Şimdi Ara

ACİLLLL YARDIMMMMMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bundan 2 gun once ısletım sıstemımı yenıden kurdum (windows xp) legal xp ıle orjınal hale getırdım ama guncellemerı yaptıkdan sonra yaklasık 90 tane guncelleme yaptı ve o anda zaten fılm ızlıuyordum guncelemeler bıtıkten sonra reset attırmadım gec vakıt oldugu ıcın dırekt kapattım yalnız sabah actıgım zaman bılgısayarımın kıtlenecek duruma geldıgı windows baslatılıyor kısmına gelıyor yaklasık 3 dak. bekledık den sonra kullanıcı kımlıgı ıle sıfre ıstıyor ama ben sıfre koymadım kı dedım neyse reset yapıp f8 ıle guvenlı modda calıstırıp admınıstrator ıle acayım ama oda sıfre almıs halbukı ben hıc sıfre vermedım kı acep guncellemelerden doolayı orjınalllıgınımı kaybettı yardımcı olursanız cok sevınırım acamıyorum bılgısayarımı.........

• güvenli moddan girip sistem geri yükelemeyi deneyiniz.
    + güncellemenin kullanıcı adı ve şifreyle hiç bir alakası olamaz cidden çok enteresan bir hata
  • deniyeyim
  • pardon yaaa guvenlı modda bır sey fark etmıyorkı admınıstratorda sıfre almıs cok gulunc bır vaka dıyorum kı sıstemı yenıden kurmadan halledeyım ama bakalım ısde cozum arıyorummm
  • bilgisayar özellikleriniz nedir bence uğraşmayın artık xp ile windows 7 varken

şifreyi kırmanın yanlış hatırlamıyorsam bir yolu vardı diskete bir program atıyordunuz şifreyi kırıyordu tam hatırlamıyorum bios şifresimi windows şifresimi google üzerinden biraz araştırma yapın admınıstrator'e şifre koyması çok enteresan
  • Arkadaşım şifreyi kırmak zor değil şuradaki programı indir fakat nasıl cd ye yazarsın onu bilemem
    turkishajan.com/windows/cdquotden-calisan-mini-vista-112-mb-28240.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.