Şimdi Ara

ACİLL LÜTFEN !! Gigabyte 990FXA-UD5 Chipset Driver Sildim Usbler Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartımın chipset driverlarını sildim ve yeniden başlattıktan sonra bilgisayarı usbler çalışmadı yani klavye , mouse :S

yeniden başlatıyorum bilgisayarı klavye ve mouse ışıkları yanıyor ama windows açıldığında ışıklar sönüyor ve çalışmıyor :S

biosta klavye ve mouse işliyor .

windowsta çalışmadığı için hiç bir işlem yapamıyorum , usbden analog dönüştürücüyle denediğimde mouse yine çalışmıyor :S

nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam gerek :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svaaa -- 17 Nisan 2014; 12:39:15 >

• Yardim edebilcek biri yokmu bu saatte :s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format atın.
    Bi de rev 3.0 anakartı nereden aldığınızı sormak istiyorum.
  • Amd 9370 olduğu için bu kartı aldım normal rev 1.0 çalıştırmıyo bu işlemciyi ondan rev 3,0 aldım burda bulamadım ve amerikadan aldım rev3,0 mecburen ama şimdi piyasada vardır buyuk ihtimal

Birde bu usb çalışmaması formattan başka nasıl bir çagre olamaz ya anlamadım :S

format son çağre ya :S
  • güvenli modda başlamıyor mu cdsi falan varsa ordan yüklemeyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 17 Nisan 2014; 9:14:55 >
  • güvenli modda başlıyor ama yine calısmıyor klavye mouse
  • forumda bilgi sahibi olan bir arkadaş var mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • usb / ps2 dönüştürücülerden bulup klavye yada fareyi ps2 den takıp çipset driver kurmanız gerekli.
  • Son çare format ama bencede format deneyin
  • sorunu çözdüm farklı yolla usb sata donusturucu aldım arkadastan .

ssd laptopa bagladım ve program files içine chipset driver kurdum . sonra ssd pcye bağladım ve çalıştır.

eski giriş ve formata gerek kalmadı hos eski girşlede çalışmamıştı ama sorun cozuldu .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.