Şimdi Ara

ACİLL!! 51,5 bin TL ye 2013 sıfır Ford Cmax almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 51,5 bin TL ye 2013 sıfır Ford Cmax almak mantıklı mı? görüşlerinizi merak ediyorum. ilerde çok zarar eder miyim? aracı 5 yıl kullanmayı hedefliyorum...

• Araç piyasası malum çok yükseldi. Ayrıca yılın 2. yarısından sonra ÖTV de düzeltme veya teşvik olacağı konuşulmaya başlandı. Benim şahsi tercihim sıfır 2013 model benzinli Trend almaktansa 2. el 2012 veya 2013 model düşük km li dizel almaktan yana olurdu yada alternatif olarak Scenic lere de göz atardım, saygılarımla...

http://www.sahibinden.com/ford-c-max-1.6-tdci-trend?sorting=a5_desc&a4=-20000
  • Hasarsızsa alınır babalar gibi binilir c-max piyasası güzel bir araçtır
  • Meitu1 kullanıcısına yanıt
    benzinli alıcaz..yine de piyasası iyi mi?
  • Bence fiyat süper.Araç sıfırmış yalnız.Güle güle kullanın şimdiden.50 bine benzinli fiesta veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

51,5 bin TL ye 2013 sıfır Ford Cmax almak mantıklı mı? görüşlerinizi merak ediyorum. ilerde çok zarar eder miyim? aracı 5 yıl kullanmayı hedefliyorum...

Hocam dizel c max sahibiyim aracımdan çok memnunum c max gurubundaki arkadaşlar benzin + lpg ile dizel gibi yakıyor bence alınır binilir zamlardan önce 46 civarıydı fiyatı çok zam gelmemiş bi donanım

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    hangi açıdan memnunsun..aracın artıları eksileri ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapisiz

hangi açıdan memnunsun..aracın artıları eksileri ?

Önceki araçlarım berlingo 3008 ve 508 di 3008 ve 508 c maxtan pahalı araçlardı ama ona rağmen sorun yasamadigim gün olmadı en son ya passat ya c max dedim passat 3 ay sıra verince c max için anlaştım şu an 10 binde 25 km ort. Hız ile 6.5 litre yakiyorum tokat halen soğuk ve hızlı kullanırım yol tutus çok iyi geniş rahat tek eksi özelliği heralde arka diz mesafesi olurdu benim için biraz dar

• Bana nedense ucuz geldi.Piyasası böylemi c-max lerin
  • Hocam günaydın...

Alternatif olarak düşük kilometreli dizelde düşünebilirsin...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-kazasiz-boyasiz-9.800-km-de-beyaz-tank-158503195/detay
  • 7 koltuklusu varmı bunun

edit otomatiği yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 25 Mart 2014; 9:26:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.