Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustisan

başlangıç cd sini acronis ile oluşturduktan sonra, tek dvd ye sığmayan yedek dosyasını başlangıç cd si ya da dvd si ile nasıl birleştireceğim?

yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Teşekkürler.Dilerim işime yarar...
  • Mustisan
    Rescue media yı iso olarak diskinize kaydediniz, win iso ile açınız, yedeğinizi sürükleyip bırakınız, save as deyiniz... sonra iso formadından dvd ye yazınız...
    cd ile başlattığınızda full seçeneğini kullanınız. Olmazsa Safe seçeneğini kullanınız.
    Böylece DVD hem açılış DVD'si, hemde imaj dosyanızın kaydedildiği DVD olmuş olur.
    Bana sorarsanız bu şekilde kullanmamanızı tavsiye ederim. Açılış CD'si olarak bir kerelik CD-R yada CD-RW kullanın. İmaj CD'si olarak da DVD-RW kullanın. Ayrıca imajı direk olarak DVD'ye almak çok uzun sürüyor. Bunun yerine imajı diskin D bölümüne alın. Sonra da DVD'ye kaydedin. Hepsi bu kadar.
  • arkadaslar bende kurarken 2 hatayla karsılasıyorum
     Acronis True Image 9.0

Acronis True Image 9.0

çözüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozden61 -- 1 Kasım 2007; 10:04:19 >

• hala cevap alamadım
  • setup dosyasını c: ye yada windowsun hangi kısımdaysa orya kopyala o şekilde install yap bende d: ye indirmiştim setup dosyasını c: ye kurmak isteyince hata vermiş ama sanırım sana verdiği hata farklı ama dene istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: ozden61

arkadaslar bende kurarken 2 hatayla karsılasıyorum
     Acronis True Image 9.0

Acronis True Image 9.0

çözüm?

• Acronis True Image Home Version 11 kullanan varmı arkadaşlar? Nasıl önerirmisiniz ?
  • Ben 11 ver kullanıyorum
    Sadece ara yüzü değişmiş

Yalnız 11 vers ile yaptığınız image dosyası bir önceki vers ile tanınmıyor veya açılmıyor olabilir dikkat edin

Ben böyle bir hata ile karşılaştım
    Eskşi sürüm kurtarma cd si image dosyası fail hatası verdi.
  • boyut olarak 9 dan büyükmü acaba ? aman aman bir özellikleri yoksa aralarında boyutu ufak olanı indireyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: shane

setup dosyasını c: ye yada windowsun hangi kısımdaysa orya kopyala o şekilde install yap bende d: ye indirmiştim setup dosyasını c: ye kurmak isteyince hata vermiş ama sanırım sana verdiği hata farklı ama dene istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: ozden61

arkadaslar bende kurarken 2 hatayla karsılasıyorum
     Acronis True Image 9.0

Acronis True Image 9.0

çözüm?

c ye setup atıp tekrar calıstırayım dedim yine aynı hatayı veriyor.

• arkadaşlar makinem inanılmaz derecede yavaşladı.disk birleştirme vs. vs. işlemler pekde işe yaramadı. image atıcam ama yapmışken hdd yi biçimlendirmek istiyorum.sizce biçimlendirmemi yapayım yoksa image ımı çalıştırayım aynı şey olurmu?
    biçimlendirme derken herşeyi silip 0dan windoes kurmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerx -- 5 Kasım 2007; 12:40:04 >
  • az önce versiyon 11 indirip kurmayı denedim ancak setupı kurmak isterken şu resimdeki uyarıyı verdi

Acronis True Image 9.0
  • O hatayı bana da verdi işyerinde ama çözemedim
    İşyerinde HP evo D310 xp pro Kullanıyorum yatay kasa. Normal IDE disk
    Evde de İDE disk var
    Ancak evde kurabildim
    Hem vistaya hem de XP ye kurdum

Niye amıyor ben de anlamadım

Google numaayı aradım ancak net bir bilgi çıkmadı

Topic açan arkadaşın başlığı değiştirmesi gerekir
    Zira artık Acronis 11 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 6 Kasım 2007; 0:42:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: cem409

quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Merhaba

Arkadaşlar bende uzun zamandır kullanmaktayım Acronis True İmage i ve yaklaşık 20-30 PC de kullandım sorunda yaşamıyordum yanlız son topladığım 2 PC de sorun yaşıyorum ve aşamıyorum ilk olarak söyleleyim Acronis in diskin S.Ata ve P.Ata olmasıyla ilgili bir derdi kesinlikle yok.

Yanlız bazı chipsetlerle uyuşmazlığı söz konusu mesela sorun yaşadığım ilk sistemde "İntel P965 Chipset, ICH8 Güney köprüsü ve Jmicron IDE denetleyicisi" ikinci sistemde ise "İntel P35 Chipset, ICH9 Güney köprüsü" (bu sistemde IDE denetleyicisini kullanmadım DVD-RW de S.Ata) kullandım.

Bu anakartlar "MSI - P965 NEO-F" "965 Chipset + ICH8 + Jmicron IDE"
    "MSI - P35 NEO-F" "P35 Chipset + ICH9"

Yaşadığım sorunlar ilk anakartda (965 Chipset + ICH8 + Jmicron IDE) programı bilgisayara kurarsam yedeğini alabiliyorum fakat yüklemek istediğimde mecbur windows dışında yükleme yapmam gerekiyor bu durumda açılıştaki meşhur "Loading Please Wait ekranında çakılıyor kalıyor :(. İkinci anakartda ise (P35 Chipset + ICH9) ilk anakartda ki donma olmuyor programın dosta çalışan arayüzü açılıyor fakat bu seferde bilgisayarınızda takılı herhangi bir sabit disk sürücüsü yok diyor. (Bu sisteme windows altında kurulum yapmadım zitra yapsam ve yedeğini alsamda bişe değişmeyecek çünkü yüklemek için yine dostaki arayüze girmesi gerekecek ve orda yine aynı hatayı verecek)

Bu durumları aşamadım bugun acronis true image 11 home u kurdum daha doğrusu indirdim ama onuda kuramıyorum. Kurulum dosyasına çift tıklayınca afilli bir kurulum menüsü geliyor setup deyince hata veriyor ve "dosya zaten kullanımda veya dosya bozuk" diyor :(

Denemlerim sürüyor acronis true image 11 home u kurabilirsem belki sorunu aşabilirim gibi ama bakalım bu arada genelde Acronis True İmage Server 9 kullandım ve her zaman sadece bootable cd yi kullanıyorum ki programı kurmaya pek gerek yok ...

Evet dostum bende de

bilgisayarınızda takılı herhangi bir sabit disk sürücüsü yok diyor

bu hatayı verdi.Neden acaba? Benim tahminim şu.
    Benim pc 160 Gb 100 GB C sürücüsü---60 GB da D sürücüsü. Fakat xp D sürücüsünde kurulu.Bundan kaynaklanabilir mi?

Son sürüm 11'i denediniz mi ?

aynı hatayı yeni kurulmus amd sistemde bend eyaşadım birde laptop da yasadım dell yeni. amd x2 işlemcili. yeni laptoplard akurtarma bolumu var image alınmıs belki ondan bilmiyorum.imajı aldım ama geri yuklenmiyor imkansız.
    bundan sonr ayeni chipsetleri fala ntanıyan yada sorunsuz olması icin 11 surumunu kullanıcaz sanırım.

• HP dv6187eu AMD Turion işlemcili laptop um var ilk format attığımda aldığım yedeği şimdi bende çalıştıramıyorum.
    şuan acronis 11 i indiriyorum.9la aldığım imajı 11 üzerinden atabilirmiyim yoksa 0dan format atmammı gerekecek?
    quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: cem409

quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Merhaba

Arkadaşlar bende uzun zamandır kullanmaktayım Acronis True İmage i ve yaklaşık 20-30 PC de kullandım sorunda yaşamıyordum yanlız son topladığım 2 PC de sorun yaşıyorum ve aşamıyorum ilk olarak söyleleyim Acronis in diskin S.Ata ve P.Ata olmasıyla ilgili bir derdi kesinlikle yok.

Yanlız bazı chipsetlerle uyuşmazlığı söz konusu mesela sorun yaşadığım ilk sistemde "İntel P965 Chipset, ICH8 Güney köprüsü ve Jmicron IDE denetleyicisi" ikinci sistemde ise "İntel P35 Chipset, ICH9 Güney köprüsü" (bu sistemde IDE denetleyicisini kullanmadım DVD-RW de S.Ata) kullandım.

Bu anakartlar "MSI - P965 NEO-F" "965 Chipset + ICH8 + Jmicron IDE"
    "MSI - P35 NEO-F" "P35 Chipset + ICH9"

Yaşadığım sorunlar ilk anakartda (965 Chipset + ICH8 + Jmicron IDE) programı bilgisayara kurarsam yedeğini alabiliyorum fakat yüklemek istediğimde mecbur windows dışında yükleme yapmam gerekiyor bu durumda açılıştaki meşhur "Loading Please Wait ekranında çakılıyor kalıyor :(. İkinci anakartda ise (P35 Chipset + ICH9) ilk anakartda ki donma olmuyor programın dosta çalışan arayüzü açılıyor fakat bu seferde bilgisayarınızda takılı herhangi bir sabit disk sürücüsü yok diyor. (Bu sisteme windows altında kurulum yapmadım zitra yapsam ve yedeğini alsamda bişe değişmeyecek çünkü yüklemek için yine dostaki arayüze girmesi gerekecek ve orda yine aynı hatayı verecek)

Bu durumları aşamadım bugun acronis true image 11 home u kurdum daha doğrusu indirdim ama onuda kuramıyorum. Kurulum dosyasına çift tıklayınca afilli bir kurulum menüsü geliyor setup deyince hata veriyor ve "dosya zaten kullanımda veya dosya bozuk" diyor :(

Denemlerim sürüyor acronis true image 11 home u kurabilirsem belki sorunu aşabilirim gibi ama bakalım bu arada genelde Acronis True İmage Server 9 kullandım ve her zaman sadece bootable cd yi kullanıyorum ki programı kurmaya pek gerek yok ...

Evet dostum bende de

bilgisayarınızda takılı herhangi bir sabit disk sürücüsü yok diyor

bu hatayı verdi.Neden acaba? Benim tahminim şu.
    Benim pc 160 Gb 100 GB C sürücüsü---60 GB da D sürücüsü. Fakat xp D sürücüsünde kurulu.Bundan kaynaklanabilir mi?

Son sürüm 11'i denediniz mi ?

aynı hatayı yeni kurulmus amd sistemde bend eyaşadım birde laptop da yasadım dell yeni. amd x2 işlemcili. yeni laptoplard akurtarma bolumu var image alınmıs belki ondan bilmiyorum.imajı aldım ama geri yuklenmiyor imkansız.
    bundan sonr ayeni chipsetleri fala ntanıyan yada sorunsuz olması icin 11 surumunu kullanıcaz sanırım.

• Arkadaşlar bu yedek aldığımız backup nero dan dvd ye veri cd si olarak mı yazıyoruz ?
    Sonra bunu bişey olduğunda boot edip açıyoruz ? ve windosw kurmakla uğraşmıyoruz ???
  • @TiSKE Zannediyorum 9u veya 10u denemeliyim..Yeni versiyonların bu gibi sorunları olabiliyor maalesef.Teşekkürler
  • Sorunun çözümü için Acronis destek hattından aldığım bilgiye göre yanılmıyorsam şöyle diyor.
    Bu tür hatalar maalesef Acronisin dili ile kurulu Windowsun dili aynı olmadığında, uyumsuzluk nedeniyle kurulum dosyası yada dosyaları üzerinde özel bir sembol olan klasöre gönderilir. Bu dosyayı yada klasörü üzerinde sembol işareti filan olmayan bir klasörün içine taşıyınız.
    XP'nin dil seçeneğini değiştirip deneyin bakalım.
    Bende 10 versiyonu sorunsuz çalıştığından 11'i deneyemedim.
    quote:

Please notice that usually such error occurs when the language version of Acronis True Image does not match the language version of Windows, and installation package is stored in a folder which has special symbols in it's path. Please move the installation package to the folder without special symbols in path (for example, root folder of a partition).

If you have any further questions concerning Acronis software, please feel free to submit a request for technical support (http://www.acronis.com/homecomputing/support/) or post any of them on this forum. We will certainly try to help you in resolving any issues.

quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

az önce versiyon 11 indirip kurmayı denedim ancak setupı kurmak isterken şu resimdeki uyarıyı verdi

Acronis True Image 9.0

• Arkadaşlar; 3 günden beri uğraşıyorum, her şeyi yapıyorumda sistemi geri yükleyemiyorum, sistem geri yüklendikten sonra windows başlamıyor.

NTLDR ekesik, hatasını veriyor....
  • Geri yüklemede mutlaka birşeyi yanlış yapıyor olabilirsin. ntldr dosyası xp'nin boot dosyasıdır. XP bu dosyayı yerinde göremezse açılmaz. Yaptıklarını tekrar kontrol et derim. Sistem geri yüklemen açık ise Acronisle geri yükleme yaptığın tarihten önceki bir tarihi geri yükleme noktası olarak seçmelisin.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.