Şimdi Ara

Acill Yardım Lütfen !!! Bilgisayar Performansı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , Ben Asus K55V Model Notebook Kullanıyorum. İlk Başlarda Memnundum Ama Son Çıkan Oyunları Oynayamıyorum , low ayarlarda bile kasıyor.. Size sormak istediğim şey , eğer ek olarak 4 gb bir RAM takarsam sorun çözülür mü ? Lütfen Yardım edin, şimdiden teşekkürler....

NOT: Bilgisayarımın Özellikleri Aşağıdadır ; ( Windows 8'den Windows 7 64 Bit Ultimate'e Çevrilmiştir. )

İŞLEMCİ : Intel Core İ5 - 3230M 2.60 GHz

RAM : 4GB

EKRAN KARTI : 2 GB- Nvidia GEFORCE 610M..

• Ağır oyunları oynatmakta zorlanması gayet doğal çok düşük ekran kartı var düşük ayarlarda oynamanız normal.Bazı oyunlara artık 4gb yeterli gelmiyor 8gb yapabilirsiniz ama bu günümüz ağır oyunlarında işi çözmez sizde ekran kartı sıkıntılı bu makinenin gt630m olan modelini alsaydınız biraz daha iyi ayarlarda oynayabilirdiniz.Sisteminiz ısınmaya maruz kalacak kadar eski temizlik yaptırdınız mı?
  • şöyle , bilgisayarı 2013 yılında aldım , 2gb yeterli demişlerdi oyun için , ama tabi yıl o zaman 2013.. keşke daha iyi araştırsaydım. temizlik derken içinin temizliğini mi kastediyorsunuz ? peki siz günümüz oyunlarını kaldırabilen bi notebook onerir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.