Şimdi Ara

AÇILDIIIIIIIIIIII (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim arkadaşta bu oyuna merak sardı indirdi oyunun 436mb'tı indi(oyun 502 mb ya)açılmıyo hata veriyo şimdi tekrar indirio problem nedir bilen varsa ne olur sölesin

• şahsen bilmiyorum
  • ALLAH'a şükür indiriken hiç sorunum olmadı ama bi türlü oyuna giremedim ne kadar çok sewen warmış menü grafikleri bile oyunun ne denli güzel olduğunu gösteriyo zaten. ben beklerim bana fark etmez nfsmw için 6 ay gün saya saya beklemişim(hele ki son 2 hafta 3 ay gibi geçemek bilmedi ) yeterki oyun çalışsın oynuyam

• O hata bende de olmuştu..yarıdayken indi demişti.. sonra error string mi ne öyle bi hata veriyodu..bi daha indirdim sorun kalmadı.. Gerçi kalmadıda noldu..Yarın sabah oynayabilecez.. 8 de..
  • Aga bilen birisini biliyosan sorsana ne olur çok lazım oyunun hastası olduk yapamazsak biteriz

• harbiden yaa..şımaardık mı necan sıkıntısından ea'nin sitesine girmiş tesadüfen görmüş aşık olmuştum..

buna az kadı..sabır..
  • ewet ewet oda error string felan diyordu yani bi daha indirirsek olcak

• ben bide şunu merak ediom şimdi oyunu indirirken üyelik alıyoruz ya bunu gerçek sürümünde de kullanailecekmiyiz yani aynı acc gerçeğinde de kullanabilecekmiyiz (işe bak nelerle uuraşmaya başladım )

• İNŞALLAH OLUR ÜMİTLE BEKLİYORUM HEM OLMASINI HEMDE SAAT 8 OLMASINI
  • evet evet kullanırsın ama char için bişe diyemem...
  • BENCE GERÇEK SÜRÜMDEDE AYNISINI KULLANIRIZ ko DA ÖYLE OLDU FARK ETMİYO BUNDADA AYNISI OLACAKTIR BENCE
  • o zaman oyun beleş mi olacak demek oluo (pek zannetmiom KO dan soora ama)
  • yok bea belejdir...
  • beyler bana tam olarak bi link werir misiniz (ko yu bırakıomda)
  • başka bir yere link verdim...hem üyelik hem indirmek için..üye olmadan indiremiyosun yanlış bilmiyorsam(eski konu değil...yeni yazdım linki)
  • SANA TAM BİR LİNK VEREYİM www.silkroadonline.net e gir yan tarafta resimler var oradaki client download dan indir ama üyelik ister
  • hehe ben verdim linkleri geç kaldın
    kimse benden hızlı link çekemez bu forumda
    bu forum ikimize dar gelir

ki baya link vermişsin yani...silkroad online yazsaydın bari...

• http://www.silkroadonline.net/silkroadonline/main_img/1nm_img/le_freetoplayforever.gif arkaşlar paralı olmayacak forever free diyor bu linkte mantık hatası olur o zaman
  • saol bilgilendirdiin için inş açılırda oynarız bu arada oynadığınız serwerlarınızı yazarsanız beraber kasarız

• Aslına bakarsanız çewiri babında "Free to play forever" ın tam çewirisi "sonsuza kadar oynamakta serbestsiniz" demeye de geliyo...Aman diyim çin işi japon işi arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.