Şimdi Ara

Acrobat Reader'de PDF Sayfaların Sırası Nasıl Değiştirilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde sayfa sıralaması yanlış yapılmış iki sayfalık bir PDF belgesi var. Birinci ve ikinci sayfanın sırasını değiştirmek istiyorum ama Acrobat Reader'de bununla ilgili bir seçenek görmedim. Nasıl yapabileceğimi bilen arkadaş var mı aceba ?..

• elindeki acrobat reader pro ise yani full ise istediğin sayfayı çıkarabilir ekleyebilir yer değişitir sil pdf leri bir araya topla umarım anlatabilmişimdir
  • Elimdeki sürüm full mü bilmiyorum ama değilse bile full olanını bulabilirim sanırım. Ancak bana lazım olan, Acrobat Reader'de nasıl bir yol izleyerek, hangi işlemleri yaparak sayfaların sırasını değiştirbilirim?..
  • sen full le acrobatı ben yardımcı olurum
  • Tamam, full sürümünü bulup yükleyince, bu başlık altından yine sorarım, teşekkürler..
  • Arkadaşlar, bende bu sorunu yaşıyordum. Ararken cevaplanmadığını gördüm. İlk önce Adobe Acrobat'ın kurulu olması gerekiyor. Daha sonra belge özelliklerine giriyoruz burada görünüm gibi birşey olacak (İnitial View), oradan Yerleşim ve Büyütme (layout and magnification) olacak onun altında gezinti çubuğu gibi bir şey (navigation tab), Bunu sadece sayfa görünümünden Bookmarks Panel and Page olarak değiştiriyoruz,onaylıyoruz. Şimdi sol tarafta Sayfalar (Page Thumbnails) açıldı. Buraya tıklayıp istediğimiz sayfayı tutup sürüklüyoruz. Sonra kaydediyoruz tabi. İngilizce program kullanıyorum Türkçelerini bulursunuz artık.
  • Teşekkürler. Büyük bir zahmetten kurtardı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.