Şimdi Ara

[ACİLL] Çinden Ekran Kartı Getirmek İstiyorum Yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GTX970 4Gb Ekran Kartını çinden getirtmek istiyorum bikactane çinli arkadasım aracılığıyla acaba bunlar orjinal ürün müdür ve türkiyede garanti fln saglayabiliyor muyuz? Yani türkiyede alacağım ekran kartıyla ayni ürün olr mu ?Nelere dikkat etmem gerekir? bide arkadasim voltu fln uymazsa yanabilir fln demisti böyle bisi var mi? Yardım plsss...

• türkiye garantisi olmaz
    saglam yerden alirsan aynı olur türkiyedekiyle
    volt filen yok ekran kartinda powerin kaldirirmi demeye çalişmistir arkadasın
    bu kadar az bilgiyle çinden hesap makinesi dahi almamalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyedeki ürünlerde çinde üretiliyor ancak msi nin uluslararası garantisi yok diye biliyorum geldiginde aşırı derecede bi cool whine söz konusu olursa veya airfact benzeri bi durum olursa verdiginiz paraya yazık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evga 970 al yurt dışından daha iyi garantisi olur türkiyede
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

evga 970 al yurt dışından daha iyi garantisi olur türkiyede

Katlıyorum. Evga alırsa en azından sağlam adım atmış olur. (Yurt dışından aldığı için. Yoksa türkiyeden alıyorsa hiç farketmez)
  • Tum dunyaya zaten Çin'den gidiyor kartlar, diger donanimlar vs.. yani TR'deki ile ayni olur sadece sorun gumruk basli basina bir sorun bunun disinda korkulacak bir sey yok tabi birde satici durust olmasi gerekli kargo falanda uygunsa alinabilir TR de garantisi olmaz.
  • quote:

Evga iiyi bi marka mi msi la kiyaslaninca?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniyahadam

MSI GTX970 4Gb Ekran Kartını çinden getirtmek istiyorum bikactane çinli arkadasım aracılığıyla acaba bunlar orjinal ürün müdür ve türkiyede garanti fln saglayabiliyor muyuz? Yani türkiyede alacağım ekran kartıyla ayni ürün olr mu ?Nelere dikkat etmem gerekir? bide arkadasim voltu fln uymazsa yanabilir fln demisti böyle bisi var mi? Yardım plsss...

Türkiyede garantisi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Tum dunyaya zaten Çin'den gidiyor kartlar, diger donanimlar vs.. yani TR'deki ile ayni olur sadece sorun gumruk basli basina bir sorun bunun disinda korkulacak bir sey yok tabi birde satici durust olmasi gerekli kargo falanda uygunsa alinabilir TR de garantisi olmaz.

Hocam arkadas varda cinli onla getirtcem.. Acaba aldığım ürün türkiyeden aldığımla birebir ayni olr mu diye merak ediorm.Biraz araştırdımda fason üretim, oem fln olabiliyomus.oem yada fason üretim olup olmayacağını nerden anlayabilrz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsak12345

türkiye garantisi olmaz
    saglam yerden alirsan aynı olur türkiyedekiyle
    volt filen yok ekran kartinda powerin kaldirirmi demeye çalişmistir arkadasın
    bu kadar az bilgiyle çinden hesap makinesi dahi almamalısın

sağlam yer olup olmadığını nerden anlicaz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Tum dunyaya zaten Çin'den gidiyor kartlar, diger donanimlar vs.. yani TR'deki ile ayni olur sadece sorun gumruk basli basina bir sorun bunun disinda korkulacak bir sey yok tabi birde satici durust olmasi gerekli kargo falanda uygunsa alinabilir TR de garantisi olmaz.

Hocam arkadas varda cinli onla getirtcem.. Acaba aldığım ürün türkiyeden aldığımla birebir ayni olr mu diye merak ediorm.Biraz araştırdımda fason üretim, oem fln olabiliyomus.oem yada fason üretim olup olmayacağını nerden anlayabilrz acaba?

Kartin ozelliklerinden anlasilir mesela uzun zaman once bir konu vardi ordaki arkadas da Çin'den getirtecekti gtx680'i ozelliklerinde ddr3 1gb falan yaziyordu guvenilir sitelerden alin derim.

• quote:

quote:

Evga iiyi bi marka mi msi la kiyaslaninca?

türkiyede garantisi olmaz
  • Aliexpresste satilan cakma kartlardan cikmasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.