Şimdi Ara

acill!!!corolla yeni kasa fiyat nasıl 27 ytl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu yeni kasa 2007 corolla buldum araç 8 bin km de Corolla 1.6 Class diye geçiyor elemanla konuştuk enson 27000 ytl ye bırakcağını söylüyor sizce fiyat nasıl arkadaş sıfır alırken 33 ytl ye almış 27 nasıl sizce

• Gayet guzel bir fiyatmis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunuspdr@hotmail.com

arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu yeni kasa 2007 corolla buldum araç 8 bin km de Corolla 1.6 Class diye geçiyor elemanla konuştuk enson 27000 ytl ye bırakcağını söylüyor sizce fiyat nasıl arkadaş sıfır alırken 33 ytl ye almış 27 nasıl sizce

alınabilir. yenisi 35 deniyor. alım satın ne tutar onuda hesapla..
  • peki arkadaşlar benim aklımdan geçen 25.500 bilemedin 26000 ytl eğer kabul ederse alcam bu fiyata ne dersiniz
  • 25000 tl alabilirsen al akçırma derim
  • tabi daha ucuza almanın nesi kötü. yanlız class versiyonu çok sade bir modeldir. aksesuar içermez. aracı beğendiysen ve kusuru yoksa 1 yaşında bir aracı almak iyidir hele bu fiyata. şu ara piyasa durgun pazarlık şansın fazla. değerlendir derim. sonuçtan haberimiz olsun aramızda görmek isteriz. hayırlısı..
  • Class o kadar da donanımsız değil, hava yastıkları, abs ebd ve klima var daha ne olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi (30.000TL)
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elbetteki pazarlık gücünü kullan ama bence hiç pazarlıksız 27.000 ytl bile çok çok çok uygun fiyat kesinlikle kaçırma derim. sonra çok pişman olursun önceki kasalara bile 25 , 26 fiyat çekiyolarki........... yalnız sana tavsiyem aracı ii bi kontrol ettir çünkü kazalı olabilir nitekim günümüzde aracı öle bi yapıyolarki neredeyse fabrikasyon montaj gibi oluyo.............eğer düzgünse hiç kaçırma........sağlıcakla.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: baracuda05

elbetteki pazarlık gücünü kullan ama bence hiç pazarlıksız 27.000 ytl bile çok çok çok uygun fiyat kesinlikle kaçırma derim. sonra çok pişman olursun önceki kasalara bile 25 , 26 fiyat çekiyolarki........... yalnız sana tavsiyem aracı ii bi kontrol ettir çünkü kazalı olabilir nitekim günümüzde aracı öle bi yapıyolarki neredeyse fabrikasyon montaj gibi oluyo.............eğer düzgünse hiç kaçırma........sağlıcakla.............

• Benim 2007 Corolla'm 22.000km oldu ve ister inan ister inanma aracın içide dışıda (minik taş izleri hariç) sıfırından ayırt edilemeyecek kadar yeni duruyor,yani bu araçlar zamana karşı direniyor,8.000km resmen sıfır demek Toyota için ve 27.000YTL çok çok iyi bir rakam.

Hayırlısı olsun.
  • arkadaş 25mi eğer inerse 25'e Allahın sevgili kuluymuşsun derim valahi..27 milyara yei corolla nerede görülmüş...süper ama iyi araştır arabayı 1-2 yere götür servisin haricinde..Şu ihtimali mutlaka gözet

bu adam neden satıyor 27ye?
    araba defolu olabilir mi? diye bir düşün sadece eğer yoksa al kaçırma hadi hayırlı olsun
  • Bence de şahane bir fiyat. Sağına soluna iyice baktır. Hasaarlımı, değilmi iyice baktır ve hiç kaçırma. Class baz model olmasına rağmen çok da boş değil. Bildiğim kadarı ile aynalar elle ayarlı, arka camlar otomatik değil, dikiz aynaları siyah, orta konsol da gri kaplama yok, vites topuzu siyah. Ama motor aynı, 1.6/124 HP ve Toyota kalitesi. Al bence kaçırma. 8000km. de gayet normal bir yıllık araba için. Az kullanılmış demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 20 Nisan 2008; 18:35:00 >
  • Hatchback mi sedan mı? Sedan ise hiç kaçırmayın
  • arkadaşlar araba sedan, kafama takılan donanım olarak az gibi bu bir sorun yaratırmı mesala arka camlar manuel v.s nedersiniz. birde açıkcası bu dönemde tam açığa çıkmammış maddi bir kriz var bu kadar parayı arabaya yatırmak nederece doğru açıkcası birazdaha düşüncem ve değerli yorumlarınıza bakıp karar vercem
  • sen düşünürken muhtemelen araba satılmıştır
  • arkadaslar büyütmeyin normal fiyat araba ikinci ele düsünce 5 milyar düşer eger düşmese adam alır sıfır eski kasa 2004 model 22 milyara gidiyor 5 ekle 27 normal fiyat temizse alınabilir
  • bu araca 5 milyar bilevermem sahsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dede2552

bu araca 5 milyar bilevermem sahsen

SENİN ARABANA 10BİN VERİYORUM. SAT BANA..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dede2552

bu araca 5 milyar bilevermem sahsen

• İyi fiyat. temizse...
    Kaçırma...
    Alım satım en fazla 280 Noter + 150 sigorta + Ruhsat 50 = 480 muameleci yaparsa 100 daha ilave et.
    (Noterler sayfa başına para alır. aynı işi 500'e yapan noter de var!)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.