Şimdi Ara

Açılışta hesap sormasın,nasıl olacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bilgisayara format attım temiz bi sistem kurdum,başlangıçta bilgisayarı açtığım zaman direkt xp açılıyordu ve hesap seç kısmı çıkmıyordu,ancak bir müddet sonra açılışta kullanıcı hesabı seç menüsü gelmeye başladı,zaten tek kullanıcı var dolayısıyla bunu görmek istemiyorum,kaldırmanın bir yolu var mıdır?

• Denetim masası>kullanıcı hesaplarından fazladan olan hesabın üzerine gelip,silebilirsiniz
  • Çalıştır'da control userpasswords2 yaz tamam de. Açılan pencerede 3 kullanıcı olmalı:
    1-administrator
    2-guest
    3-senin kullanıcı hesabın

bunların dışında hesap varsa kaldırabilirsin, büyük ihtimalle windows update yaptığında .Net Framework kurulmuştur o beraberinde bir yardım hesabı kuruyor ve Windows açılışında hesap seçme zorunluluğu getiriyor nedense.
  • arkadaşlar bana acıl yardım lazım, bugün sabah bilgisayara admin şifresi koydum. şifre: " creative " . sonra bilgisayarı tekrar açtım ama bu şifreyi kabul etmedi. , yanlış şifre diyor. onlarca defa şifreyi girdim, olmadı. şimdi bilgisayarımı açamıyorum. bunun bir çözümü varmı? illaki formatmı atmam lazım? windows neden doğru şifreyi kabul etmiyor

• Caps Lock tuşunu açık unutmuş olmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Çalıştır'da control userpasswords2 yaz tamam de. Açılan pencerede 3 kullanıcı olmalı:
    1-administrator
    2-guest

bunların dışında hesap varsa kaldırabilirsin, büyük ihtimalle windows update yaptığında .Net Framework kurulmuştur o beraberinde bir yardım hesabı kuruyor ve Windows açılışında hesap seçme zorunluluğu getiriyor nedense.

Arkadaşım çok saolasın derdime derman oldum,kendi ellerimle .net framework yüklemiştim ondan sonra oldu zaten,demekki sebep buymuş tekrardan çok teşşekkür ederim saolasın
  • Rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de Net FrameWork kuruldugundan beri böyle oluyor. Bu programı kaldırmadan bunu yapmanın baska bir yolu yok mu?
  • AMO bilgisayarını güvenli kipte ac

1-başlat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesaplarına gir.

kullanıcı adını tıkla parolayı kaldır de.sonra yeniden başlat işlem tamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Bende de Net FrameWork kuruldugundan beri böyle oluyor. Bu programı kaldırmadan bunu yapmanın baska bir yolu yok mu?

Çalıştır'da control userpasswords2 yaz tamam de. Açılan pencerede 3 kullanıcı olmalı:
    1-administrator
    2-guest

bunların dışında hesap varsa kaldır, sorunun kalmaz.

Bu yöntemle .Net Framework sistemden kaldırılmaz, sadece .Net'in kurulum sırasında eklediği uzaktan yardım hesabını kaldırmış olursun, ki bilgisayar başlangıcında Windows'un durup dururken hesap seçmeni istemesinin sebebi bu sonradan yüklenen hesaptır.
  • Hesap silmenin başka bir yolu,not aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdexos -- 31 Ağustos 2006; 0:07:02 >
  • Denetim masası>kullanıcı hesapları na gelip silmek istediğin hesaba gir.Girdikten sonra bu hesabı sile tıkla tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanss -- 31 Ağustos 2006; 0:00:40 >
  • quote:

Bende de Net FrameWork kuruldugundan beri böyle oluyor. Bu programı kaldırmadan bunu yapmanın baska bir yolu yok mu?

emptyrean'in anlattığı yol ile oluyor,saolsun beni bu dertten kurtardı sen de bu yöntemle kurtulursun umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

quote:

emptyrean'in anlattığı yol ile oluyor,saolsun beni bu dertten kurtardı sen de bu yöntemle kurtulursun umarım

Sonuçta kullanıcı hesabı siliyor,her formattan sonra net frame yükledikten sonra silerim.Amma abartmışsın.Sanki parite virüsü siliyor

• @emptyrean

zaten sadece o 3 hesap var...

@serkanss nasıl bir gıcıklık yarattıgını bir bilsen her acılısta karsıma cıkıyor
  • Komut satırından (başlat->çalıştır->cmd) "net user" ("sız) yazıp çıkan kullanıcılara gözat bir de. Orda fazladan hesap varsa "net user hesap adı /delete" yazarak silebilirsin.
  • quote:

@emptyrean

zaten sadece o 3 hesap var...

@serkanss nasıl bir gıcıklık yarattıgını bir bilsen her acılısta karsıma cıkıyor

Bana da kafayı yedirttiriyodu,makinaya format attım kurtuldum derken bi daha çıkınca şok olmuştum,babam da dalga geçiyodu bi de hani kalkmıştı diye,neyse çok şükür kurtuldum,darısı senin başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: amo

arkadaşlar bana acıl yardım lazım, bugün sabah bilgisayara admin şifresi koydum. şifre: " creative " . sonra bilgisayarı tekrar açtım ama bu şifreyi kabul etmedi. , yanlış şifre diyor. onlarca defa şifreyi girdim, olmadı. şimdi bilgisayarımı açamıyorum. bunun bir çözümü varmı? illaki formatmı atmam lazım? windows neden doğru şifreyi kabul etmiyor

Genellikle şifre sordugu yerde ctrl+alt+del yap.Çıkan pencereye administrator yaz.Tamam mı tıkla.Bilgisayarı admin olarak açmış olacaksın.bilgisayar açılıntıktan sonra eski parolanı kaldırabilirsin..

• Sorunu doğru anladı isem buda bir cözüm olabilir;

1)"Başlat>Çalıştır>control userpasswords2" yazıp Enter'a basın.
    2)Çıkan ekranda "Kullanıcı Bu Bilgisayarı Kullanmak İçin Bir Ad ve Parola Girmelidir" kısmındaki onay işaretini kaldırın.
    3)Önceden girmediyseniz kullanıcı ismi ve parola sorulur. Bunları da girerseniz windows açıldığında otomatik log on olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.