Şimdi Ara

Acile giderken ceza yedim iptal olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dün yemekten sonra ciddi bir mide bulantım başladı gece falan 1-2 kere uyandırdı hatta, sabah okula giderken bulantı hapı atıp gittim ama derste iyice bastırdı ter falan başladı hafif başım da dönüyordu, hocadan izin alıp acile gideyim diye çıktım yola ama yolda 60’lık yolda 90’la gittiğim için radardan dolayı 1800 tl ceza yedim.Ardından hastaneye gittim doktor bulantı hapı bir daha kullan hastaneye yatmana gerek yok akşama kadar geçmezse öyle gel dedi ve serum vs herhangi bir işlem yapmadı.Acile girdiğimde dair belge doktor raporu vs var, bu durumda cezaya itiraz etsem bir sonuç alabilir miyim sizce ?

Edit: Evet bugün itirazım sonuçlandı ve tabiki yeterli derecede zaruri durum görülmediği için reddedildi.Neyse sıkıntı yok borcumuza sadığız gittik zamanında paşa paşa ödedik.Ama tabiki bu ülkede borcuna sadık olan herkes gibi gene salak yerine koyulduk.Malum, bazı kişilere oy gerektiği için geçen ay, yılbaşından önce olan bütün trafik cezaları silinmişti.Ben de eğer borcuma sadık kalmayıp ödemeseydim param cebimde kalacaktı ama her zaman ki gibi salak yerine konulduk işte, ne diyeyim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Şubat 2023; 15:53:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• mide bulantisi icin acile gidilmez

iptal etmezler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Anaflaktik şok geçiriyor belki adam. Belki zehirlendi. Şöyle ezbere konuşmayın ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam mahkeme kararı var.

Önce cezayı ödeyeceksin mecbur.

Sonra ceza evrağı ve hastane kayıtları ile başvuracaksın.

www.hurriyet.com.tr
    Hız cezası acil yolunda olduğu için iptal edildi
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/hiz-cezasi-acil-yolunda-oldugu-icin-iptal-edildi-29375955
  • Acile gittiğini ispatlayacak belgeleri çikar sonra sulh ceza hakimliğine başvur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bugün itirazım sonuçlandı ve tabiki yeterli derecede zaruri durum görülmediği için reddedildi.Neyse sıkıntı yok borcumuza sadığız gittik zamanında paşa paşa ödedik.Ama tabiki bu ülkede borcuna sadık olan herkes gibi gene salak yerine koyulduk.Malum, bazı kişilere oy gerektiği için geçen ay, yılbaşından önce olan bütün trafik cezaları silinmişti.Ben de eğer borcuma sadık kalmayıp ödemeseydim param cebimde kalacaktı ama her zaman ki gibi salak yerine konulduk işte, ne diyeyim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Şubat 2023; 15:54:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ceza gelir mi ? (Drift )
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.