Şimdi Ara

Açılan Diğer Konular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
43
Favori
6.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://forum.donanimhaber.com/ss-li-bu-kiz-ne-istiyor-benden-ciddi-cozum-araniyor--128617675







    Bunu da ekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistematik olarak lirik temellerde subjektif sacintilar anropolojik ritmimizi esasi olarak bozmaktadir agri kultur acilimlari nitelik olarak semitist ve tekno termik kivrimlar olmaktadir.



    Kolayca anlasilacagi gibi endoplazmik retukulum bilimin kutlesel bir anlatimidir nanoloji ve kozmoloji yi de kattigimizda insani tavirlarimizin ve ne dedigimizin anlasilamadigi da ortaya cikmaktadir zekiyim caliskanim yasam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PArti kur oy verelim, baskan secelim

    senden iyi mustesar olur aslinda siyasete yonel sen
  • Helal olsun insanlar özenip biraz olsun kendini geliştirebiliyorsa ne mutlu
  • güzel yararlı konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam işe yarar adamsınız teşekkürler.Konularınızı okuyacağım.Normalde genç değilimde benimde ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 24 Mart 2018; 21:38:5 >
  • Mesajım bulunsun, güzel konu.
  • Açılan Diğer Konular
  • Başka bir konuya yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum:

    "Unutmuştum şimdi hatırladım. Dynamic Immersion kavramını yine geçen yıllarda sizden görüp Google'da aratmıştım ve yer imlerime eklemiştim. Şimdi tekrardan gözüme çarpınca şuna iyice bakayım dedim ve şaşırdım;

    Açılan Diğer Konular


    Önceden, hep neden monoton bir şekilde öğretilmeye çalışılıyor ve çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanıyor diye düşünürdüm. Benden başka aynı fikirde birilerinin olduğunu görememek ya da bu kavramın bir adı olduğunu bilmemem bu düşüncemin gücünü söndürmüştü.

    Doğar doğmaz ana dilimizi kitaptan öğrenmiyoruz sonuçta. Her kelime beynimizde bir olayı, resmi çağrıştırıyor. Farkına varamasak bile, beynimiz arka arkaya resimleri hızlıca birleştirerek anlık olarak istediğimiz şeyi söylüyoruz/düşünüyoruz/yazıyoruz. Bence en büyük hatalardan biri kelimeleri iki dil arasında çevirerek öğrenmek. Buna gerek yok ki iki dili yeteri kadar bildikten sonra o kelime/durum için beynimizde arka arkaya gelen resiminlerin diğer dildeki karşılığını rahatlıkla söyleyebiliriz zaten. Görsel yoldan öğrenildiği vakit, bir kelimeyi o dil içerisindeki kelimelerle açıklayacak kıvama da rahat ulaşırız. Mesela çoğumuz Türkçe bir kelimenin tam sözlük anlamını bilmeyiz ama birine tarif edecek olsak yine o durumu zorlanmadan basitce anlatabilecek kelimelerle anlatabiliriz veya tam tersi hiç bilmediğimiz Türkçe bir kelimeyi sözlükten bakarak bile anlayabiliyoruz. Peki bu nasıl oluyor? Kelime sözlükte doğal olarak temel kelimelerle anlatılıyor ve bu şekilde beynimizde çağrışan resimlerle hemen anlıyoruz. Çünkü o basit, temel kelimeleri beynimiz görsel yoldan doğumumuzdan itibaren şimdiye kadar öğrenmişti. Her bir olay, durum, madde ve nesne için beynimizde görseller tanımlı. Hatta, Da Vinci methodu da buna az çok benziyor.
    Tüm bunlar aslında düşünülünce oldukça basit şeyler ama demek ki, düşünüpte uygulanılmıyor ki yeni dil öğrenmek bu denli zor geliyor. Bazı kavramları üstüne basa basa söylemeniz emin olun boşa gitmiyor, mutlaka birilerine ulaşıp farkındalık yaratıyor :) Theologist hocam kendi adıma teşekkür ederim Dynamic Immersion yönteminden haberdar ettiğiniz için. Şimdi tüm bu düşünceler bir anlama kavuştu, bunu bilmenizi isterim."




  • Dostum selam.

    "Ülkemizde günü verimli şekilde değerlendirme ve diğer ülkelerin günlük aktivitelerini karşılaştırma"

    Linki açılmıyor. Güncellersen sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı konu up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.