Şimdi Ara

Acilen PSU tavsiyesi. Sipariş vereceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Büyük bir talihsizlik sonucu tam da sınav dönemimde hem masaüstü hemde dizüstümde sorunlar yaşamaktayım. anladığım kadarıyla ikisi de güç problemleri yüzünden. masaüstü bilgisayarım eski bir model. 350w silverstone güç kaynağı vardı ama cızırtılar gelmeye başladı ve biraz yüklendiğimde reset atıyor pc. Bu makine ile uzun süre devam etmeyeceğim. İleride 4 veya 6 çekirdekli bir sisteme geçmeyi düşünüyorum. Hem şu an işimi görecek hemde ileride işime yarayacak abartılı olmayan bir model önerebilirseniz sevinirim. Ekran kartı almayı ilk başta düşünmüyorum. Alırsam da ortalama bir kart olur. Oyunla pek arası olan birisi değilim. Şu anda xilence xp580 model güç kaynağını düşünüyorum. Fiyat / performans olarakta gayet iyi duruyor. Tavsiye edermisiniz yada bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz 200tlye kadar iyi bir psu varmı?

• İlgin için teşekkür ederim. 500w her ne kadar yeterli gibi olsa da kolay kolay psu değişmem diyerek xilence 600w siparişi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

İlgin için teşekkür ederim. 500w her ne kadar yeterli gibi olsa da kolay kolay psu değişmem diyerek xilence 600w siparişi verdim.

Hayırlı olsun güzel seçim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Hayırlı olsun güzel seçim

Teşekkür ederim LEON-X. Umarım dediğin gibi olur. Güç kaynağı ile başladık. Her an sistemi yeni baştan dizebilirim de
  • http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC6650GP3
    bunu alaydın keşke neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC6650GP3

evet o da güzelmiş. değiştirmeye değermi dersin siparişimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPETNAS

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LC6650GP3

evet o da güzelmiş. değiştirmeye değermi dersin siparişimi?

Az önce bir arkadaşa da yazdım. Xilence da çok güzel bir marka. Lc Powerın bu ürünüde güzel bir model. Ama Lc Power'ın bu modeli tam 5 Yıl Garantili, Xilence ise 2 yıl Garantili. Sırf bunun için değiştirmeye değer bence. En azından Silverstone güç kaynağına olanlar ortada, 5 yıl güç kaynağın güvende olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Erturan -- 16 Mayıs 2010; 7:46:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen hemen aynı Psu lar , değiştirmeye degecek bir fark yok.
    200TL ye kadar absolute filanda alınabilirdi , ama sizinkide güzel. Hayırlı olsun
  • Teşekkürler.

LC Power'ın 5 yıl garantili olması çok iyi, görünümü de oldukça güzelmiş ancak başka bir sitenin Çizgi Elektronik'teki incelemesine baktığımda xilence xp600 ün başarılı olduğunu gördüm. Aşırı bir ekran kartı da kullanmayacağıma göre her halukarda bana fazlasıyla yeterli olur diye düşünüyorum.
  • Öncelikle hayırlı olsun. Bende bu gün OCZ Fatal1ty 550W siparişi verdim.Biz de Bu Konuda epeyi bir bilgi alış verişi yaptık arkadaşlarla psu almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyr3x

Öncelikle hayırlı olsun. Bende bu gün OCZ Fatal1ty 550W siparişi verdim.Biz de Bu Konuda epeyi bir bilgi alış verişi yaptık arkadaşlarla psu almak için.

Teşekkürler. size de hayırlı olsun. güzel bir model seçmişsiniz.
  • Güle güle kullan, çok güzel bir model almışsın
  • Yüksek W almakta fayda var bence,sonuçta ne kadar yüksek olursa olsun ihtiyacı olan enerjiyi alacak ve de ilerisi için iyi yatırım olacaktır.

Ben de bir hafta önce HighPower 650W Absolute aldım,gerçekten çok sessiz ve güzel bir psu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Yüksek W almakta fayda var bence,sonuçta ne kadar yüksek olursa olsun ihtiyacı olan enerjiyi alacak ve de ilerisi için iyi yatırım olacaktır.

Ben de bir hafta önce HighPower 650W Absolute aldım,gerçekten çok sessiz ve güzel bir psu.

• PSU bugün geldi hemen pcye taktım ama sorunum hala devam ediyor. Sanırım yanlış parçada sorun var diye düşünmüşüm. Ekran kartını değiştim sorun yine devam etti. Ramlere memtest ile test yapıyorum ama daha sorun çıkmadı. sanırım anakartta ters giden birşeyler var. Yeni PSU da aldığıma göre yeni bir sistem dizmek gerekecek galiba. Benim diğer psu silverstone değilmiş bu arada. Kuzenimden almıştım, öyle takmıştım silver power diye bir markaymış. 350w silver power 600w xilence dan hem daha ağır hem daha sessiz geldi. xilence da rahatsız etmiyor gerçi. silver powerdan cızırtılar gelince ben de psuda sorun var diye tahmin etmiştim. Bu cızırt gelmesi normalmidir acaba :S daha önce dikkatimi çekmemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.