Şimdi Ara

ACİLL YARDIM SABAHA KADAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkesın selamun aleykum arabaya muzik seti aldık kablolar felanda dahıl aküden kablomuzu çektik ama teyıp orjınal teyıo oldugundan rca çıkışı yok gittik bıde donusturucu aldık teyıpı soktuk hıcbırsey anlayamadk farkl ırenk kablolar var aceba arkadakı kapının ıcındekı hoporlorlerın kablosundan bu çeviricye taksam onuda rca ya olurmu ? (birde teyıpte rem kablosunu bulamadım +12 v den çektim anahtar takarsam ona bi sıkıntı tehlıkesı varmı ısınma yanma ıhtımalı varmı şimdiden sagolun sabaha kadar bulmam lazım tek yol bruaya gırdm ınsallah bırılerı cıkar

• Orjinal teyp ise dediğin gibi baska caren yok aynen o dediklerini yapacaksın kardeşim çıkış kabloları bellidir kardeşim renkleri mavi turuncu kırmızı pembe artı uclari cizgililer bilgin olsun...12 rem için ise mecbur anahtay paicaksin baska caren ve alternatifin yok yada hiç onlarla uğraşma kendine düzgün bi pioneer usb çalar bişey al hiç uğraşma teyp tak elektrik kablosu ve rca yi çek tekigide çektin mi konu kapanmıştır haydi rastgele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çok sağolun ınsallah olur kolay gelsın :)
  • hidden_09 kullanıcısına yanıt
    sağolu nyardımınız ıcın oldu çalıştı çok şükür
  • Ehh hadi sizlere bol dinlemeler kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.