Şimdi Ara

açılmış laptop resmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben internette biraz aradım ama bulamadım içi açılmış laptop resimleri varmı bildiğiniz link falan veya buraya eklemisinz çok merak ediyom bu laptopların içnde ne olduğunu

• insallah buluruz
  • ben hemen koyiyim merak edip açmıştım da . . .
  • Pozlar güzel olsun iyi kurcalada
  • walla wifi resimleri biras kötü de işlemci ve hdd resimleri anlaşılır durumda bikaç gün önce çekmiştim.. şimdi upload ediorum resimleri.. 5 dk sora hazır . . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 14 Ocak 2006 21:51:04 >
  • ARKADASIM ÇOK SAOL YA BİRAZ HIZLI OSAN GERÇEKTEN MERAK ETTİM SU MEREDİN İÇİNDE NE OLDUĞUNU
  • Packard Bell R3451;

Kapalı hali;

açılmış laptop resmi

1) WIFI; Ralink RT2500

açılmış laptop resmi

2) HDD; 80 GB (4200 rpm)

açılmış laptop resmi

açılmış laptop resmi

3) İşlemci ve Bellekler; AMD Turion 64 bit (Soket 754) 1.6 GHz, L2 Cache: 1024 KB , Hynix PC2700S - 25330 2x256 MB DDR RAM (333 MHz)

açılmış laptop resmi

açılmış laptop resmi

açılmış laptop resmi

açılmış laptop resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 14 Ocak 2006 22:28:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop garantisi ile ilgili .
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler resimler için bide soru sorayım bunun hdd si 4200 ya fazla tıngırdıyomu veya klasörlere girerken az da olsa bekleme yapıyormu
  • vallaha çok teşekkür ederim iyi iş çıkarmsın ya hiç korkmadınmı açarken ya bidaha toplayamzsam diyee keşke biraz üstten doğru alsaydın hepsi çıksaydı laptobun
  • bunlar da benden çok mu gaza geldim ne . . . .

açılmış laptop resmi

açılmış laptop resmi

açılmış laptop resmi

• quote:

Orjinalden alıntı: b.hidayet

Teşekkürler resimler için bide soru sorayım bunun hdd si 4200 ya fazla tıngırdıyomu veya klasörlere girerken az da olsa bekleme yapıyormu

walla ne diyim öle rahatsız edici bi ses yok.. ben zaten hdd ye fazla yüklenen birisi değilim yani bana 30-40 gb bile yeter.. çok fazla doldurursan (65-70 gb civarı) biraz bayılma yapabilir gibi geliyo bana.. ama ses konusunda hiç bi şikayetim yok
  • Gani gani bilgisayar yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphan12

vallaha çok teşekkür ederim iyi iş çıkarmsın ya hiç korkmadınmı açarken ya bidaha toplayamzsam diyee keşke biraz üstten doğru alsaydın hepsi çıksaydı laptobun

ehehe abim bu konularda baya bi meraklıdır.. 4-5 yaşında game boy'un, radyoların, saatlerin içini açan birisidir.. onun da yardımını alınca korkmadım yane aslında hepsi açıkken bi resim almak isterdim ama önce birini açtım, resmini çektim, onu kapayıp diğerini açtım...

korkacak pek bişey yok ya.. ama zeval vermemek lazım.. çok ince işçilik istiyo.. şahsen benim o ufacık vidalarda bir tane bile çizik yok..

• Arkadas evde internet kafe falan mi isletiyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.hidayet

Gani gani bilgisayar yaw

eheheh.. e biras ole oldu.. counter strike komasına girmistik o aksam tabi duwardaki plazmayı da görmezden gelmek imkansız . . . .

quote:

Orjinalden alıntı: DR_SHARP

Arkadas evde internet kafe falan mi isletiyon

şimdilik değil ama bu gidişle o da olucak gibi . . . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: DR_SHARP

Arkadas evde internet kafe falan mi isletiyon

• o laptopların hepsi seninmi onurr arkadasımmm
  • ehehehhe.. ikisi benim sadece.. diğerleri ark.ların . . .
  • http://www2.jarnaker.com/wp/projects/walltop/IMG_4267.JPG

bide suna bi baksanıza adama helal olsun valla
  • hocam bende sizin ewe yerleşebilirmiyim?

plasma tv sinema sistemi bidolu laptop bir de olayı tamamlayan becks şişesi
    ufff süper ew burası yaw kimin baba bu ya...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.