Şimdi Ara

ACILLL IPHONE EKRAN GITTI LUTFEN YARDIM EDINNN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 4 16gb kullaniyorum daha bugun jailbreak yaptim cekinerek zaten yapmamim amaci siriydi.Herseyi hallettim siriyi yuklerken telefonu acip kapayin dedi bende yaptim sonra telefon acilmadi.Elma geliyor sonra donen cark geliyor uzun sure donuyor sonra tekrar elma lutfen yardim edinnn....

• Derin derin nefes alin sakin ol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Aydir dusunuyorum yapsam mi yapmasam mi diye en sonunda tasin altina elimizi soktuk simdi napicam bilemiyorum 2 saattir yapmadigim sey kalmadi
  • DFU mod a alıp restore edin. Hatalı bir tweak yuklemissiniz. Bunda ortalığı ayağa kaldıracak bir şey yok. Daha dün aksam aynısı oldu bana. Ama ben konu acmadım.

• sakin olun bunun çözümü var restore da gerek yok..yapman gereken şu : telefonu komple kapat. ondan sonra açılırken elmayı gördüğün anda volume up düğmesine basılı tut. ekran gelene kadar sonra siriyi kaldır cydia'dan
  • DFU mod a alıp restore edin. Hatalı bir tweak yuklemissiniz. Bunda ortalığı ayağa kaldıracak bir şey yok. Daha dün aksam aynısı oldu bana. Ama ben konu acmadım.

DFU moda gecmiyor iste problem orda.Telefon sanki kendini korumaya aldi gibi bisi tepkilere cevap vermiyor surekli elma cikiyor sonra cark donuyor elma cikiyor cark donuyor disaridan gelen komutlara hicbir sekilde bir tepki yok
  • telfona sadece restart yapabiliyorum sonra yine ayni dongu tekrarliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaptim birsey degismedi ama yinede cok tesekkur ederim gorup yazma zahmetinde bulunmussunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: octawa

Yaptim birsey degismedi ama yinede cok tesekkur ederim gorup yazma zahmetinde bulunmussunuz.

Dostum bak sakin ol. Pliz de. Demis. İlk once home+Powerla telefonu kapat. On saniye kadar basman gerekir yaklasik. Sonra iki saniye power bas elma gelince ses acmaya bas telefon acilincaya kadar da cekme. Acilinca da sil o tweak neyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.