Şimdi Ara

Action English İş İngilizcesi Eğitim Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • English İZLE-KONUŞ yöntemi, günlük yaşamdan konuları içeren filmlerle, İngilizceyi Londrada yaşıyor gibi öğrenmeyi sağlar.

Evinizde, işyerinizde televizyondan izleyeceğiniz özel öğrenim filmleri, İngilizceyi kısa zamanda akıcı ve kusursuz bir İngiliz aksanıyla konuşturur.

16 DVD, 15 Kitap, 6 Ses CDsi, 1 MP3 CDsi ve 1 CD-ROM ile Başlangıç, Orta/İleri ve İş İngilizcesi düzeylerinden oluşan set,

İngilizceyi iş ve günlük yaşamınızda işlerinizi kendinizin yapabileceği düzeyde öğretir.

İngilizce öğrenmek, ingilizcesini geliştirmek isteyenler için
    İngilizceyi en doğru eğitim yöntemiyle ve kolayca öğrenmek isteyenlere
    Dünyanın kabul ettiği en hızlı ve etkili eğitim yöntemi İZLE KONUŞ
    zleyerek,konuşarak,dinleyerek ve okuyarak eğitim
    Londra'da hazırlanan videolar sayesinde, İngiltere'de eğitim alıyormuşcasına kusursuz bir aksan,akıcı konuşma yeteneği
    Başlangıç, orta, ileri seviye ve iş ingilizcesi
    Her yerde dil eğitimini sürdürme olanağı

16 DVD,15 Kitap,6 Ses CDsi,1 MP3 CDsi ve 1 CD-ROM ile Başlangıç,Orta/İleri ve İş İngilizcesi düzeylerinden oluşan set,
    İngilizceyi iş ve günlük yaşamınızda işlerinizi kendinizin yapabileceği düzeyde öğretir. Piyasa fiyatı 450 TLdir 50 tlye veriyorum yanında yargı yayınevinin banka sınavına hazırlık kitabını verebilirim 12 tl karşılıgında kendim 50 tlye aldım öyle duruyor isteyene faydası olsun boş duracagına toplamda 62 yapıyor kitabı istemezseniz 50 tlye anlaşırız özelden ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tarafımdan alınmıştır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.