arkadaşlar makinemdeki 4 gb cf kart var ilk defa bilgisayara taktım.ilk başlarda sürekli biçimlendirmeniz gerekiyor diye mesaj veriyordu.biçimlendir dedim biçimlendiremiyordu.sonra fat 32 formatter diye küçük bir programcık yükledim onla nasıl olduysa fat 32 çevirdim.bu seferde usb gibi görmeye başladı.ve fotoğrafları görmüyor garip bi şekilde fotoğraf çekiyorum bilgisayara bağlıyorum. PC normal çıkarılabilir disk gibi görüyor.ve içinde fotoğraf yok garip bir şekilde. makineden format çekiyorum karta bilgisayara bağladığım zaman bu sefer tekrar format çekilmesi gerektiği uyarısı geliyor. yani ne yaptım ne ettiysem makinedeki fotoları bilgisayara alamadım. KARTA HANGİ ŞEKİLDE FORMATLAMAM LAZIM? KART BOZUK OLABİLİR Mİ? acil yardımlarınızı bekliyorum
bendede benzer bir problem var. Kodak EasyShare Z7590 model makinamda 1 gb sd kinston bellek kullanırken sorunum yoktu. daha fazla resim çekebilmek için 4 gb kart aldım fakat pc kartı tanırken fotografmakinam kartı tanımıyor. nasıl tanıtacağımı da bilemiyorum.
benim sorunumun çözümü yok. makinamın kart okuyucusu 2 gb üzeri kartları okumuyor ve desteklemiyor. 2 gb kart takınca sorun halloldu.