Şimdi Ara

ACRONISI IYI BILEN BILEN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar ben yedek aldım 34 gb lik c partion mda 4gb veri vardı. neyse bootable cd olusturup pc actım geri yukleme yapıyorum 1 saat 7 dk falan yazıyo hala da bekliyorum. bukadar uzun surmesi normal degildir sanırım. neden boyle olmus olabilir. tessekkurler

• aldigin yedek kac gb? cok buyukse 34 gb ise ve şıkıştırma işlemin "yüksek" yaptıysan onu açarken uzun sürebilir. ben vistada 9 gb veriyi dizüstünde 48 dakikdada aldım geri yüklemesindne bahsetmiyorum bile.
  • Vista kullanırken, 10 gb olan c 'deki bilgilerimi en fazla 10 dk da imajını alıyorum, siz hangi sürümünü kullanıyorsunuz arkadaşlar.
  • bugune kadar gerı yukleme suresı 15 dk yı gecmedı sanırım bıryerde yanlıslık yaptınız.
  • xpdeyken bi kere geri yükleme yaptım 12 saat sürmüştü 10 gblık imajın geri yüklemesi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 27 Haziran 2008; 18:38:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pot3nza

xpdeyken bi kere geri yükleme yaptım 12 saat sürmüştü 10 gblık imajın geri yüklemesi :S

bu kadar küçük verinin 12 saat sürmesi ilginç en fazla 15 dk sürmesi lazım
  • 7 gb lık imaj 6 dakikada yükleniyor bende..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 saat yedek sürmez
    12 dk dır
  • Ben de XP de birkaç kez yedek yükledim. 10 dakikayı geçmiyordu. En sonra 10 GB Vista'nin yedeğini de yaklaşık 15 dakikada aldı. Çok uzun sürmemesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.