Şimdi Ara

Açılan yeni üniversite hakkında yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbulda Sağlık Bilimleri Üniversitesi açılmış ve Sosyal hizmettende bu yil 60 kisi alacak.İstanbulda Nişantaşı üniversitesi en kotu 55 binle alıyor.Sizce üniversite yeni açıldığı icin 55-60 binle alır mı bu da?Devlet üniversitesi bu arada.Bu konuda bilgi sahibiyseniz lutfen göruslerinizi belirtir misiniz cok önemli benim için.
    Yoksa diğer üniversiteler (Hacettepe,Anadolu vb) gibi 40-43 bin gibi bir sıralamayla mi alır sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srikle -- 28 Haziran 2016; 21:58:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni açılan üniversite nasıl etki eder o bölümün ya da diğer üniversitelerdeki bölümlerin sıralamasına? Bir fikir belirtin nolur su konuya ya

• İlk defa duydum bu sene mi açılacakmış ? .. Tıp fakültesi vardır büyük ihtimal

• Evet osymnin yayınladığı kılavuzda var.Tip, beslenme ve diyetetik, çocuk gelişimi,ebelik,saglik yönetimi,fizyoterapi ve rehabilitasyon bolumleri açılıyor ve her bölüm için 60 kisi kontenjanı var.Ama sıralamalar nasıl olur cok merak ediyorum acaba diğer üniversiteler gibi cok yüksek mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srikle -- 28 Haziran 2016; 23:50:35 >
  • Srikle S kullanıcısına yanıt
    Yeni üniversite her zaman handikap gibi gelir, sizce tercih edilmeli mi hocam ? Tabi hocaları falan da önemli, bilgi alınmalı diye düşünüyorum.

• EternalFlame_ kullanıcısına yanıt
    Valla ben cok tecrubesizim ilk yilim zaten ama sosyal hizmet için istanbuldaki her yeri yazacağım benim okuyacağım bölümde üniversite çok fark etmiyor nerede olursam olayım kendime geliştireceğime de inaniyorum :)
    Sizin de hangi bölümü tercih edeceğinize bağlı açıkçası daha iyi yerler geliyorsa tabi ki daha iyi yerler tercih edilmeli ama ben su an dusuk sıralamayla yerler aradığım icin sıcak bakıyorum bu üniversiteye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srikle -- 29 Haziran 2016; 0:08:35 >
  • Srikle S kullanıcısına yanıt
    Ben tıp düşünüyorum hocam ama büyük ihtimal özeller gelecek. Zaten istanbuldakiler çok yüksek bilirsin.. Ama eğitim de çok önemli.. Özele gitmeyeceğim diye hayatımı da zehir etmek istemem..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EternalFlame_ kullanıcısına yanıt
    Aynen haklisiniz umarım istediğiniz olur

• pr65 P kullanıcısına yanıt
    Hacettepe oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.