Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sata ve sata2 hdd var. Basta kullanmayı dusunuyordum bu programı ama işe yaradigi kadar çok sorunda cıkartmıs. Benim makineye format atmam yani windows ekranın gelmesi 10-15 dk alıyor. Donanımlari fln tanıtmakta 15 dk max. Maximum 45 dkda ne lzmsa (oyunlar ,guncellemerler ,vs) bitiyor.
    Sata ve Sata2 için kesin bir çözüm varsa bilgisi olan bir arkadaş paylaşırsa harika olur.
  • Arkdaşlar,
    yedek aldım, misler gibi de geri yükledim; emeği geçenlere çok teşekkürler, şimdi önemli bi sorum var.
    benim C: 17GB, D: ise 40GB felan,
    geri yükleme yaparken c nin yedeğinin verisi atıyorum 5GB ise, partisyonu silip yeniden oluştururken en az 5GB lık alan oluşturun diyor, bu aşamada sorun yok, asıl mevzu şu ki, Pardus kurucam ve C: yi 10GB a düşürüp 3.partisyona 7GB atamak istiorm, yükleme yaparken 10GBlık partisyon oluştursam yedeği oraya yüklermi yani C: boyutu (boş alanla birlikte) aynı olmak zorunda deil dimi? 3. partisyon oluşturduğumda D: deki 40Gb lık verime bişey olur mu? Olma ihtimali varsa DVdye basıp hddyi sıfırdan partisyonlayacağım, acil olarak cevap verebilirmisiniz?
  • 8mb önbellek olayı nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:. nafiga .:.

Sen kimsin ya
  • Acronis True Image 9.0

Arakadaşlar daha öncede söylediğim gibi bu programa dikkat tam bır başbelası hiç haberiniz olmazdan sisteminizi fat 32 ya çeviriyor .

nereden anladımmı hiçbir şekilde anlıyamıyosunuz taki format atanakadar .

evet format atarken bakıyosunuz ki fat 32 diye bir han karşınıza çıkıyor nalet program sisteminizi 2 işletim sıstemi varmış gibi çalıştrıyor düşün senize sisteminnizi haberiniz olmazdan fat 32 ye çeviren bu nalet programı kullanmak nekadar güvenli ?

üstelik bize bu programı sunan sistemimizi kurtarması içın sunmuş bence tam tersi sıstemi yok edip boyle fat 32 yapıyor hala herkes bunu indirmeye çalışıyosa yuh diyecem .

kendiniz bilirsiniz benden söylemesi ,.
  • sorumu tekrar edeyim.

benim bilgisayarda , geri yükleme işlemi 45 dak ile 1 saat arası sürüyor.

eğer cd ile yaparsam da farketmiyor, üstelik daha karışık oluyor işler

quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix
    ben de yedek almıştım ama, yeniden yüklenmesi 45 dakika sürdü.

yukarıdaki herşeyi doğru yaptım.(yani resimlerdeki anlatıldığı gibi)

yine yedeği geri almam 1 saat sürdü.

canım sıkılmaya başladı.

millet 5 dakikada alıyor , bende 1 saat.

var mı başka böyle birşey yaşayan?

veya çözümünü bilen ?

• saol
  • Anlayan anladı kardeş.
    Diyelim ki 20 Gb lık bölümü yedekledin. İçinde 15 Gb lıktan büyük bölümü yedekledinse, örnek 18 Gb lık bölümü yedekledinse bu yedek dosyası .tib olarak yaklaşık 9 Gb olur.(Acronis Mp3 ve Film dosyalarını her zaman yarı yarıya sıkıştırmaz. Çünkü mp3 ve filmler zaten bir nevi sıkıştırılmış dosyalardır.)
    Bu 18 Gb lık bölümü 15 Gb lık yere geri kuramazsın.
    Yok eğer 20 lik HDD deki dosyalar diyelim ki 12 Gb ise, bu 12 Gb lık yedeği 15 Gb lık bölüme kurabilirsin.
    OK?
  • bu programla internet cafe deki sağlam hdd nin tekini iki makinaya klonlama seçeneği ile klonladım...aynısının tıpkısı oldular..sonuç mu?mükemmelherkese tavsiye ederim..fakat dikkatli olun..aceleyle ve kafanız başka yerlerdeyken sistemi uçurmayın..dikkatli olun yeter
  • formatın tadı baska
  • banner kardeş eline sağlık.bişey sorabilirmiyim
    sata herdiskim var.ghost sata harddiskleri görmüyor.acronis te aynı sorun var mı acaba?
  • arkadaşlar bilgisayarımda hdd c ve e olmak üzere iki parçaydı. c:40gb e:160gb'ydi. acronisle yedeğini aldığım kaydettiğim yer E sürücüm.
    cye birkaç defa format çektim her seferinde acronisle kısa sürede sistemimi kurmuştum fakat
    dün c'ye ve e'ye format çektim. E'deki acronisi dvd disce kaydettim. sonra fdiskle c50gb d150gb olmak üzere ikiye böldüm. dvdden D'ye acronis dosyasını kaydettim yani xxx.tib gibi
    sonra cdden çalıştırdığım acronis (boot CD) yedeğimi görmesine ragmen kabul etmiyor. işte acronis yedeği değil yada tanınmayan dosya gibi hata mesajı veriyor. daha önce olmuştu şimdi neden olmuyor acele yardım arkadaşlar
  • saol bilgiler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix20

arkadaşlar bilgisayarımda hdd c ve e olmak üzere iki parçaydı. c:40gb e:160gb'ydi. acronisle yedeğini aldığım kaydettiğim yer E sürücüm.
    cye birkaç defa format çektim her seferinde acronisle kısa sürede sistemimi kurmuştum fakat
    dün c'ye ve e'ye format çektim. E'deki acronisi dvd disce kaydettim. sonra fdiskle c50gb d150gb olmak üzere ikiye böldüm. dvdden D'ye acronis dosyasını kaydettim yani xxx.tib gibi
    sonra cdden çalıştırdığım acronis (boot CD) yedeğimi görmesine ragmen kabul etmiyor. işte acronis yedeği değil yada tanınmayan dosya gibi hata mesajı veriyor. daha önce olmuştu şimdi neden olmuyor acele yardım arkadaşlar

aynısı bi arkadaştada olmuştu

o zaman acronisin acemisi idim

şimdide acemiyim ama şunu söyleyebilirim

bunu sebebi hdd boyutlarını değiştirmen

kısır bi döngü içine giriyorsun

hdd boyutlarını değiştirip eski haline getir

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

aynısı bi arkadaştada olmuştu

o zaman acronisin acemisi idim

şimdide acemiyim ama şunu söyleyebilirim

bunu sebebi hdd boyutlarını değiştirmen

kısır bi döngü içine giriyorsun

hdd boyutlarını değiştirip eski haline getir

olabilir dostum teşekkürler
  • Programı ben de 1 senedir kullanıyorum bendeki 8 versiyonudur
    Şu ana kadar 2 - 3 kere lazım oldu

SOn sürümünü bu hafta içinde deneyecğim

Yalnız bu programın bir özelliği daha var
    Boot cd si yaptığını biliyoruz
    Aynı zamanda boot CD niz yoksa her açılışta size kurtarma seçeneği sunuyor
    For recovery press ..... şeklinde

Bunu ben bir kere yaptım
    Sonrakilerde yapamadım
    Her seferinde D dsikini kullanılmaz yani gizli hale getiriyor
    Bu özelliği programdan iptal edince D diskim tekrar geri geliyor

Banner kardeş bunu denedin mi hiç acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdursun01

arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
    biz acronis programı ile nede olsa sistemi yedekliyoruz. bu yüzden antivürüs programı kurmasak olmaz mı?
    Eğer virüs girerse yedekten yeniden yükleme yaparız. yoksa yanlış mı düşünüyorum?
    ben virüs programı kurmak istemiyorum çünkü çok kasıyor makinayı.

Cevaplandı mı göremedim ama
    Düşündüğün mantıkda tamamen haklısın

Ben 3 senedir bunu uyguluyom
    Regprottan başka korumam yok
    O da tek exe dir ve 19,1 kb dir
    ANtivirüsler aldatmacadan başka değildir.
    Kullanıcı harcama yapsın diye uydurulan para tuzağıdır

Bir bilgi notu da benden.
    İmage geri yuklemek için format atmanıza gerek yok
    Üstüne de kursanız oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 15 Ocak 2007; 3:57:33 >

• sağol kardeş bana göre bir program
  • Yukarda bashetiğim konuya ait resimler aşağıdadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Ocak 2007; 1:09:20 >
  • Eline Sağlık Süper Çalışma
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.