Şimdi Ara

acilen tv seçiminde yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır samsung 42c91hplazma tv kullanıyorum.Tv'den çok memnunum ama artık değiştirmek istiyorum.Digitürk HD kullanıyorum.Öncelikli amacım tv izlemek.Görüntü kalitesi konusunda biraz takıntılıyım.Plazma görüntüsünden çok memnunum ki tek sıkıntı ısınma sorunu.LED lcd ya da yeni nesil plazmalar arasında kararsızımn.Uzun zamandır yeni çıkan panelleri çok takip edemedim.Ekran boyutu olarak en az 46 inçbir tv düşünüyorum.
    Son zamanlardaki indirimleri de düşünerek yaklaşık 2500tl civarında hangi model tv önerirsiniz? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler



  • Arkadaşım ben de şuanda evimde 42 inc LG plazma tv kullanıyorum, tv yi alalı 5 sene oldu. Ben de aynı şekilde digiturk HD kullanıyorum. 3-4 aydır araştırma yapıyorum tvler konusunda. ilk başta LG nin LW serisi üstünde yoğunlaşmıştım hatta 1 ay önce 47LW5500 modelini vatandan aldım kasaya tam ödeme yapacakken içime sinmeyen birşeyler vardı ve vazgeçtim. Sonra karar verdim ki hiçbir led tv de plazmadan aldığım keyfi alamayacağım. Sonunda kararımı verdim yarın ki vatanın yada teknosanın indiriminden yeni nesil plazma samsung ps51d550 modelini alacağım.Sana da şiddetle bu tv yi tavsiye ederim. Alan herkes çok memnun. Ben de memnun kalacağımdan eminim.
  • Panasonic neoplazmalar hakkındaki görüşler nedir acaba?
  • Plasmada en iyi seçenek şu an Panasonic Neoplasmalar. 46GW30E fiyatı uyar sana, tavsiyem budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.