Şimdi Ara

activex sayfanın acılmasını engelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
61.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sayfadaki bir activex denetiminin calıstırılması
    sayfanın diger kısımları icin güvensiz olabilir
    calıştırılmasına izin veriyormusunnuz

diye bir yazı cıkıyor evet diyorum sayfa acılmıyor engelleniyor
    ne yapmam lazım
    acil yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

ActiveX Sayfanın Açılmasını Engelliyor Hatası ve Çözümleri

İnternette gezinirken, "Yayımcıyı doğrulamadığı için Windows bu yazılımı engelledi" veya "Yayımcı doğrulanmadığı için Windows bu yazılımı engelledi" şeklinde bir hata mesajıyla karşılaşabilirsin. Bu mesaj, ActiveX denetimlerinin sayfanın yüklenmesini engellediğini gösterir.

ActiveX Denetimleri Nedir?

ActiveX denetimleri, web sayfalarında etkileşimli içerikler (medya oynatıcıları, anketler, grafikler vb.) oluşturmak için kullanılan küçük programlardır. Ancak, bu denetimler güvenlik riskleri oluşturabilir, dolayısıyla Windows, güvenilir olmayan veya imzalanmamış ActiveX denetimlerini varsayılan olarak engeller.

Hata Mesajını Giderme

Bu hata mesajını gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Güvenli Modda Aç: Tarayıcını güvenli modda açarak ActiveX denetimlerini geçici olarak devre dışı bırakabilirsin.
    2. ActiveX Ayarlarını Kontrol Et: Tarayıcı ayarlarına giderek ActiveX denetimlerine izin verilip verilmediğini kontrol edebilirsin.
    3. İmzalı Yayımcılar İçin İstisna Ekle: Güvenilir bir yayımcıdan gelen imzalı ActiveX denetimlerine izin vermek için tarayıcında istisna ekleyebilirsin.
    4. Antivirüs Yazılımını Kontrol Et: Antivirüs yazılımın ActiveX denetimlerini engelliyor olabilir. Yazılımı geçici olarak devre dışı bırakmayı veya ActiveX denetimlerine izin verip vermediğini kontrol etmeyi dene.

Bu adımları uyguladıktan sonra sayfanın düzgün yüklenip yüklenmediğini kontrol et. Hata devam ediyorsa, sayfanın yöneticisiyle iletişime geçerek sorunu çözmesine yardımcı olmasını isteyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • internet seçenekleri-güvenlik-özellerştirden açabilirsin.
  • araclar inetrnet secenekleriniden güvenlik ayarlarındaki activex denetimlerini
    devre dışı bıraktım ama sorun cozulmmedi
    activex izin vermiyor sayfa acılmıyor
  • devre dışı bırakmayacaksın.etkinleştir diyeceksin.bak bende bu şekilde.bi sorun da yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 29 Mart 2006; 15:23:37 >
  • sayın hocam varsayılan yaptım yine olmadı
    sorun aynen devam ediyor
    http://app.ssk.gov.tr/hizmet/jsp/sicilgir.jsp
    ssk hizmet dokumunde sorgulama yazısı aktif degil
    baska onerin varmı?
  • firefoxla dene.
    edit:boşlukları doldurmadan aktif olmuyor yanlız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 29 Mart 2006; 15:50:57 >
  • aynı sıkıntı bendede var...

ActiveX denetimini yükle . diyor seçiyorum..

"Yayımcıyı doğrulayamadığı için, Windows bu yazılımı engelledi " diyor.

"Adı: swflash.cab.
    "Yayımcı: Bilinmeyen..

şeklinde yazı geliyor . tamam diyorum..

aç mıyor... yardımcı olan olursa sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı sıkıntı var.Yukarıda verilen ayarlarla aynı benimkisi de.Ama bir türlü çalışmıyor.Ne yapmak gerekiyor?Lütfen yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

devre dışı bırakmayacaksın.etkinleştir diyeceksin.bak bende bu şekilde.bi sorun da yaşamadım.

Resimdeki sayfaya gelin resimde görülmeyen "İmzasız ActiveX denetimlerini yükle (güvenli değil)" yazan seçeneği "Etkinleştir" i seçin. Güvenlik uyarılarını dikkate almayın. Hata veren güvenilir sitelerden birini açın. Yükleme ekranı gelince flash player yükleyin. Sonrasında "Araçlar / İnternet Seçenekleri / Güvenlik / Tüm bölgeleri varsayılan düzeye sıfırla" seçeneğini tıklayın. Bütün ActiveX denetimleri eski haline geri dönecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 11 Ocak 2012; 14:36:14 >

• Güvenlik uyarılarını dikkate almadığımızda bilgisayaraımız tehlikeye girmiyormu??
  • tarih ayarlarına bakın
    düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.