Şimdi Ara

ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 bilinmeyen aygıt sorunu olanlar buraya....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
24.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung 8-9 serilerinde görülen ve Windows 8 Kullananlarda (özellikle 64bit) ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 bilinmeyen aygıt driver sorunu yaşanmaktadır.
    Sorunun çözmek için linkteki driverı kurunuz.

Bir Teşekkür Yeter..

Buraya Tıklayıp...İndiriniz

Not: rapid-share, hotfile gibi indirme sitelerine ekleyip, her tıklayandan parada kazanabilirdim. Ama amaç yardım etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 23 Ekim 2015; 10:30:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 Bilinmeyen Aygıt Sorunu Çözümü

Giriş: ACPI\VEN_SAM&DEV_0714, Windows 10'da görülen yaygın bir bilinmeyen aygıt sorunudur. Bu sorun, sisteminizin belirli bir donanım parçasını tanımamasından kaynaklanır. Bu kılavuzda, bu sorunu çözmek için adım adım talimatlar bulacaksınız.

ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 Hangi Donanım Parçasına Aittir? ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 aygıt tanımlayıcısı, genellikle Samsung dizüstü bilgisayarlarda bulunan bir Synaptics dokunmatik yüzey denetleyicisine aittir. Ancak, diğer üreticilerin aygıtlarında da görünebilir.

Sorunu Çözme Adımları:

Adım 1: Aygıt Yöneticisini Açın Başlat menüsünü açın ve "Aygıt Yöneticisi"ni arayın. Aygıt Yöneticisi penceresi açılacaktır.

Adım 2: Bilinmeyen Aygıtı Bulun Aygıt Yöneticisi'nde "Diğer Aygıtlar" kategorisini genişletin. SAM0714 veya ACPI\SAM0714 adlı bir aygıt göreceksiniz.

Adım 3: Sürücüyü Manuel Olarak Güncelleyin Bilinmeyen aygıtı sağ tıklayın ve "Sürücüyü Güncelle" seçeneğini seçin. "Sürücü yazılımı için bilgisayarıma gözat"ı seçin ve ardından "Bilgisayarda yüklü sürücüler listesinden seçmeme izin ver"i seçin.

Adım 4: Sürücüleri Sunulan Listeden Seçin "Uyumlu Donanım" listesinden "Synaptics Touchpad"i seçin ve "İleri" düğmesine tıklayın. Windows, sürücüyü otomatik olarak yükleyecektir.

Adım 5: Bilgisayarı Yeniden Başlatın Sürücü kurulumu tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, üreticinizin web sitesinden en son sürücüyü manuel olarak indirmeyi deneyebilirsiniz. "ACPI VEN_SAM&DEV_0714 driver Windows 10 Samsung" gibi aramalar yaparak doğru sürücüyü bulabilirsiniz.

Sorun devam ederse, donanımın kendisinde bir sorun olabilir. Bu durumda, bir donanım teknisyenine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler....Emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlo

Teşekkürler....Emeğine sağlık.

rica ederim..
  • eyvallah teşekkürler USB\VID_0BDA&PID_0129&REV_3960
    bu da gerekli bulamadım samsung pc için
    card reader
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

eyvallah teşekkürler USB\VID_0BDA&PID_0129&REV_3960
    bu da gerekli bulamadım samsung pc için
    card reader

Merhaba;

İş yoğunluğu sebebiyle fazla foruma giremiyorum...

Eksik driver sorununuz devam ediyor mu?
  • yok windows 8.1 yükledim kökten çözdüm olayı :)
    saol
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler çok işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng-61

Teşekkürler

Rica ederim.. Sorunsuz bir Windows kullanmanız dileği ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gvsl

teşekkürler çok işime yaradı.

Rica ederim Yardım edebildiysem ne mutlu bana... Sorunsuz bir Windows kullanmanız dileği ile...
  • Teşekkürler
  • linklere basınca buycoin diyen bir siteye gidiyor. bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalozkan7

linklere basınca buycoin diyen bir siteye gidiyor. bilginiz olsun

Merhaba arkadaşım..

Yaptığın uyarı için Teşekkür ederim...

Ancak Linki kontrol ettim, herhangi bir sorun yok...

Anladığım kadarı ile sizin bilgisayarda ciddi bir virüs var... Buradan ben sizi uyarayım. Çünkü dosya Gmail Drive dosya saklayıcısında saklanıyor ve gmail virüs kapması pek mümkün değil...

Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 21 Mart 2015; 9:21:37 >
  • Hocam vallaha hangi linkin üstüne gelsem resimdeki gibi birşey çıkıyor.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/565150/26fc27f6-2210-4511-b24c-bfa4473eb33f.png

Foruma henüz daha yeni ısınıyorum. Belki kaçırdığım bir yerde olabilir tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalozkan7

Hocam vallaha hangi linkin üstüne gelsem resimdeki gibi birşey çıkıyor.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/565150/26fc27f6-2210-4511-b24c-bfa4473eb33f.png

Foruma henüz daha yeni ısınıyorum. Belki kaçırdığım bir yerde olabilir tabiki.

Maalesef siz virüs kapmışsınız... İnternet sayfası açtığınızda portalsepeti veya başka bir siteye yönlendiriliyorsunuzdur eminim...
  • O buyincoins forumun reklamini aldigi bir site. virus degil yanlis yonlendirme yapmayalim

Bu arada dosya icin tesekkurler.
  • Teşekkürler harika
  • Teşekkürler sizin sayenizde aygıt yöneticisinde ünlem işareti kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaplanYabgu

Teşekkürler sizin sayenizde aygıt yöneticisinde ünlem işareti kalmadı.

Rica ederim... Sorunsuz bir Windows kullanmanız dileği ile...
  • Yıl oldu 2015, kaçıncıya bu driver ı indirip sorunu çözüyorum belli değil :)

Teşekkürler, gerçekten efsane paylaşım oldu bizler için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.