGuard

Çok büyük bir ihtimal ramlerden olduğunu düşünüyorum ya başka ram dene yada yerlerini değiştir.

Dediklerinizi yaptik yine olmadi tessekkur ederim yardiminiz icin hala ayni sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

http://www.tr-portal.net/pc-teknik/bilgisayar-acilirken-cikan-bip-sesleri-ve-anlamlari.html
    Ekran kjarty aryzasy oldu?unu söylüyor.
    güç giri?i soketini kontrol edip tekrar tak
    aynyzamanda ekran kartyny söküp tekrar tak ve ba?lanty kablolaryny kontrol et temassyzlyk bvarmy diye

hepsini yaptik yine olmadi dun bilgisayar acildiginda evde misafir oldugu icin 7-8 saat acik kaldi hic bir sorun olmadi ama bu sabah acilmadi yine . ekran karti yanmis olabilir mi ?

• bılgısayarın eskı ıse ve kapatıp bellı bır sure sonra acmaya calıstıgında bunu yapıyorsa powerın sorunlu olabılır
  • arkadaşın dediklerini uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa muhtemelen power yetersiz kalıyordur sistemi tam yazınki yardımcı olabilelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    5 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

bılgısayarın eskı ıse ve kapatıp bellı bır sure sonra acmaya calıstıgında bunu yapıyorsa powerın sorunlu olabılır

Bilgisayar 4 yillik toplama yaptik parcalarin hepsi orijinal ve sifirdi

• dedıgım gıbı power sorunu olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

arkadaşın dediklerini uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa muhtemelen power yetersiz kalıyordur sistemi tam yazınki yardımcı olabilelim

telefondayim kusura bakmayin bilgisayar acilmadigi icin sistem aklimda degil yinede sagolun

• quote:

dedıgım gıbı power sorunu olabılır

bu sorunu cozmek icin ne yapmak gerek power supply mi degismeli ?

• arızalıysa degısmelı baska powerle deneme ımkanı varsa bı deneyın sorun cıkmıyorsa yenı power alırsınız
  • quote:

arızalıysa degısmelı baska powerle deneme ımkanı varsa bı deneyın sorun cıkmıyorsa yenı power alırsınız

maalesef deneme imkanimiz yok . ortalama bir power supply ne kadardir bilginiz var mi ya da onereceginiz marka,model ?

• sıstemı yasınkı onerı yapabılelım ozellıkle ıslemcı ve ekran kartı modelınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfreek0wz

quote:

arızalıysa degısmelı baska powerle deneme ımkanı varsa bı deneyın sorun cıkmıyorsa yenı power alırsınız

maalesef deneme imkanimiz yok . ortalama bir power supply ne kadardir bilginiz var mi ya da onereceginiz marka,model ?

http://www.sanalmarketim.com/xilence-spsxp50012r3-redwing-r3-500w-12cm-fan-pasif-pfc-psu/p_26289/
    bu ortalama bir psu dur dediğim gibi sistemi yazmadan psu tavsiyesi veremeyiz. sistemin kötüdür 50 liralık iş görür. iyidir 100 tl lik iş görmez

• quote:

sıstemı yasınkı onerı yapabılelım ozellıkle ıslemcı ve ekran kartı modelınızı

islemci intel ama tam adini bilmiyorum 2.3 ghz duo . ekran karti ati radeon 2gb hd ama tam modelini bilmiyorum ne yazik ki

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

quote:

Orijinalden alıntı: xfreek0wz

quote:

http://www.sanalmarketim.com/xilence-spsxp50012r3-redwing-r3-500w-12cm-fan-pasif-pfc-psu/p_26289/
    bu ortalama bir psu dur dediğim gibi sistemi yazmadan psu tavsiyesi veremeyiz. sistemin kötüdür 50 liralık iş görür. iyidir 100 tl lik iş görmez

maalesef tam aklimda degil kaba taslak biliyorum sistemi . tessekkur ederim

• kabaca bu ısını gorur dıyelım ozaman ekran akrtının modelı baya onemlı aslında
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-vs-serisi-cp-9020049-eu-450w-12cm-fanli-guc-kaynagi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 24 Ağustos 2013; 14:26:36 >
  • quote:

kabaca bu ısını gorur dıyelım ozaman ekran akrtının modelı baya onemlı aslında
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-vs-serisi-cp-9020049-eu-450w-12cm-fanli-guc-kaynagi.aspx

tesekkurler

• power supply hatasında
    Sürekli Bip Sesi: Ses Güç kaynağı arızasına işarettir. Bu durumda bilgisayarınızın güç kaynağını (Power Supply) değiştirmelisiniz.
    anladığım kadarıyla böyle bir ses gelmiyor
    ileriye dönük Psu almanız faydalı olacaktır tabiki ama
    sistem 4 yıllıkmış eski yani bence upgrade zamanı gelmiş
    sisteme başka bir ekran kartı takıp dsenemelisin ki
    tam sorun anlaşılsın.ben ekran kartı arızalı olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.