Şimdi Ara

AÇILDIIIIIIIIIIII (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverlar kore saatine gore 3 pm de acılıcakmıs bizim saatimize gore sabah 8 e tekabul edio öle okudum ben de yeniyim ilk olucak ogrenmek istediğim bazı konular var başlıyorum : Bu 3. beta şimdi eski arkadaşlar 2. beta oynayanlar eski charları ile devam edebilicek mi yoksa reset gelio mu ? 3. beta ne kadar surucek 2 hafta die duydum ve bu son beta galiba bu beta sonunda asıl serverlar acılcak .. 3. beta da charlar asıl serverda olucak mu (3. beta basında res gelipte gerçek surumde res gelmicek gibi bi soylenti varmı ) veya hiç res gelmeden aynı charlarla devam mı yoksa gerçek surumde res mi gelicek ....
  • beyler yaw bende server listesi görünmüyo baya bi beklememekmi lazım listeyi görebilmek için indirdik oyunu bekledik açılcak diye şu işe bak yaw sizde sürüm kaç görünüyo bende 1.016 yoksa update falanmı etmek gerekiyor oyunu? ama oyun açoıldığında kendi kendine update etti ama başka neyi olabilrki bu meledin
  • ya charlar konusunda kimse tam birşey bilmiyor...esasında hiç bir sorun hakkında kesin bilgi yok...

eski konularda çok tartıştık..onlara bak istersen

________

7up'cım serverlar açılmamış...ki bunu yeni konuşuyoz...azıcık okusan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 19:37:10 >
  • yaaaaaa serverlar yok ağlıcammmmm neden biliyomusunuz
  • bence sadece upload yapılmaya başlandı, serverlar hazırlanıyor(bundaki amaç yığılmayı önlemek)
  • ya ben oyunu uptade yapamıyorum o yüzden en server ları görebildim ne de oyuna girebildim ne yapmam gerk yardım pls
  • yeniden yükledin değil mi?silip yüklemeyi dene...yine olmazsa sıfırdan indirecen...kusura kalma...
  • olmuyo
  • Yaaa olamaz boyle birsey serverlar gorunmuyor ne kadar beklesem bıle gorunmedı
  • yeniden yükleyecen...

rex911 server'lar bozuk be gülüm...
  • oyunu silip yeniden yukledigimizde serverlar geliyormu anlamadım
  • indirdiğiniz sitelerin isimlerini verirmisiniz
  • yok onu yağız'a yazdım..

serverlar henüz yok...

www.silkroad.net 'den indir...ben ordan indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_iceberg2 -- 23 Ocak 2006 19:59:05 >
  • abi bu oyun sonuçta beta bence oynasak bile gerçek sürümü çıkınca paralı olacak gibi gelio bana bi knight a bakın bi şu oyuna knight bile bu teknolojisiyle paralı olmaya yeni yeni başlıosa bu oyunu düşünün
  • serverlar ne zaman gelir bilgi varmı elinizde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReX.911 -- 23 Ocak 2006 20:00:48 >
  • ya birazdan yada yarın sabah 8'de galiba
  • ben ne bahtsız insan nım ya serverları bile göremeidm launcherda start fala nçıkmıyo uptade de yapmıyo abiler yardımcı olunnn

• quote:

Orjinalden alıntı: yagizakgun

ben ne bahtsız insan nım ya serverları bile göremeidm launcherda start fala nçıkmıyo uptade de yapmıyo abiler yardımcı olunnn

arkadasım zaten serverlar yok en ıyısı sen yenıden ındır.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.