Şimdi Ara

acronis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51805138/tm.htm

bu sıteden buldugum acronıs 2012 yi ındırdım ınen dosyadan kalıp dosyasını cdye yazdırdım boot cdsı olustu galıba ıcınde setup yok cunku sımdı bu boot cdlerı tam surummu oluyor nasıl anlarız mesela bu cdye cekmıs odugum dosya tam surummu degılmı tam surum degılse bıle bellı bı sure sonra bunun suresu doldu dıyıp kullanılmaz hale gelıyormu bu bootcd leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 11 Mayıs 2012; 1:01:57 >

• verdıgın lınkden mı ındırdın programı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

verdıgın lınkden mı ındırdın programı ..

evet o lınkten ındırdım ıcınden kalıp dosyası cıktı ve neroda yazdım bootcd olustu setup yok ıcınde
  • yedek alma ıle ılgılı bır program lınkı ınceledıgım kadarıyla ..boot cd olusturup sıstem kurulumu gıbı cd yı boot edıp kuruyorsunuz sanırım .. programın deneme surumu 213 mb başka bır sıtede .. burada 296 mb olarak gordum ..deneme surum degıl tam surum yanı ..zaten deneme surumunun lınkı konu anlatımında acıklama yapmadan vermez arkadas herhalde ..
  • http://www.runtime.org/driveimage-xml.htm ücretsiz, boyutu da ufacık
  • quote:

yedek alma ıle ılgılı bır program lınkı ınceledıgım kadarıyla ..boot cd olusturup sıstem kurulumu gıbı cd yı boot edıp kuruyorsunuz sanırım .. programın deneme surumu 213 mb başka bır sıtede .. burada 296 mb olarak gordum ..deneme surum degıl tam surum yanı ..zaten deneme surumunun lınkı konu anlatımında acıklama yapmadan vermez arkadas herhalde ..

bu ındırdıgım prog. dogru ve tam surummu yanı tam olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 11 Mayıs 2012; 1:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktg26

quote:

yedek alma ıle ılgılı bır program lınkı ınceledıgım kadarıyla ..boot cd olusturup sıstem kurulumu gıbı cd yı boot edıp kuruyorsunuz sanırım .. programın deneme surumu 213 mb başka bır sıtede .. burada 296 mb olarak gordum ..deneme surum degıl tam surum yanı ..zaten deneme surumunun lınkı konu anlatımında acıklama yapmadan vermez arkadas herhalde ..

yanı oyledir diye düşünüyorum ..konuyu acan arakdasa pm atın ..deneme sürümü gibi bir programı konuda paylaşıp kullanımını anlatmak cok sacma olur ..ayrıca siz boot ettıkden sonra zaman sonra kullanım süresı bıtmıştır falan diye bir durum olamaz yani .. dediğim gibi arama motoruna yazın deneme sürümleri daha düşük boyutlarda sizin indirdiğinizden ..

• quote:

quote:

quote:

yanı oyledir diye düşünüyorum ..konuyu acan arakdasa pm atın ..deneme sürümü gibi bir programı konuda paylaşıp kullanımını anlatmak cok sacma olur ..ayrıca siz boot ettıkden sonra zaman sonra kullanım süresı bıtmıştır falan diye bir durum olamaz yani .. dediğim gibi arama motoruna yazın deneme sürümleri daha düşük boyutlarda sizin indirdiğinizden ..

cd de 273mb test ettım yedek aldım bıde gerı yukledım windows 7 ile tam uyumlu hıcyoktansa bootmgr eksık hatası vermıyor bu sevındırdı benı

• sorun yok o zaman ..
  • quote:

sorun yok o zaman ..

aynen tavsıye ederım cok ıyı oldu bu
  • quote:

quote:

sorun yok o zaman ..

bıktım be hocam pc yle uğraşmaya .. ..ölüm gibi geliyor kurmak formatlamak v.s.. yılda bır sonbaharda oyunlar cıktıgı donem ufakdan bır upgrade temız bır kurulum yapıyorum yetıyor ..burada aksam sabah yazıyorum yardımcı olmaya calişıyorum kendı pcmde wındows acılışda 3-4 tane hata verıyor üşengeclıgımden ne olduguna bıle bakmıyorum

... boyle degısık bır durum benımkıde ..

• quote:

quote:

quote:

sorun yok o zaman ..

bıktım be hocam pc yle uğraşmaya .. ..ölüm gibi geliyor kurmak formatlamak v.s.. yılda bır sonbaharda oyunlar cıktıgı donem ufakdan bır upgrade temız bır kurulum yapıyorum yetıyor ..burada aksam sabah yazıyorum yardımcı olmaya calişıyorum kendı pcmde wındows acılışda 3-4 tane hata verıyor üşengeclıgımden ne olduguna bıle bakmıyorum

... boyle degısık bır durum benımkıde ..

walla format bayıyor adamı 2 saat at 2 saat updateler vs ler en iyisimi bole seyler e ye yedek aldım bide deepfreeze ıle e dıskını her ıhtımale karşı korumaya aldım

• aynen .. güle güle kullan ..
  • quote:

aynen .. güle güle kullan ..

saol
  • Acronis kullanışlı image programıdır;bende ful sürümü var, 2008 yılından bu yana kullanıyorum, size göndereyim diyeceğim;ama nasıl olacak ?
  • Arkadaşım ful sürüme filan gerek yok sen bootle özelligi olan cd versiyonunu indirmişin zaten kullanman gerekende o exe özelligi olan bilgisayarın çöktügünde filan hiç bir işe yaramaz
    yapman gereken cd yi pc ye tak ve bilgsayarı cd den tekrar başlat sistem aceonis üzerinden açılır açılırken sen windowsu degil acronisi seçeceksin disk backap seçenegi ile yedek alır disk rcovery seçenegi ile aldıgın yedigi kurarsın yıllardır kullandıgım ve işime en çok yarayan programlardan birisidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxser

Arkadaşım ful sürüme filan gerek yok sen bootle özelligi olan cd versiyonunu indirmişin zaten kullanman gerekende o exe özelligi olan bilgisayarın çöktügünde filan hiç bir işe yaramaz
    yapman gereken cd yi pc ye tak ve bilgsayarı cd den tekrar başlat sistem aceonis üzerinden açılır açılırken sen windowsu degil acronisi seçeceksin disk backap seçenegi ile yedek alır disk rcovery seçenegi ile aldıgın yedigi kurarsın yıllardır kullandıgım ve işime en çok yarayan programlardan birisidir

yanı bende dusunuyorum boot cd sonucta key ıstemıyo bısey ıstemıyor full'dür. setuplusu key ıster ve tam surum yapabılırsın dıye dusunuyorum. bu surumden memnun kaldım 2011 2010 2009 surumlerını denedım 100mblık alanı aldıgım halde bootmgr eksık hatası verıyordu bu vermıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 11 Mayıs 2012; 19:54:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Acronis kullanışlı image programıdır;bende ful sürümü var, 2008 yılından bu yana kullanıyorum, size göndereyim diyeceğim;ama nasıl olacak ?

kaçıncı sürüm mevcut sende? windows 7le 64 bit uyumlumuki? bu surum uyumlu bı arıza cıkartmadıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 11 Mayıs 2012; 19:56:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.