Şimdi Ara

★ AÇIP BAKTIM ★ DERİN KURCALAMA- GPS SORUNUNU ÇÖZÜCEM + WİFİ★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Didindim ettim sonunda çok yaklaştım.Yabancıların yaptığı gibi bakır kablo ekliyerek çözebileceğimizi umuyorum.Şimdi ayrıntılara gireyim ben şuana kadar 3 tane anten girişine benzer yer gördüm ve gösterelim daha teknik birisi çıkıp bizi aydınlatırsa ben dahil birçoğumuzun garantisi bitmiş telefonunu modifiye edebiliriz.

09.04.2016 CUMARTESİ

------ TELEFONU AÇTIM ----------

GÜNCELLEME: Arkadaşımızın dediği gibi sağ taraftaki 2 konnektör wifi ve gps ile ilgiliymiş bizzat açıp denedim.Konnektörleri benzinle güzelce temizleyip kaldırdım yinede bir artış olmadı sorun temasla ilgili değil antenle ilgili sanırım.

----- Sağ üstteki konnektöre bakır teli değdirdiğimde wifi ve gps geldi fakat onun altındaki konnektöre değdirdiğimde wifi ve gps görmedi belki bluetooth la ilgili bir konnektördür yada ben düzgün temas ettirememişimdir ama sağ üstteki konnektör kesinlikle wifi ve gps ile ilgili.

----Kameradaki konnektör ile ilgili hiç bir fikrim yok onuda birdahaki kurcalayışımda öğrenebilirim ancak

RESİM GÜNCELLENDİ
     ★ AÇIP BAKTIM ★ DERİN KURCALAMA- GPS SORUNUNU ÇÖZÜCEM + WİFİ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agmerhamto -- 9 Nisan 2016; 15:33:22 >

• internette hiçbirşey yok malesef teknik bilgisi olan birinden yardım almak lazım
  • internette teknik bir döküman buldum @burak23358 sayesinde fakat devre çizimleri falan olduğundan pek anlayamadım ama sona yaklaştım hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

internette teknik bir döküman buldum @burak23358 sayesinde fakat devre çizimleri falan olduğundan pek anlayamadım ama sona yaklaştım hissediyorum

Kameranın etrafindaki halka şeklindeki olan gps anteni olması daha muhtemel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi benim bildiğim wifi için bi canlı uç bide şase lazım sağ taraftaki konnektörlerde 2 tane ama kameranın ordaki 1 tane telefon tamircisi vb çıksa aslında çok iyi olur bu gidişle sadece fikirlerimizi tartışacağız
  • wifi ve gps anten sağ taraftaki :) bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: L3Go

wifi ve gps anten sağ taraftaki :) bilginize

hocam emin misiniz? şimdi farkettimde 2 side canlı uçmuş şaseye giden bi konnektör yok ama ben wifi anteni için bir canlı uç birde şase lazım diye biliyordum acaba farklı bir anten çeşidi yüzünden(monopol anten varmış bizim discovery lerde) mi? birde şu kameradaki konnektör hakkında bilginiz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.