Şimdi Ara

Acuvue OASYS Lens Kullanan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PureVision 2 HD Lens kullanıyorum gözümde kuruma ve çapaklanma son aylarda çok arttı. Acuvue OASYS almak istiyorum. Bilgisayar karşısında uzun süre vakit geçirenler için tavsiye ediliyormuş. Yorumlara baktım iyi şeyler okudum. Sizlerdende Yorum Bekliyorum.

• Yorumları bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben önceden PureVision kullanıyordum.Yaklaşık 4 aydır da Acuvue OASYS kullanıyorum. Oasys'den daha memnun kaldım ben. Bitince de sanırım yine oasys alırım. Yani ben memnunun bir sorun yok gayet güzel ama kişiden kişiye de değişebilir elbette bu durum.Bir de ben hd olanını kullanmamıştım ama görüntü netliği olarak purevision hd oasys'e göre çok iyi olduğu söylenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayacondıos

Ben önceden PureVision kullanıyordum.Yaklaşık 4 aydır da Acuvue OASYS kullanıyorum. Oasys'den daha memnun kaldım ben. Bitince de sanırım yine oasys alırım. Yani ben memnunun bir sorun yok gayet güzel ama kişiden kişiye de değişebilir elbette bu durum.Bir de ben hd olanını kullanmamıştım ama görüntü netliği olarak purevision hd oasys'e göre çok iyi olduğu söylenilir.

Görüntü netliği benim için artık 2. planda. Gözümün nemli kalmasını sağlasın bana yeterli.
  • Valla hocam dediğim gibi ben gayet memnunum. Purevision kullandığımda bende de kuruluk,batma vs yapıyordu şu an ise herhangi bir sorunum yok gayet iyi.Ama herkes için geçerli midir bu durum bilemiyorum yanlış yönlendirmekte istemem elbette
  • Lensi aldım. Az önce taktım. inanılmaz rahat ve ferah. batma, kuruluk, herhangi bir sorun yok. Gözüm şuan inanılmaz derecede nemli şaşırdım gerçekten :) Purevision lensi gözüme taktığımda gözümü resmen emiyordu kupkuru oluyordu gözüm. iyiki almışım vallaha rahatladım. ama dediğiniz gibi görüntü netliği purevisiona göre daha düşükmüş. Teşekkürler bilgilerin için :)
  • Faydam olduysa ne mutlu... Güle güle kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Purevision 2 HD vs Acuvue Oasys
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.