Şimdi Ara

Açılışta 3 Tane Windows Görünüyor. ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün format atıp xp home yükledim. öncesinde xp proffessional yüklüydü.
    xp pro yukluyken 2 tane xp görünüyordu. şimdi pc de sadece xp home kurulu olmasına rağmen açılırken siyah ekranda 2 xp pro ve 1 xp home görünüyor. ben "Enter" yaparak girmekten sıkıldım.
    çözümü nedir bunun ?
    teşekkürler.....

• Komple tüm disklere hard format yaparak ve ardından tek işletim sistemi kurarak bunu yapabilirsin anladığım kadarıyla sen dah önceki xp sürümlerini silmemişsin ve her birini ayrı diske kurmuşsun bu sebepten dolayıda açılışta sana bunu soruyor sana tavsiyem yedeklerini harici bir diske al ve bütün diskleri komple sil ve tekrar bölerek tek bir diske işletim sistemini kur çözüm o zaman giderilicektir ;)
  • Bilgisayarım --> özellikler---> gelişmiş--> başlangıç ve kurtarma
    buradan bootbak.ini dosyasındaki yanlış girişleri sil , kaydet tamam de .
  • sabata , ama dosya adi boot.ini idi sanirim.

bilgin:
    Control Panel->System->Advanced->Startup and Recovery--Settings-> e girdiginde
    (bilgisayarım --> özellikler---> gelişmiş--> başlangıç ve kurtarma --ayar)
    burda bekleme suresini
    1 yada 0
    yap.

diger ikisini silmeyi soylemiyorum, cunku kazara sisteminin acilmamasina sebeb olabilirsin. Bu yontemde baslangicta 3 secenek durur, lakin bekleme suresi tercihine gore 30 snden 1 yada 0 a düşer.

digerleri:
    sisteminizde 2. bi isletim sistemi ayari olmadiginda burdaki deger 30 olsada baska secenek olmadigindan windows bunu 0 kabul eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 10 Aralık 2007; 17:29:00 >
  • @Lancelot_Real, @sabata, @DATADOT
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

sabata , ama dosya adi boot.ini idi sanirim.

bilgin:
    Control Panel->System->Advanced->Startup and Recovery--Settings-> e girdiginde
    (bilgisayarım --> özellikler---> gelişmiş--> başlangıç ve kurtarma --ayar)
    burda bekleme suresini
    1 yada 0
    yap.

diger ikisini silmeyi soylemiyorum, cunku kazara sisteminin acilmamasina sebeb olabilirsin. Bu yontemde baslangicta 3 secenek durur, lakin bekleme suresi tercihine gore 30 snden 1 yada 0 a düşer.

digerleri:
    sisteminizde 2. bi isletim sistemi ayari olmadiginda burdaki deger 30 olsada baska secenek olmadigindan windows bunu 0 kabul eder.

istersen deneme yap 3 tane sistemin 2 tanesininde düzenleme yap. ismine bişe ekle böylece hangisi olduğunu anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superxp -- 11 Aralık 2007; 17:15:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.