Şimdi Ara

Açılış Yazısı Olan Hoş Geldin Yazısını Değiştirin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip

2. yukarda verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.

3. dewam edin

ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısını istediğiniz gibi değiştirin.

NOT: Hoşgeldiniz Yazısı kaç karakter ise yazacağınız yazıda o kadar olmalıdır yani 11 karakterlik bi yazı yazın.

4. 'Compile script' tuşuna basın ve files dan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

5. programı kapatın.

6. başlat/çalıştır/ regedit yazın ve enter diyin sora sırası ile.

7. HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.

8. registry'i kapatın ve bilgisayarınzız yeniden başatın

verildiyse özür

• Teşekkürler emeğe saygı
  • Paylasim icin saol.
    Emege saygi.
  • bilgilendirme için sağol

kaydedelim biryere
  • Süper bir bilgi. Çok teşekkürler dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Süper bir bilgi. Çok teşekkürler dostum
    birşey değil dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biliyordum ama yinede paylaşımın için sagol
  • VTP kullananlar boşuna uğraşmasın.

Ben de zevkle merakla yapmıştım yeniden başlattım son anda aklıma geldi jeton düştü bende VTP yüklü, açılış ekranında Hoş Geldiniz yazısı yok bir Vista fonu var.

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

VTP kullananlar boşuna uğraşmasın.

Ben de zevkle merakla yapmıştım yeniden başlattım son anda aklıma geldi jeton düştü bende VTP yüklü, açılış ekranında Hoş Geldiniz yazısı yok bir Vista fonu var.

evet biz vtp 5.5 kullanıyoruz dostum

• Güzel bir bilgi...

Fakat bilgisayar bilgisi ortanın altında olan arkadasların uygulamamasını öneririm. Yanlış bir işaretleme ve hata istenmeyen sonuçlar doğurabilir...
  • Hep aynı açılış ekranı belli süre sonra sıkıyor insanı ama hata yapmayada gelmez.

quote:

Orjinalden alıntı: serseri
    Güzel bir bilgi...
    Fakat bilgisayar bilgisi ortanın altında olan arkadasların uygulamamasını öneririm. Yanlış bir işaretleme ve hata istenmeyen sonuçlar doğurabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero
    Hep aynı açılış ekranı belli süre sonra sıkıyor insanı ama hata yapmayada gelmez.

Yeni yılda güzel güncelleme...
    Konu sahibine de teşekkürler...
  • Uzun süredir Hoşgeldiniz yazısını nasıl değiştirebileceğimi merak ediyordum.Teşekkürler paylaşım için aradığımı buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.