Şimdi Ara

AciLL YarDım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Arkadaşlar ben oyuna 06.04.2013 tarihinde başladım şu an bende medium III Var az sonra Medium IV olucağım bir problemim var. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür.
    1-Bazı tank'larda ard arda 2kere ateş ediyorlar ve 4 vuruşta benim tank pert oluyor. Nasıl yapılır? Medium tank IV'da olurmu?
    2-Savaştayken tanklara ateş ettiğimde bazıları görünmez oluyor ve ismi görünmüyor hiç bir şey görünmüyor Uzakta değil yakınımda iken bile oluyor. Deli oluyorum ben onu göremiyorum o beni görüyor ve patlatıyor. Sebebi Nedir?
    3-World of tanks Video'larında Zoom'da Crosshair. Simgesini nasıl değiştirebilrimi?

-Cevaplarınızı Sabırsızlıkla bekliyorum-
    -Oyundaki adım:VoiceTank

• 1-sen kafanı takma oyun tier(seviye)5den sonra başlıyor ilk dört tankı hızlıca geçmeye bak
    2-bazı tankların kamuflaj değerleri çok fazla heleki yerinde duruyor ise normal bişey o olay
    3-onlar mod yükleyerek yapıyor birazcık araştırma ile bulursun(tabi sorudan ben böyle anladım biraz garip bir soru olmuş)
  • Kardeş-
    Şu hızlı vuran tankları anladım fransız tanklarıymış-
    Ve bu arada görünmez olma modu varsa verirmisin? lazım.
    VE DÜRBÜN AÇINCA KASIYOR NEDEN BİLMİYORUM HEP AĞAÇLARIN OLDuğu yerde
  • görünmez olma modu diye bişey yok bu oyunda hile arama ve oyun kasıyorsa ayarları düşür düzelir
  • Bütün ayarlar minimum ve tam ekran sadece ağacın bol olduğu yerlerde lag oluyor dürbün açınca çok oluyor dürbünsüz idare eder
  • siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 11 Nisan 2013; 14:04:17 >
  • Kardeş çok iyi fakat yasakmı bu öyle söyleniyor. Yasaksa neden yasak?
    ve ayrıca neden fps'yi emiyor bunuda öğrenmek istiyorum yasak olmıyan bir yolla bunun lagını önleyemezmiyiz abimin bilgiseyarında hiç lag yok. Ağaçlar olsa bile.
  • birde yasağın ne demek olduğunu da soraydın tam olurdu ...

sorduğun soruları Supportdan sorabilirsin Türkçe olarak ok?
  • ee yardım ettik bir teşekkür bile yok ?
  • kardeşim teşekkür ederim bir teşekkür bile yok demişsin. Bilgiseyara girme vaktim olmadı teşekkür etmek için. Fazla abartıyosun yardım etsende etmesende düzgünce yardım eden lazım hemen teşekkür bile yok demesine gerek duymuyacak şekilde birisi. Bilgiseyara Girdiğimde vericeğim teşekkürü sadece sana kalmadım.
  • niye yardımı dokunmadımı yazdıklarımda teşekkür etmiceksin ?

yardım ederim etmem tamamen yardım isteyenin tavrı ile alakalı birde canım isterse yardım ederim

zorundamıyız gardaşşşşşşşş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 9 Nisan 2013; 15:38:14 >
  • Zorunda değilsin. Yaşın kaç bilmiyorum fakat ilk okuldakiler gibi yorum atıyosun. Yeni nesilde sabır diye birşey kalmamış herhalde bekleyemiyorlar ha teşekkür ettim noldu ne biliyosun teşekkür yerine sağol veya eyvallah diyicem herşeye atlama kardeşim. Bilginle artislik yapmana gerek yok başka wot siteleride var oralardanda alırım bilgiyi fakat bu forum wot'ta gelişmiş olduğu için burayı tercih ettim. Problemin varsa admine danış. Bana problem yarattırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoiceTank

kardeşim teşekkür ederim bir teşekkür bile yok demişsin. Bilgiseyara girme vaktim olmadı teşekkür etmek için. Fazla abartıyosun yardım etsende etmesende düzgünce yardım eden lazım hemen teşekkür bile yok demesine gerek duymuyacak şekilde birisi. Bilgiseyara Girdiğimde vericeğim teşekkürü sadece sana kalmadım.

burda ne yazdın merak ediyorum düzgün yazarsan anlıyacağım dilinden.

quote:

Orijinalden alıntı: VoiceTank

Zorunda değilsin. Yaşın kaç bilmiyorum fakat ilk okuldakiler gibi yorum atıyosun. Yeni nesilde sabır diye birşey kalmamış herhalde bekleyemiyorlar ha teşekkür ettim noldu ne biliyosun teşekkür yerine sağol veya eyvallah diyicem herşeye atlama kardeşim. Bilginle artislik yapmana gerek yok başka wot siteleride var oralardanda alırım bilgiyi fakat bu forum wot'ta gelişmiş olduğu için burayı tercih ettim. Problemin varsa admine danış. Bana problem yarattırma.

yaş ayrımcılığı yapma
    ilk yazdığım mesaja teşekkür etmeden direk başka sorulara girmişsin
    teşekkür eyvallah yada sağol farketmicekti hepsi aynı anlamı ifade ediyor
    burası forum istediğim yere istediğim şekilde kurallar dahilinde yazarım
    bilgi ile artisliği ilk defa senden duyuyorum
    başka wot siteleride olsa ne olacak ?
    admine neyi danışacağım?
    ne gibi problem yaratıcaksın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Nisan 2013; 13:03:04 >

• Hepsi aynı anlamı ifade etmiyor bu konuda bilgin ''0'' Mesajının yarısını okudum tamamı okuma gereğini duymadım. Ve bu arada teşekkür etmek başka sağol başka arasındaki farkı anlarsan görürsün. Bu arada acele sormam gerekti sordum ve sana teşekkürünü verdim fazla laf yapmada. Mesaj YAZMA
  • bu arada admine yarattığın problemi danışabilirsin mesela bana uyarı verirmisin demelisin bence. Başka wot siteleri derken wot'un kendi orjinal türkçe sitesinde türkçe forum var oyun içi tank bilgilerin var ya site oyunun sitesinide bilmiyorsun kayıt ol indir geç siteyi. Lazım olunca şifre değiştir yapıyosundur.
  • başta neden yazmadın "bu bilgiler " 0 " okuma gereği bile bulmadım" demedin ve sonrasında başka sorular sordun?

neyse yaw senle uğraşamam heryeni gelen ile uğraşsam böle ölme eşşeğim ölme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Nisan 2013; 21:51:25 >
  • üste çıkarsan yorumlara saçma saçma 4. sınıf 5. sınıf yorumları yazıyorsun. Aynen şöyle yazmışsın-
    GARDAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
    Adam gibi kardeş yazamadınmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.