Şimdi Ara

ACİLL BAKIN BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok acil işim var ondan buraya yazıyorum daha çok bakıyorlar buraya diye bir programın lisans olayı yüzünden system32 içindeki firewallapi.dll dosyasını değiştirdim bilgisayara hiçbirşey yüklenmiyor hiçbirşey açılmıyor biri hemen upload edebilirmi benle aynı işletim sistemine sahip olan biri.

İşletim Sistemim : Windows 8 Single Launguage 64bit

• OkneaS kullanıcısına yanıt
    system32 içindeki dosya değiştirilrmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRewenge

Hocam crack yapıp paradan kaçıcaz derken işten güçten olduk upload edebilirmisin aynı işletim sistemine sahipsek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkneaS

quote:

Orijinalden alıntı: TheRewenge

Hocam crack yapıp paradan kaçıcaz derken işten güçten olduk upload edebilirmisin aynı işletim sistemine sahipsek?

Benimkisi malesef 7
  • Windows 8 64 bit işletim sistemine sahip olan biri upload edebilirmi çok lazım acil işimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkneaS

Beyler çok acil işim var ondan buraya yazıyorum daha çok bakıyorlar buraya diye bir programın lisans olayı yüzünden system32 içindeki firewallapi.dll dosyasını değiştirdim bilgisayara hiçbirşey yüklenmiyor hiçbirşey açılmıyor biri hemen upload edebilirmi benle aynı işletim sistemine sahip olan biri.

İşletim Sistemim : Windows 8 Single Launguage 64bit

SELAM ARKADAŞIM DEĞİŞTİRDİĞİN DLL DOSYASINI SİL PC TEKRAR BAŞLAT PC AÇILIRKEN BÜYÜK İHTİMAL HATA VERİCEK SİSTEM ONARMA YADA BAŞLANGIÇ ONARMA SEÇENEKLERİ ÇIKICAK BU ŞEKİLDE PC Nİ ONARABİLİRSİN YADA DENETİM MASASI SORUN BUL DÜZELT, EYLEM MERKEZİ, YEDEKLEME VE GERİ YÜKLEME, SİSTEM GERİ YÜKLEME, SİSTEM AYARLARINI VEYA BİLGİSAYARINIZI KURTARIN SEÇENEKLERİNE TIKLAYIP SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPABİLİRSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKNX -- 25 Eylül 2014; 20:47:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.