Şimdi Ara

AÇILIŞA ÖZEL ET DÖNER,TAVUK DÖNER,KÖFTE 1 TL (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
5
Favori
4.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ankara balgatta yeni açılmış. açılışa özel 1 TL miş

• nuhtermelen o gün normal fiyatlar da öyle olacaktır. yani yakala.co ya özel olacağını sanmam
  • Sıcak fırsat diye buna denir.
  • alacan ama at eti olmasın, yada eşek vallahi etine güvenemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertile

alacan ama at eti olmasın, yada eşek vallahi etine güvenemiyorum

20 lira verip yediğinde at eti çıkabiliyor. En azından ucuz at eti yemiş olursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişi başı 2 adet sınırlaması iyi olmuş yoksu sonu gelmezdi walla :D tavuk etinde pek stok sıkıntısı yok gibi malum ztn heryerde 4-5TLye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 20 dk yürüyüş mesafesinde bana bakalım 11-12-13 aralık diyor giderim belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende diyorum martılar nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

15 20 dk yürüyüş mesafesinde bana bakalım 11-12-13 aralık diyor giderim belki

hocam sıkıntı çıkmazsa yedikten sonra, buraya yazarsın
  • aldık et döner 2 tane, 2 liraya et döner oh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: fertile

alacan ama at eti olmasın, yada eşek vallahi etine güvenemiyorum

20 lira verip yediğinde at eti çıkabiliyor. En azından ucuz at eti yemiş olursun :)

• arkadaşlar buradan herkesi uyarayım, lütfen işi hepsiburada'ya çevirmeyin. adamlar açılışa özel fırsat yapmış, herkes tek hesabından 2 tane alsın bıraksın. 10 tane hesap alıp 20 tane alıp işletmeyi mağdur duruma sokmayın, diğer insanların da fırsattan yararlanmasına izin verin; SAYGI SAYGI SAYGI.
  • exponent kullanıcısına yanıt
    gerçi o da doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

15 20 dk yürüyüş mesafesinde bana bakalım 11-12-13 aralık diyor giderim belki

Hocam parasını verelim bizede kargola sana zahmet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

arkadaşlar buradan herkesi uyarayım, lütfen işi hepsiburada'ya çevirmeyin. adamlar açılışa özel fırsat yapmış, herkes tek hesabından 2 tane alsın bıraksın. 10 tane hesap alıp 20 tane alıp işletmeyi mağdur duruma sokmayın, diğer insanların da fırsattan yararlanmasına izin verin; SAYGI SAYGI SAYGI.

• Balgat neresi Ankara ya yeni geldim merak ediyordum. Cebeci den Nasıl gidebilirim metro ile ulaşım var mı?

• Eşek seni çağırıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Balgat neresi Ankara ya yeni geldim merak ediyordum. Cebeci den Nasıl gidebilirim metro ile ulaşım var mı?

otobüsle gelebilirsin, balgat baya merkezi bir yer. milli kütüphane ile konya yolu arasında kalan bölge balgat, sürüsüne bereket lokanta vardır.
  • o bölgede baya işyeri var öğle saatlerinde çalışanlar çıkıp lokantaları dolduruyor o nedenle benim gibi işsizler için öğle saatinden önce yada sonra gitmek daha mantıklı
  • balgatta yagmalarlar orayi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.