Şimdi Ara

ACPI\VEN_PNP&DEV_0510 sürücü yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DFI BI P45-T2RS anakart Windows 8.1 64 bit kurdum

Aygıt yöneticisinde bir türlü bu sürücüyü tanımlatamadım. Sanırım ACPİ ile ilgili ama sürücü bulma programları da yükledim bulamadım. Donanım kimliği aşağıda bu sorunla karşılaşan var mı acaba. Çözüm yolu bekliyorum.

ACPI\VEN_PNP&DEV_0510
    ACPI\PNP0510
    *PNP0510

• Yapay Zekanın Yanıtı

ACPI\VEN_PNP&DEV_0510 Sürücüsü Hakkında Bilgiler

ACPI\VEN_PNP&DEV_0510, ACPI\PNP0510 veya *PNP0510 olarak da bilinen bir donanım cihazı için gereken bir sürücüdür. Bu cihaz, genellikle Windows 10 işletim sisteminde kullanılan bir ACPI uyumlu donanım aygıtıdır.

ACPI\VEN_PNP&DEV_0510 sürücüsü, cihazın Windows işletim sistemiyle düzgün bir şekilde etkileşime girmesini sağlar. Sürücü yoksa veya güncel değilse, cihaz düzgün çalışmayabilir veya hiç çalışmayabilir.

ACPI\VEN_PNP&DEV_0510 Sürücüsünü Güncelleme

ACPI\VEN_PNP&DEV_0510 sürücüsünü güncellemek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Aygıt Yöneticisi'ni aç.
    2. "Sistem Aygıtları" bölümünde ACPI\VEN_PNP&DEV_0510 aygıtını bul.
    3. Aygıta sağ tıkla ve "Sürücü Yazılımını Güncelle" seçeneğini seç.
    4. Güncellenmiş sürücüyü otomatik olarak aramaya izin ver veya üreticinin web sitesinden sürücüyü manuel olarak indir ve yükle.

Bilgi Notu: Sürücüyü güncellemeden önce, güncel sürücü sürümünün Aygıt Yöneticisi'nde gösterilen sürümden daha yeni olduğundan emin ol. Yanlış veya eski sürücüler sorunlara neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • piyangom kullanıcısına yanıt
    http://www.pcidatabase.com/ burada vendor ve device search yaparak gerekli driveri veya en azından cihazın markasının ne olduğunu ne işe yaradığını öğrenebilirsin
  • biosa gir.İntegrated pheripherals diye bir yer var.I/O Devices Configurations'a gir.orada İRDA diye bir şey göreceksin. onu disable et.Bende de Foxconn 45cm-s anakartın biosunu güncelleyince ortaya çıkmıştı.Sanki infrared donanımı var zannediyor anakart.Biostan İRDA'yı disable ettiiğinde aygıt yöneticisinde görünmüyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.