Şimdi Ara

'Açım' diyen kızlardan iğreniyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Oruç isimdir. Orucum dersen oruç sıfatını taşırsın bu da seni benlikten uzaklaştırıp, oruca dönüştürür. Bu nedenle:

"Orucum."
    "Oruçsun."
    "Oruç musun?"
    "Oruçmun?"

gibi ifadelerin güzel Türkçemizde yeri yoktur ayrıca dilbilgisim beştir iyi forumlar.

Hı tamam ben bambaşka bir pencereden bakmıştım
    "dil bilgisi"ne saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tersini düşünüyorum
  • "Açım" demekle "Orucum" demek tamamen farklı şeyler. Aç, bir sıfat ve "Açım" dil bilgisi açısından doğru.

Kaynak: TDK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Invius -- 18 Ekim 2013; 14:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invius

"Açım" demekle "Orucum" demek tamamen farklı şeyler. Aç, bir sıfat ve "Açım" dilbilgisi açısından doğru.

Kaynak: TDK

• Bı tipler kızın karşısında 10 parmak menemene girer kız açım deyince kezban lae bu der

Ne abartıyorsunuz şu kadınları onlar da bizim gibi yer-içer-s.çar-uyur-osurur

• quote:

Oruç isimdir. Orucum dersen oruç sıfatını taşırsın bu da seni benlikten uzaklaştırıp, oruca dönüştürür. Bu nedenle:

"Orucum."
    "Oruçsun."
    "Oruç musun?"
    "Oruçmun?"

gibi ifadelerin güzel Türkçemizde yeri yoktur ayrıca dilbilgisim beştir iyi forumlar.

Hay ben senin ''dilbilgisim'' ine beş veren öğretmenini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 18 Ekim 2013; 14:57:16 >
  • quote:

"Orucum."
    "Oruçsun."
    "Oruç musun?"
    "Oruçmun?"

Oruçmun ne la
  • "aşkım bende açım ama param kalmadı ya bugünlük sen ödesen?" diyince açlığı geçmeyen kızla evlenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

"Orucum."
    "Oruçsun."
    "Oruç musun?"
    "Oruçmun?"

Hay ben senin ''dilbilgisim'' ine beş veren öğretmenini

Nooldu, oruçmun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donut*

quote:

"Orucum."
    "Oruçsun."
    "Oruç musun?"
    "Oruçmun?"

Oruçmun ne la

Kıprıs şivesi sanırım

• fotosentez ile yaşıycaklar heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek benim sanıyordum ama açım ne lan
  • quote:

"Orucum."
    "Oruçsun."
    "Oruç musun?"
    "Oruçmun?"

adamın "dilbilgisim"i beş
  • quote:

"Orucum."
    "Oruçsun."
    "Oruç musun?"
    "Oruçmun?"

An itibariyle anladım ki,ben senin her konudaki yorumlarına fena gülüyorum,eksik olma başımızdan Oziko
  • +1 açıktım açım diyen kızlar itici oluyorlar güzelse bile çekicilikleri yok oluyor
  • sen kızları robot mu sanıyorsun kardeş? cidden sizin niye sevgiliniz olmadiğini daha çok anliyorum kizlarin açım demesi size batıyorsa gidin zihniyetinizi geliştirin biraz. kiz aciktiginda ne diyecek? sizin ciktiginiz kizlara aciyorum.. turkiyede erkeklerin geneli boyle zaten, sonra kezban oluyoruz. sizin rus kizlar zaten acikmiyor degil mi?

• Açım diyen kız iğrenç değildir, sadece sömürmek için birini arar.
  • Dimi? Halbuki kızların fotosentez yapması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.